Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
David Pedersen:
– Fire kiropraktorer hadde gitt meg opp

NY RYGG: David Pedersen (16) fra Bodø led av voldsomme smerter i ryggen etter to år med tunge løft. – Nå er smertene helt borte, og hverdagen er blitt som ny, sier han glad.
16 år gamle David Pedersen hadde drevet med aktiv idrett i mange år. Spesielt fotball var av stor interesse. Som 14-åring valgte han likevel å trappe ned fotballen og heller satse på styrketrening.

Tekst og foto: Dag Buhagen
Foto: Anders Haukland

– Jeg begynte å trene med små vekter og økte etter hvert. I løpet av det første året hadde jeg stor fremgang og trente rundt fire ganger i uka. Jeg syntes det var gøy og trivdes med styrketreninga.

Etter ett år begynte han å kjenne smerter i ryggen, men fortsatte likevel en stund. Plagene ble bare verre, og til slutt måtte han kaste inn håndkleet og gi seg med treninga.

– Det var så vondt, og jeg kjente ryggsmertene hele tiden. Jeg går på byggfag-linja på videregående hvor det er mye fysisk arbeid, og ofte måtte jeg gi meg på slutten av dagen.

Håpløst

David oppsøkte etter hvert legen som sendte han videre til en kiropraktor. Han klarte ikke å få noe bedring på ryggen.

– Jeg oppsøkte hele fire ulike kiropraktorer, men ingen klarte å få meg frisk. Den ene hjalp meg noe, men plagene kom bare tilbake. Det var veldig frustrerende og håpløst at ingen kunne hjelpe og at de bare ga opp.

Noen dager før møtene i Bodø fikk faren til David, Jarle Pedersen, høre at Svein-Magne Pedersen skulle komme til byen. Han foreslo derfor at de skulle ta turen til møtet. Faren hadde nemlig selv opplevd å bli helbredet for brokk av Pedersen for flere år siden, og hadde derfor stor tro på at noe kunne skje.

Ny hverdag

David og faren kom så til møtet lørdag kveld, men måtte vente lenge på forbønn. Det ble en lang og smertefull ventetid, men Pedersen skulle ikke angre på all tålmodigheten. Først klokken halv fire om natten var det deres tur.

– Da Svein-Magne ba for meg, kjente jeg en varme i ryggen, og da jeg gikk ut av lokalet var smertene borte.

– Hva synes du om det som har skjedd?

– Det er helt fantastisk. Jeg hadde så vondt, og nå er jeg helt frisk. Nå kan jeg gjøre alt, og hverdagen har blitt helt ny. Jeg kan spille fotball og ha det gøy, men om det blir noe mer styrketrening får vi se, avslutter han.


Publisert:
2012-04-11


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2012

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15