Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Aases trippel-helbredelse

GLAD BESTEMOR:
Gud har vært generøs mot Aase Fjorden fra Roan på Fosen. Hun ble helbredet for tre sykdommer etter at Svein-Magne bad for henne.
Hold deg fast, for denne historien er eventyrlig. Først forsvinner en blodsykdom som gav blodprosenter ned på femti. Så er tyve år med angina historie. Og når døden lurer på grunn av bindevevssvikt med påfølgende betennelser, er plutselig Svein-Magne på tråden, og Aase Fjorden fra Roan kan stå opp etter forbønn og steke pannekaker til barnebarnet!

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Hjemme hos Aase Fjorden og Aasmund Borge på Roan, er det stor glede. Det koselige, gråblå huset med mørkeblå vinduskarmer har vært arena for både sorg og glede, men de siste årene har Aase hatt det usedvanlig godt. Hun har alltid likt seg hjemme, og har oppdratt tre barn som for lenge siden er flyttet hjemmefra.

For seks år siden klarte Aase knapt å gå opp bakken til huset sitt på grunn av en alvorlig blodsykdom som legene antydet kunne være kreft. Sykdommen førte til at de røde blodlegemene spiste opp de hvite. Dermed fikk Aase for lite oksygen i blodet, og ble for det meste sengeliggende. Med blodprosenten ned mot femtitallet var det ikke store aktiviteten som skulle til før Aase måtte legge seg og sove.

Lang kjøretur

- Først behandlet de meg med blodsprøyter, men jeg ble ikke noe særlig bedre av det. Etter noen uker sank blodprosenten fra 80 til 50 igjen. Dermed måtte jeg inn på Namdal Sykehus i Namsos for å få blodoverføring fire ganger i året. Formen ble bedre av dette, men aldri slik den skulle være.

I seks år slet Aase med å holde øynene åpne en hel dag, og selv vanlige sysler i huset virket uoverkommelige. Men så var det noen venner som skulle til Råkvåg på Fosen på møte med helbredelsesevangelist Pedersen, og hun ville gjerne være med. Aase har vært frelst hele livet, og går iblant i Bjørnør Pinsemenighet i Roan på Fosen. Men i Råkvåg, der hadde verken hun eller vennene hennes vært tidligere. Etter to timer kom de fram, og Aase gikk fram på møtet for å få forbønn.

Kraftige betennelser

- Jeg stod en god stund i den lange bønnekøen. Endelig ble det min tur. Mens Svein-Magne bad for meg, kjente jeg en varme og en kraft som strømmet inn i min kropp. I dette øyeblikk ble jeg helbredet for min blodsykdom. Tenk, ved neste legesjekk viste det seg at blodprosenten var steget til 88! Legen ved sykehuset i Namsos spurte om jeg visste hva som hadde skjedd.

Aase fortalte om hennes møte med helbredelsespredikanten i Råkvåg. Legen tenkte seg om litt, og sa: "Javel, du er i alle fall helt frisk fra blodsykdommen" mens tårene trillet nedover kinnene hans.

- Han ble glad for at jeg var blitt frisk, jeg som hadde vært så syk. Dessuten var han nok litt forbauset.

De seks siste årene har Aase ikke merket noe til slapphet, og styrken er kommet tilbake i kroppen igjen. Men likevel, det var en sykdom til som skulle ramme henne hardt. Det hele begynte for fire år siden da Aase fikk kraftige betennelser i føttene.

Nektet innleggelse

- Jeg måtte ligge med flytende kortison, og hadde sterke smerter. Betennelsen var så kraftig at jeg hovnet opp slik at huden sprakk og det ble store sår. Jeg måtte legges inn på sykehus for å få sårene til å gro. Smertene var helt uutholdelige.

Legene undret seg over hva årsaken kunne være til den kraftige betennelsen, men etter en tid hadde de svaret klart: Aase hadde bindevevssvikt.

Ett år etterpå hovnet hun opp i hendene, og det så kraftig at blodårene sprakk.

- Jeg begynte å bli svart helt fra fingrene og opp mot brystkassen. Jeg var så syk at jeg knapt kunne gå, og jeg var såvidt ved bevissthet. Legene ville legge meg inn med en gang, men jeg nektet. Jeg ville vente til over helgen.

Holdt på å dø

Legen på Namdal Sykehus, Ola Karoliussen, var forskrekket. "Du lever ikke til mandag. Du skal legges inn fredag kveld," sa han myndig til henne. Men Aase hadde fått det slik for seg, tross sin dødelige tilstand, at hun ikke skulle på sykehuset før mandag.

- Søndag kveld svevde jeg mellom liv og død,og armene mine var helt svarte på grunn av de sprengte blodårene.

Plutselig ringer telefonen. Det er Svein-Magne Pedersen som er på tråden. Han ringer helt tilfeldig for å spørre hvordan det går med henne, og når han hører at hun er dødssyk, vil han gjerne be for Aase. Hun griper røret, lukker øynene og åpner sitt hjerte for å ta imot Guds helbredende kraft.

Momentant helbredet

- I ett nu ble jeg frisk. Fargen på armene ble normal, og smertene var som blåst bort. Det var forunderlig at han ringte akkurat den kvelden til meg.

Barnebarnet Thomas, 12 år den gangen, klarte ikke å dy seg. "Bestemor, kan du ikke steke pannekaker til meg?" kom det bedende, og det gjorde Aase med glede, for noen innleggelse ble det ikke noe av. Aase er veldig glad i å lage mat, spesielt kjøttkaker med løk og pepper og kavring og potetmel - og så litt melk i til slutt.

Også en plagsom angina som hun fikk for tyve år siden, og som etter hvert utviklet seg kraftig, har hun fått hjelp med gjennom forbønn. Etter to hjerteinfarkt kunne hun ikke gå opp bakken til huset engang uten å spise nitro.

Trippel-helbredelse

- I februar for to år (1998) siden kom Svein-Magne til Bjugn. Jeg satte meg i bilen sammen med noen venner, og ventet spent på tur i forbønnskøen. Da det ble min tur, og han la hendene på meg, ble jeg kvitt hjerteproblemene. Det var en fantastisk følelse å kunne gå opp til huset mitt uten å kjenne at hjertet ble overanstrengt, forteller Aase, som har vært frisk siden.

Familien er glad for å ha mesterkokken tilbake i full vi gør igjen, men gladest av dem alle er nok Aase selv.

- Gud har gjort store ting, og mange har allerede fått høre om hva han har gjort for meg, sier hun.


Publisert:
2003-07-03


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2000

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15