Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
36 år med smerter forsvant

NY FOT: Lilly Winther fra Bodø var utrolig glad for at ankelplagene hun har hatt i 36 år forsvant. – Jeg kjente en ildkule fare gjennom beina og smertene ble borte, sier hun henrykt.
I 36 år slet Lilly Winther med en vond ankel. Under forbønn i Bodø kjente hun en ildkule fare gjennom foten, og smertene forsvant momentant.

Tekst og foto: Dag Buhagen

I september 1976 var Lilly Winther ute og gikk en tur. Plutselig snublet hun og vrikket høyre foten. Det gjorde veldig vondt, og den første tiden måtte hun bruke krykker.

– Jeg gjorde ikke noe spesielt med det. Siden har smertene kommet og gått, men til tider har det vært veldig vondt. Jeg har jobbet som gårdbruker og drevet med kjøttproduksjon og melk. Den vonde ankelen har derfor stadig vært en utfordring. Den senere tiden var jeg vaskehjelp og kjente smertene stadig oftere.

Lilly Winther hadde tidligere hørt om Svein-Magne Pedersen og hans arbeid. Hun hadde også opplevd å bli helbredet tidligere og trodde derfor fullt og helt på forbønn. Lilly møtte tidlig opp og fikk en tidlig kølapp. Hun var derfor en av de første som ble bedt for av Pedersen lørdag kveld.

– Da han la hendene på meg, var det som en varm ildkule for inn i foten min. Jeg hadde aldri forestilt meg det på den måten, og det var helt fantastisk. Jeg gikk og satte meg igjen, og etter som varmen avtok, forsvant også smertene.

– I dag kjenner jeg ingen ting. Jeg har aldri tvilt på helbredelse, for jeg har en stor Jesus. Jeg er utrolig glad, og gir all ære til ham, avslutter hun glad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15