Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hjem for 1200 foreldreløse barn

STOR GLEDE: Sist februar besøkte vi barnehjemmet vårt i Orissa. Dette har MJL betalt for. Det føltes utrolig fint å kunne gi 320 foreldreløse barn et trygt sted å være. Her får de skolebøker, omsorg, åndelig hjelp, kost og losji. Gleden av å møtes var gjensidig.
Ferske rapporter forteller at byggingen av i alt ti barnehjem i India er i full gang. Vår sekretær i Chennai, Benita, sendte oss i dag bilder fra byggingen av barnehjemmene.

Tekst: Svein-Magne Pedersen
Foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Du som har sendt din støtte til MJLs misjonsarbeide får nå uttelling for hver eneste øre. Indiske snekkere og murere jobber på spreng for å få opp barnehjemmene før monsunen setter inn i august. Å mure når regnet pøser ned er nesten umulig. Derfor er de nå i full gang med byggingen av barnehjemmene.

Behovet er stort etter at hinduer i løpet av årene 2007 og 2008 drepte om lag 16.000 kristne. De brente landsbyer, skjøt, brente og voldtok kristne. Selv paven måtte gå offentlig ut med et varsko: «Slutt med å drepe kristne i Orissa.»

MJL har nå fått den ære av å bygge opp barnehjem for hundrevis av foreldreløse barn. Uten beskyttelse og omsorg ville de blitt overlatt til seg selv og et rov for voldsmenn. Det haster å få gitt de mange andre foreldreløse barn i Orissa et trygt sted å være.

De ti barnehjemmene vil gi plass til mange hundre som venter på å få hjelp. MJL samarbeider med den indiske stiftelsen Sharing Hands Trust. De har sitt misjonssenter i storbyen Chennai (tidligere Madras) og er svært seriøse i sitt arbeid.

Vi bygger etter hvert som folk sender sin støtte til vårt misjonsarbeide.

Vi driver misjon på flere områder i verden. Din støtte går også til et verdensvidt misjonsoppdrag.

Når det gjelder India, trenger vi fortsatt mye midler slik at vi kan fullføre oppsettingen av de ti barnehjemmene. Bruk blanketten som følger med bladet eller gi på annen måte.

HJEM TIL 1200 BARN: Byggingen av ti barnehjem i staten Orissa i India er i full gang. Her legges grunnmuren. Målet er å bygge alle barnehjemmene før monsunen setter inn i august. Det ene barnehjemmet er alt bygd. Det er sprengfullt med 320 foreldreløse barn. Takker være gaver fra venner av MJL kan stiftelsen Sharing hansd Trust nå fullføre planene.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15