Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 frelst på Mirakellørdag

SKULDERPLAGER: Heidi Seim fra Sandnes ble kvitt smertene i sine kroniske betente skuldre.
Lørdag 27. august var det duket for nok en Mirakellørdag. Folk kom fra hele landet, og hele 15 personer ble frelst. Mange ble også kvitt sine plager og problemer.

Mens Vennesla kommune feiret 150 års jubileum i sentrum, inviterte Svein-Magne Pedersen til helbredelsesfest og Mirakellørdag. Over hundre mennesker hadde møtt opp, og folk kom fra fjern og nær. Under møtet underviste Pedersen om ti steg til helbredelse. Mot slutten forkynte han evangeliet og oppfordret folk til å ta i mot Jesus. Hele femten personer i ulike aldere rakk opp hånda.

Skulderplager og øresus

Heidi Seim fra Sandnes hadde i seks år slitt med kronisk betente skuldre. Legene hadde gitt henne opp, og Heidi ble etter hvert uføretrygdet. Det førte til dårlig nattesøvn og smerter hver eneste dag. Heidi hadde også besøkt ulike alternative behandlere uten at det hjalp. Hun ble med på møtet ved en ren tilfeldighet.

– Jeg var egentlig med for å følge ei venninne. Siden forbønnen tok så lang tid, tenkte jeg at jeg kunne prøve ut dette jeg også. Da han ba for meg, kjente jeg en intens varme og jeg ble helt svett. Plutselig forsvant smertene, og nå er jeg helt fin i skuldrene, sier Heidi glad.

Under møtet var det også flere med hørselsproblemer som opplevde å høre bedre. Marie Anne Vuolab fra Verdal kom også til møtet med øresus. Problemene startet for ti år siden, da hun fikk en forkjølelse. Da Pedersen ba for henne, forsvant øresusen fra høyre øret og venstre ble bedre.

Whiplash-helbredet

I 2001 opplevde Dorit Bugge Urgård fra Porsgrunn å bli påkjørt av en alkoholpåvirket sjåfør. Det førte til en whiplash skade på venstre side av nakken. Nakkesmertene var svært vonde, og hun måtte etter hvert oppsøke lege. Etter flere besøk hos legen, ble hun henvist til fysioterapeut.

– Hun prøvde så godt han kunne, men det var vanskelig å bli kvitt smertene. Da Pedersen ba for meg på mirakellørdagen, opplevde jeg en varme i nakken. Han vendte og snudde på nakken min og ba lenge. Da han var ferdig, var smertene borte. Urgård hadde også blitt rammet av et drypp i november 2010. Siden den gang hadde hun trent seg opp igjen.

– Under forbønnen kjente jeg en prikking inne i hodet som etter hvert avtok, så det var tydelig at noe skjedde inne i hodet.

Også Gerd Vågan fra Porsgrunn hadde grunn til å smile. For en måned siden hadde hun plutselig fått store nakkesmerter. Det førte til en smertefull hverdag og lite nattesøvn.

– Når jeg vendte på hodet, kunne man høre en knasende lyd i nakken. På vei til møtet ba venninnen min meg om å sitte stille, siden hun syntes det var en så ubehagelig lyd.

– Da Pedersen la hendene på meg, forsvant både smertene og knasingen i nakken. Det var fantastisk, sier Vågan.

Pedersens forbønnsmaraton varte utover kvelden, og en rekke andre personer fikk en berøring av Guds helbredende kraft. Siste mann gikk ut døren litt over klokken fem. Et møte som varer tretten timer er sjelden kost i Norge!

GLAD: Dorit Bugge Urgård fra Porsgrunn ble momentant smertefri fra whiplash-skaden som hadde plaget henne i ti år. – Nå blir hverdagen lettere, sier hun.

TÅLMODIG: Folk ventet lenge og tålmodig for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen.

Publisert:
2011-12-16


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15