Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
45 søkte frelse i Bodø

45 FRELST: I løpet av helgen ble 45 frelst. Bildet viser noen av disse som fyller ut oppfølgingskjema.
Helgen 13.–14. oktober 2012 arrangerte Svein-Magne Pedersen og Pinsemenigheten Bykirka to mirakelmøter i Bodø. I løpet av de to møtene søkte 45 personer frelse. Dette var Pedersens andre besøk i byen 2012, og tilsammen har rundt 70 personer tatt imot Jesus.

Tekst og foto: ANDERS HAUKLAND
Tekst: DAG BUHAGEN

I løpet av mirakelhelgen i Bodø møtte til sammen over 300 mennesker opp i Folkets Hus, og 45 personer ga til kjenne at de ønsket å bli frelst. Det ble derfor trangt foran talerstolen da både unge og gamle gikk frem for å registrere seg for videre oppfølging. Også flere ektepar gikk frem og tok imot Jesus. Folk hadde også reist langt for å være med på møtene. De kom fra steder som Røros, Tromsø, Stjørdal, Finnsnes, Svolvær, Senja, Leirfjord, Narvik og Eidsvoll. En mann hadde faktisk reist den 1325 kilometer lange turen fra Sandefjord til Bodø for å være med på mirakelmøte.

Pedersen er kjent for å ha lange møter, og de to kveldene varte til sammen 21 timer. På grunn av regler i forhold til leie av lokalet måtte møtet være ferdig klokken halv fire om natten. Alle rakk likevel å få forbønn, og en rekke mennesker ble berørt av Guds kraft og gikk friske hjem.

I løpet av møtet fikk flere personer bedre hørsel, og folk med astma-, mage – og tarmproblemer opplevde å bli gode. Også mennesker med smerter i nakke, rygg, armer og knær, samt psykiske plager, ble berørt av Guds helbredende kraft. Med 45 frelste denne helgen, er det registrert over 70 frelsesøkende personer over to møtehelger i Bodø i 2012. Det er stor glede i Bykirka. Etterarbeidet er nå i full gang.

Storsatsing

Forventningene var høye foran Svein-Magne Pedersens andre møtehelg i Bodø i midten av oktober. Under møtehelgen i mai 2012 ble minst 25 personer frelst og usedvanlig mange opplevde å bli helbredet. Derfor valgte Svein-Magne Pedersen å gå offensivt til verks i forkant av høstens besøk. Det siste nummeret av bladet Legedom, som er Pedersens eget blad, ble laget som et rent Bodø-nummer, og inneholdt en rekke vitnesbyrd av folk som hadde blitt helbredet og frelst i mai. Bladet ble så trykt opp i 15.400 ekstra eksemplarer og sendt ut til alle husstandene i Bodø og omegn, samt kommunene Værøy og Røst. Rundt 50.000 fikk lese om Guds store gjerninger i Bodø-distriktet. Aksjonen kostet MJL 62.000 kroner.

Ung og gammel frelst
Emil Eide fra Bodø var møtets eldste person med sine hundre år. Han opplevde å bli god i ryggen og knærne. Det som likevel gledet han aller mest, var at barnebarnet i tjueårene tok imot Jesus.

Også ekteparet Ottar og Guri Bendiksen fra Svolvær var blant de eldste på møtet. Sammen reiste de med hurtigruta fra Svolvær til Bodø, og på møtet valgte de å ta imot Jesus og bli frelst. Guri hadde også slitt med ryggplager i førti år etter en rekke fall og hadde brukt mye smertestillende. Årsaken til plagene var noen sammenklemte nerver. Etter en mislykket operasjon, sa legen at dette måtte hun leve med. Etter forbønnen ble hun nesten god. En annen som var glad var John Per Bønes. Han kom med fly fra Stokmarknes for å få forbønn. For et halvt år siden hadde han vært så uheldig å falle av sykkelen. Det medførte at han skadet venstre kne.

– Jeg gikk ikke til lege, men tenkte at ved å holde meg i bevegelse ville smertene etter hvert avta, noe de ikke gjorde. Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme og smertene forsvant. Også ryggproblemene jeg hadde slitt med i over tjue år ble markant bedre.

Hørsel og syn

Flere av de som fikk forbønn i løpet av helgen, slet med øresus og dårlig hørsel. Frank Johansen fra Ørnes hadde tatt den to timer lange turen fra Meløy for å bli bedt for på grunn av hørselen. I litt under to år hadde han slitt med dårlig hørsel på det ene øret.

– Det skjedde bare plutselig en dag at øret tettet seg. Jeg kjente væske som rant inne i øret, og fra da har jeg hørt dårlig. Legen våget ikke gjøre noe i frykt for at jeg skulle bli helt døv. Johansen forteller at det var svært vanskelig å få med seg hva folk sa og ikke lett å avgjøre hvor lyder kom fra.

– Da Svein-Magne Pedersen stakk fingrene sine i ørene mine og ba, hørte jeg en motorlyd inne i øret. Plutselig var det som en propp som åpnet seg og hørselen kom tilbake. Etter at jeg kom hjem, oppdaget jeg også at synet var blitt godt. I mange år hadde jeg brukt lesebriller når jeg leste. Nå kan jeg lese den minste bokstav uten briller. Det morsomme var at han ikke ba for synet mitt engang, det ga Gud meg på kjøpet, sier Johansen og ler.

Bergljot Hanssen fra Rørvik i Nord-Trøndelag hadde også merket at hørselen var blitt svekket de siste årene.

– Jeg følte jeg stadig måtte spørre opp igjen, fordi jeg ikke fikk med meg hva folk sa, og det ble plagsomt i lengden. Når jeg så på fjernsynet, måtte jeg ofte ha lydnivået høyere enn det som var nødvendig for de andre i rommet. Da Pedersen holdt fingrene i ørene mine, hørtes det ut som en liten motor som duret inne i øret. Etter forbønnen ble hørselen helt fin, sier hun glad. Bergljot hadde også slitt med hals-katarr i femten år, og til tider hadde hun derfor problemer med å svelge.

– Nå har jeg ikke merket noe til problemet, sier hun fornøyd.

Trippelhelbredet

Jeanett Malnes (14) fra Svolvær kom til møtet i Bodø med store forventninger. Under Pedersens besøk i Bodø i vår opplevde hun nemlig å bli helbredet for to plager. Da ble både smertene i et vondt kne, og allergien mot parfyme borte. Hennes mor, Trine Malnes, forteller at Jeanett hadde vært plaget med en vond ankel den siste tiden. Stadig tråkket hun over, noe som var svært plagsomt siden Jeanett var og er en aktiv turner. Legen mente det var snakk om slakke leddbånd som derfor måtte trenes opp.

– Da Pedersen ba for henne, kjente hun en varme samt at det prikket i hele foten. Etter hvert forsvant smertene, og hun gikk frem og tilbake i møtesalen uten plager. Jeanett er ikke skeptisk til helbredelse, hun er overbevist om at Gud kan gjøre noe. Nå er hun blitt helbredet for tre plager, sier en glad mor, Trine Malnes.

FOLKSOMT: Allerede en time før møtet var det lang kø av folk på utsiden som ønsket å sikre seg en plass langt fremme i forbønnskøen.

HØRSEL: Frank Johansen fra Ørnes hadde slitt med dårlig hørsel i to år. – Da Pedersen ba for meg, var det som en propp som løsnet. Jeg fikk også godt syn, og nå trenger jeg ikke lesebriller, sier han.

Publisert:
2013-01-13


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2013

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15