Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud rettet opp Bentes ryggsøyle

GUD RETTET RYGGEN: Bente Saltbones fra Kristiansund hadde skjev rygg da hun kom på møte med Svein-Magne i Kirkelandet kirke. Men smertene forsvant da hun ble bedt for, og hun kjente en kraft og varme som rettet opp ryggen hennes.
Bente Saltbones fra Kristiansund kunne gå hjem med rak rygg etter å ha fått forbønn i Kirkelandet kirke den 10. april i år 2000. Den skjeve ryggsøylen hennes ble rettet opp under forbønn.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Hjelpepleierstudent ved Sankthanshaugen videregående skole i Kristiansund, Bente Saltbones, var ute i praksisperiode da hun søkte forbønn hos Svein-Magne Pedersen da han besøkte hjembyen. Hun merket ofte hvordan hennes skjeve rygg, eller skoliose, forårsaket smerter som hindret henne i å gjøre jobben sin fullt ut. Diagnosen fikk hun for tre år siden, og lidelsen ble hele tiden bare verre og verre. Spesielt om kvelden før sengetid var smertene i ryggen plagsomme. Hun hadde vært til lege med problemet, men den eneste hjelpen han kunne tilby var operasjon. Det fantes ingen behandling som kunne hjelpe Bente. Den trivelige jenta kom fram til forbønn sent søndag kveld.

Varm kraft

- Det dirrer i hele kroppen, og det strømmer mye varme gjennom meg, fortalte hun Svein-Magne. Hun var tydelig berørt av det som skjedde med henne. Litt senere er tre år med lidelser historie.

- Jeg har hatt gym på skolen og trent volleyball i dag uten å kjenne tegn til smerter. Da han bad for meg, kjentes det som om ryggen rettet seg opp nedenfra og opp, og det gikk en varm kraft oppover ryggsøylen, forteller hun dagen etter kampanjen.

Glad og lettet

Når Legedom tar kontakt i juni, har hun fått en sykepleier på skolen til å se på ryggen hennes, som konstaterte at ryggsøylen hadde rettet seg opp igjen. Alle tegn til skoliose er forsvunnet. Etter planen skulle Bente opereres i Ålesund i sommer, men nå slipper hun både smertene og det omfattende inngrepet.

- Jeg har det så godt nå, og er glad for å slippe smertene, sier hun glad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15