Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Regnbuehinne-betennelse
For mange år siden hadde jeg regnbuehinnebetennelse. Den kom og gikk hele tiden. Straks jeg var ferdig med en kur, kom den tilbake. Men så en dag ringte jeg til deg og fikk forbønn. Siden da har jeg ikke hatt regnbuehinnebetennelse.

Angst i tre år
Jeg hadde konstant angst i tre år. Angsten kom nok på grunn av min omgangskrets. Så lenge jeg kan huske er jeg blitt kjeftet på av sinte folk. Til slutt slo det ut i angst. I løpet av denne tiden har jeg spist mye medisin. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Det er en måned siden. I løpet av en uke var jeg kvitt angsten. Nattesøvnen har jeg fått tilbake. Nå holder jeg på å trappe ned på medisinen, litt etter litt. Legen min ville det slik. Han hadde sett deg på tv.

Slapp kunstig kne
I snart et år var jeg sykemeldt. Røntgenbilder viste slitasje i det venstre kneet. Det var bein mot bein. Planen var at jeg snart skulle få kunstig kne. Jeg har vært elektriker i tjue år og måtte ofte krype på knærne. Etter dette arbeidet jeg femten år i kraftforsyningen. På grunn av smertene pleide jeg å spise tre Paracet hver dag. Jeg var klar for å bli uføretrygdet. For kort tid siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Deretter la jeg på røret og satte meg i godstolen i stua. Da kjente jeg at noe merkelig skjedde – den venstre foten ble kald! Noe slikt har jeg aldri kjent før. Jeg ble nesten god i kneet og har sluttet å ta smertestillende tabletter. I går var jeg hos legen. Han undersøkte meg og ble imponert over det som var skjedd. «Ingenting kan være bedre enn dette,» sa legen og lot meg få gå tilbake på jobb i 60 prosent til å begynne med.

Alzheimer
Min svigermor fikk Alzheimer. Vi hadde problemer med å føre en samtale med henne. Hun spurte om det samme om igjen og om igjen. Så en dag ringte min kone til deg og fikk forbønn for henne. Ting begynte å skje. Nå husker hun bedre. Venner sier at det er blitt lettere å snakke med henne. Nå spør hun ikke om det samme om igjen og om igjen. Min svigermor er blitt mye bedre. Nå kan vi jo snakke normalt med henne.

Såret ville ikke gro
For noen år siden var jeg på et møte med deg i Knarvik. Jeg søkte forbønn for min hovne legg. Her hadde jeg et sår som ikke ville gro. Etter at du ba for meg, ble jeg straks bedre. Noen dager senere var såret grodd. Hevelsen kom også bort.

Livmorfremfall
En gynekolog fant ut at jeg hadde fått livmorfremfall. Jeg brukte en ring for å holde den på plass, men jeg tålte den ikke, så den ble tatt ut. Det kjentes ut som om livmora ville falle ut av meg. Sommeren i 2010 ringte jeg flere ganger til deg. Jeg ble bedre og bedre og til slutt helt god. Etter dette kjente jeg ikke lenger noe til livmorfremfallet. Etter dette har jeg vært til kontroll hos gynekolog. Alt var fint, kunne han fortelle.

Vond hofte og ankel
Min venninne klarte nesten ikke å gå. Den venstre hoften og ankelen ga henne store smerter. Hun hadde gått lenge med disse plagene, og hadde vært mange ganger hos leger uten å ha fått hjelp. En dag fant hun på å ringe til deg. Her fikk hun forbønn. Hun hadde ikke før lagt på røret før ting begynte å skje. Kort tid senere var hun blitt helbredet. Hun forstår ikke hva som har skjedd med henne, men hun nevnte at du og Gud hadde hjulpet henne.

Kreft i leveren
Jeg ringte til deg og fikk forbønn for en kvinne i Bodø som hadde fått kreft i leveren. Legene hadde ikke gjort noe for henne da hun fikk forbønn. Hun ble helbredet for kreften. Miraklet skjedde for en måned siden.

Kuttet ut høreapparatene
Jeg hørte dårlig og måtte begynne med høreapparater på begge ørene. En dag bestemte jeg meg for å kontakte deg på telefonen for å få forbønn. Litt etter litt kom hørselen tilbake. Til slutt trengte jeg ikke høreapparatene lenger. Det er fem år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg hørt godt og ikke trengt høreapparatene.

Barnebarn med angst
Barnebarnet mitt hadde angst i to år etter at faren hans døde. I tillegg hadde han problemer med å puste om natten. Angsten begynte med at faren døde da han var tolv år gammel. På denne tiden ringte jeg to ganger til deg og fikk forbønn for ham. Plutselig en dag fortalte hans mor til meg: «Han er frisk!» Gutten vet enda ikke at du har bedt for ham, men det gjør hans mor – og hun tror at Gud har helbredet ham. Gutten er sytten år nå, og har vært frisk siden han var fjorten år.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15