Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Bildøy: 20 frelst på helbredelsesmøte

FRELST:2"0 mennesker ble frelst under Generalforsamlingen på Bildøy.
20 frelst på helbredelsesmøte Først var det bare et fåtall som rakte hånden opp da Svein-Magne innbød til frelse søndag kveld under Generalforsamlingen på Bildøy. Men så ble det 12, 14, 17, 18, 19 før det endte med 20 hender.

Tekst og foto: Aud Malene Håland, 
NorgeIDAG

– Uten at dere omvender dere og blir som barn, så kan dere ikke se Guds rike, sier Svein Magne Pedersen i frelsestalen sin, og forklarer at det å bli frelst betyr helomvendelse. 

– Da jeg giftet meg, så tror jeg ikke presten hadde viet oss hvis jeg sa tja. Vil du bli frelst? «Tja» holder ikke. Du må ta et valg, oppfordret helbredelsesevangelisten.

– Hva koster det å bli frelst? Det koster hele deg, svarer Pedersen på sitt eget spørsmål. Helbredelsespredikanten har aldri et helbredelsesmøte uten å innby til frelse.

– Nøytralitet fins ikke. Enten er du frelst eller ikke. Jeg skal be en frelsesbønn på syv til åtte setninger, og så kan dere gjenta etter meg.  Slik avsluttet Svein Magne Pedersen møtet sitt på søndag, før han begynte å kalle ut den ene sykdommen etter den andre, for så å be for alle disse i felleskap. Og møtet varte ut i de små timer. 

Først nærmere kl. 06 om morgenen var Svein Magne ferdig med sine forbønnshandlinger. Men først lærte han oss alle hvordan man kan bli helbredet. Det handler om nøkler.

– Det er mange nøkler til helbredelser, ikke bare en, sier Pedersen og fremhever at Jesus selv brukte mange metoder.

Ser ikke nok mirakler

– Når Gud gjør mirakler så gjør han ting som ikke kan forklares, sier Pedersen og forteller om ulike personer som har blitt helbredet. Han forteller blant annet at en fot ble helbredet på to minutt. 

– Det kalles for mirakel, et under. Altså, noe å undre seg over. Hvorfor er ikke hele Norge frelst? Spør Pedersen og mener det er fordi folk ser ikke nok mirakler. 

Helbredelsespredikanten er overbevist om at når Gud gjør noe så er det mot naturen, og det syns han er spennende.

– Jeg har det mest spennende yrket i verden, men det kan være tungt også, sier Pedersen og fortsetter uten å gå altfor mye inn på den tunge siden.

Arbeidsløs i himmelen

– Hva skal jeg gjøre i himmelen, kan jo ikke helbrede mennesker der? Helbredelsespredikanten tar en pause mens folk ler. Så fortsetter han med å si at han skulle ønske det var noen syke der også, før han så skynder seg med å legge til at Gud forstår humoren hans. Og det virker det som publikum også gjør.

Pedersen går tilbake til vitnesbyrdene og forteller at det ringte en mann på 74 år fra Lillehammer. Blæra hans var full av kreft. Han ringte på ny og ny, og da de noen dager etter tok røntgenbilder, var det ingenting der lenger.

– Det var ikke strålebehandling eller cellegift, men det var Gud.

Ikke satt punktum

Pedersen mener det fins omtrent 20 «helbredelsesnøkler». Søndag kveld nevnte han flere enn syv forskjellige. Vi begynner med de tre vanligste: Håndspåleggelse, ta et steg i tro og vente på Herren.

– Det kan gå vinter og vår før du får operasjon på sykehuset. Du kan til og med dø i køen. 

– Kan en vente et halvt år på operasjon på sykehuset, kan en vente en time på mine møter, mener helbredelsespredikanten.

– Gud har ikke satt punktum, men komma og det betyr kom igjen, kom igjen til det er din tur.

Har nøkkelen selv

En annen nøkkel er å bli helbredet på Guds premisser, og ikke våre egne. Så fins det også en nøkkel som vi selv har.

– Dersom det er noe søppel på innsiden av nøkkelhullet, så må du fikse det, sier Pedersen og peker på at det verste søppelet er utilgivelse. 

– Uansett hva det er for noe, tilgi som Gud har tilgitt deg fordi vi fikk det utfortjent.  Pedersen er i gang nå og nevner den ene nøkkelen etter den andre. Noen får bedre forklaring enn andre.

– Av og til må en ofre noe. Gi og du skal få, sier Pedersen og henviser til en menighet der de opplevde færre mirakler da økonomien var trang og folk var blitt gjerrigere på å gi.

Arverett i Kristus

– Det finnes en generasjon som har lært at de ikke kan si at de er syke en gang, men hvis du vil bli frisk så må du i alle fall innrømme at du er syk, mener helbredelsespredikanten og fortsetter med neste nøkkel.

– En må også ha et ønske om å bli frisk. Noen vil faktisk være syke.  Pedersen forteller så at han traff en dame som sa at hun ikke visste hva hun skulle gjøre hvis hun ble frisk, og viser til Jesus som spurte den lamme om han ville bli frisk.

Den siste nøkkelen han nevner for kvelden er arveretten i Jesus Kristus. Du er like rik som Jesus, og han døde for alle våre sykdommer.

– Ved hans sår har vi fått legedom, avslutter han før han så begynner på frelsestalen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15