Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
LEDER: Året 2013
Naturens helbredende kraft

SELGER HELSE: Torunn og Jan Trygve Alvseike på Birkeland selger helse fra Guds skattkammer i naturen.
Gud har gitt oss to kraftkilder mot sykdom og lidelser – de åndelige (Guds ord, bønn og bekjennelse) og – produkter fra Guds skattkammer i naturen. Jeg kaller dem kraftmetoden og naturmetoden. I MJL fokuserer vi på den åndelige siden – kraftmetoden. Det er Guds hovedmetode. Ingen slår den! Men – vi vil på ingen måte hoppe bukk over Guds skaperverk. Det er rett og slett galt å ikke benytte seg av naturmetoden i arbeidet for bedre helse.

Tekst og foto: SVEIN-MAGNE PEDERSEN

Allerede i 1. Mosebok 1:29 står det at vi vårt næringsgrunnlag skal komme fra det skapte. Vår mat skal være vår medisin:

«Og Gud sa: Se, jeg har gitt dere alle planter som sår seg over hele jorden, og hvert tre med frukt som setter frø. Det skal være føde for dere.»

Gud har med andre ord lagt ned i naturen en naturlig hjelp til vekst og ernæring. Urter er planter med medisinske kvaliteter. I dette ligger det også beskyttelse mot sykdommer. Spiser vi feil type mat eller ensidig kosthold, blir vi underernært eller feilernært. Vi kan pådra oss sykdommer fordi immunforsvaret får for lite «råstoffer» til å arbeide med. Det blir utarmet, og så kan forskjellige typer sykdommer ramme oss. Selvsagt kan Gud helbrede oss gjennom sin guddommelige kraft, men han vil også at vi prøver å finne årsaken til sykdommene slik at vi på naturlig måte kan holde kroppen intakt og ved god helse. Det er viktig å forebygge slik at ikke sykdommer rammer oss. Gud har gitt oss kunnskap og forstand for at vi skal kunne bruke den.

Jeg er overbevist om at mange syke som tar kontakt med meg, er syke på grunn av overnevnte årsaker. Og Gud har i sin nåde helbredet mange tusen som har sin egen feilernæring å takke for at de er syke. Det fins svært mange helseprodukter ute på markedet. Undersøkelser har vist at mange av disse kosttilskuddene ikke holder mål. De holder ikke hva de lover.

Dessuten kan man bli feilernært ved å ta for mange av dem. Dosen av vitaminer kan bli for høy. La oss ta noen eksempler: Gravide kvinner bør passe seg for å få for mye A-vitamin. Det kan være skadelig for babyen. Det øker risikoen for misdannelser. For store doser av kalium kan føre til forgiftning. Store mengder av vitamin A kan være skadelig for beinstrukturen. Dietter rik på kalsium kan øke risikoen for prostatakreft. «Farelisten» kan gjøres lang.

Svinekjøtt bør man holde seg borte fra. Det inneholder urinsyre og kan gi urinsyregikt, leddgikt, allergier, revmatisme, eksem m.m. I Det Gamle Testamentet fins det forbud mot svinekjøtt. Nå gjelder ikke disse religiøse lovene som et påbud for vår tid, men jeg tror Gud ga dette forbudet fordi han kjenner sin skapning og vil beskytte oss mennesker mot uren mat.

Den Grønne Legen

Jeg har lenge vært interessert i alternativ medisin og har vært på leting etter de beste produktene. Hvis jeg skal anbefale noen, må det bli Den Grønne Legen på Birkeland, to mil fra Vennesla. De har spesialisert seg på lidelser som i hovedsak sitter på utsiden – hudproblemer.

Gud har også lagt ned i naturen stoffer som kan beskytte og styrke kroppen. Den Grønne Legen selger produkter som kan hjelpe på en rekke områder: solbrenthet, brannsår, liggesår, atopisk eksem, utslett, sårt tannkjøtt, ømme og vonde muskler og ledd, psoriassis, leddgikt, kviser og uren hud, tørr hud, eksemer, kløe, urolige bein og en rekke andre lidelser.

De selger produkter fra de anerkjente firmaene Health&Beauty og Dr. Green. Produktene her er produsert ved Dødehavet i Israel. Dødehavsproduktene er beriket med mineraler, magnesium, kalsium, natrium og kalium og har en «foryngende» effekt på huden. Katalogen inneholder rundt 120 forskjellige produkter for kvinner, menn og barn.

Når du kjøper disse produktene, er du med på å støtte Israel og MJL. Kun aloe vera juice, som Den Grønne Legen også selger, er produsert i Portugal. I motsetning til flere merker som selger utvannet aloe vera juice (med liten eller ingen effekt), er denne dyrket økologisk og er 99,9 % ren aloe vera. Den kan hjelpe mot over flere titalls lidelser, ifølge en norsk lege som har skrevet en bok om denne Guds velsignede juicen.

Noen kjenner umiddelbar forandring. En venn av meg hadde en svært vond rygg. Han kjøpte den populære Aloe vera gel fra Den Grønne Legen. Etter noen dager var ryggen helt god igjen. Eller han som hadde søvnproblemer – den første natten etter inntak av aloe vera juice sov han som en stein! Alle burde drikke aloe vera juice. Den kan hjelpe mot mange plager.

På Mirakellørdag for noen dager siden traff jeg en mann i 60-årene som kunne fortelle at han i lang tid hadde vært slapp, trett og svak. For noen måneder siden fikk han tips om å drikke aloe vera-juice fra Den Grønne Legen. Etter noen dager var han i storform. All svakhet var som blåst bort! Han gnistret av energi og styrke. Det var nå tre uker siden han begynte med juicen.

For de fleste begynner produktene fra Den Grønne Legen å virke etter noen dager eller uker. Etter tre til fire måneder får man maksimal uttelling. Det gjelder spesielt for aloe vera juice. Her gjelder det og ikke gi opp, men la kraften i Guds skaperverk få tid til å virke på en kropp som i mange år har vært i underskudd på et eller annet stoff. Kjøper man fire stykker av samme produkt, får man den 5. gratis med på kjøpet (gjelder ikke aloe vera juice).

Stoffene som finns i helseprodukter har forskjellig virkning fra person til person, dette fordi vi er forskjellig skrudd sammen og har ulike behov. Et produkt kan få godt utslag for én, og mindre eller ingen utslag hos en annen.

Velkommen til å prøve ut naturens egen medisin!

Ta kontakt

Ønsker du å motta produktkatalog eller kjøpe produkter fra Den Grønne Legen, kan du ringe 37 27 70 07. Bruk samme nummer for overnatting på hotellet.

NB: Husk å oppgi kodenummeret 777 når du bestiller varer fra Den grønne legen, eller gi beskjed om at du har lest om produktene i bladet Legedom. En viss prosent av det du kjøper vil da gå til vår misjon! Åpningstider for produktbestilling: 09.30 – 16.00.

Se også link til nettsiden nederst på denne siden

NATURPRODUKTER: Hyllene bugner av naturprodukter fra Den Grønne Legen. Her poserer Svein-Magne sammen med daglig leder, Jan Trygve Alvseike

 • Bestill på hjemmesiden til Den Grønne Legen (trykk her)


 • Publisert:
  2013-06-04


  Tatt fra publikasjonen Legedom
  Nr. 2 - 2013

  © 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

  SLIK KAN DU BLI HELBREDET
  (Bok)

  En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

  De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

  Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

  Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

  Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


  Les mer


  Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

  Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
  Salme 77:15