Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Hostet hele livet
Barnebarnet mitt på åtte år har hostet helt siden han var en liten baby. For noen måneder siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Siden da har han ikke hostet. Jeg fortalte ham at du hadde bedt for ham og sa til ham: «Vi må takke Gud for det.» «Det må vi gjøre, bestemor,» svarte han, for han visste ikke hvem Gud var. Foreldrene har sagt at deres sønn er blitt helbredet for kronisk hoste gjennom forbønn.

Vond skulder og tre kuler
Min høyre arm var så vond at jeg i to år ikke kunne kamme håret eller bruke armen. Om morgenen måtte jeg rulle meg ut av sengen på grunn av smertene i skuldre. Kiropraktoren mente at det var forkalkning. Jeg hadde to behandlinger hos ham uten å bli bedre. Dessuten hadde jeg tre fettkuler i hodet. De hadde jeg hatt i 25–30 år. Det var en familiesvakhet. Min mor hadde også fettkuler på kroppen. De var på størrelse med en morell. For to–tre måneder siden ringte jeg til deg to ganger og fikk forbønn for den høyre, vonde skulderen. Da nevnte jeg ikke noe om fettkulene. Jeg ble bedre og bedre i armen og etter 14 dager kunne jeg løfte armen over hodet – smertefritt. Så en natt på denne tiden oppdaget jeg plutselig at fettkulene var kommet bort! En dag kom jeg til frisøren for å få en hårklipp. Hun oppdaget at kulene var kommet bort og spurte: «Har du operert bort kulene?» Jeg fortalte ikke at det var Gud som hadde gjort det. Hun sa da: «Det er første gang at jeg har hørt at slike kuler har kommer bort av seg selv.» Men jeg har fortalt det til folk i nabolaget. De pleier å si om meg: «Hun trenger ikke å gå til legen, for hun har Svein-Magne!»

Spinalstenose
Jeg hadde store ryggsmerter. Smertene gikk ned i det høyre benet. Det var så vondt at jeg ikke kunne sitte. Jeg kunne bare gå eller ligge. På Haraldsplass i Bergen fant legene ut at jeg hadde fått spinalstenose. Det ble tatt MR-bilder av ryggen som viste hva som var årsaken til lidelsen. I over en måned hadde jeg det slik. Denne sommeren hadde jeg planer om å kjøre til Sarons Dal for å delta på møter der. Men med slike smerter kunne jeg ikke dra dit. Å sitte i en bil gikk ikke. På denne tiden fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Da du ba for meg på telefonen, ble jeg momentant helbredet! Alle smertene forsvant, og jeg dro glad til Sarons dal.

Brystkul
Min søster har tidligere hatt kreft i underlivet og i et bryst. Hun har fått fjernet det ene brystet. Men for halvannen måned siden fikk hun en kul i det andre brystet. Nå måtte hun trolig operere bort dette brystet også, fryktet hun. Blodprøven slo fast at hun hadde kreft. Men før hun dro til sykehuset i Tromsø for å bli operert, ringte hun til deg og fikk forbønn. Da du var på Visjon Norge, la hun en hånd på fjernsynet mens du ba. Hun kjente at noe skjedde med henne. Da hun kom til sykehuset i Tromsø, fant legene ut at hun ikke lenger hadde noen kul i brystet. Min søster er frelst og er glad og takker Gud for det som har skjedd.

En merkelig helbredelse
I dag fikk jeg julebrev og et pent bilde av deg. Jeg tok bildet og satte det inn i Bibelen slik at jeg kan be for deg og virksomheten hver gang jeg leser Ordet. Jeg satt i godstolen tidlig en formiddag. I flere uker har jeg hatt vondt i ryggen og litt dårlig mage. Mens jeg satt der, sa Den Hellige ånd til meg: «Ta bildet av Svein-Magne og legg det bak ryggen din.» Jeg gjorde det som Ånden ba meg om. Tenk, etter en stund var jeg blitt helt frisk! Smertene var kommet bort, og jeg kjente en varme som gikk gjennom meg. Dette var sterkt, all ære til Jesus, og takk til Svein-Magne for din tjeneste. Jeg er en av forbederne til Misjonen Jesus Leger. Jeg vet at Jesus helbreder, men dette var helt mektig, så jeg kommer til å støtte virksomheten med midler og bønn.

Regnbuehinne-betennelse
For mange år siden hadde jeg regnbuehinnebetennelse. Den kom og gikk hele tiden. Straks jeg var ferdig med en kur, kom den tilbake. Men så en dag ringte jeg til deg og fikk forbønn. Siden da har jeg ikke hatt regnbuehinnebetennelse. Beinskjørhet – i Ørneshallen I år 2000 hadde du møter i Ørneshallen på Helgelandskysten. Da hadde jeg hatt beinskjørhet i fire-fem år med store ryggsmerter. Det ble konstatert på sykehuset i Bodø. Jeg gikk på medisin for beinskjørhet. Da du ba for meg på møtet, kjente jeg en varme som strømmet inn i ryggen min. Det var Gud som sendte sin kraft inn i meg. To dager senere oppdaget jeg at jeg var blitt helbredet, for alle smertene var kommet bort. Da kastet jeg alle medisiner for beinskjørhet. Kort tid senere var jeg til en legesjekk hos privatlegen min. «Jeg ser på skjermen at du har beinskjørhet,» sa han til meg. «Nei, jeg har ikke lenger beinskjørhet,» svarte jeg og fortalte at du hadde bedt for meg og at Gud hadde helbredet meg. Legen ville ikke snakke noe om det. Jeg har nå vært frisk i elleve år.

Astma
Barnebarnet mitt på nesten fem år har hatt astma fra han var to år gammel. Han var nesten hele tiden plaget av sykdommen. Straks han var blitt kvitt et anfall, kom det et nytt. Uten å si noe til foreldrene, ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Kort senere ble han frisk. Det er nå ett år siden han ble frisk. Jeg har enda ikke fortalt noe til foreldrene. Men jeg skal nok fortelle dem det senere.

Skulle skifte hofte
I halvannet år gikk jeg med en vond hofte som var slitt. For ti år siden skiftet jeg den andre hoften. Nå sto denne for tur. Legen sa: «Du må skifte hofte.» I halvannet år har jeg plagdes med hoftesmerter. Jeg kontaktet deg, og du ba for meg for en måned siden. Etter to–tre dager var jeg god. Nå slipper jeg å skifte hofte.

Publisert:
2012-04-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2012

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15