Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
25 frelst i Canada

FRELSESFRYD: Av de 25 som ble frelst var Monica og Mark Peckford. Det vakte stor glede hos Monicas foreldre, Inger og Willy Østensen (midten) da deres datter og svigersønn ble frelst på et av møtene i Canada.
Dørene har begynt å åpnes seg for oss i Canada. På tre møter i januar og april i år ble 25 frelst i provinsen British Columbia. Og miraklene lot ikke vente på seg.

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

Våre norske venner Inger og Willy Østensen har bodd i Canada i 39 år, og bor nå i byen Qualicom Beach. De kjenner mange kirkeledere i provinsen. Dørene ble sakte men sikkert åpnet for oss.

Første møte ble arrangert den 11. januar. Da talte jeg på et møte i en pinsemenighet i Qualicum Beach: Oceanside Community Church. Til tross for at det var et onsdagsmøte kom 164 på møtet. Lokalavisen hadde skrevet en fin omtale av meg. Her ga 15 til kjenne at de ville bli frelst. Snøballen hadde begynt å rulle. Men Solveig og jeg ønsket å komme snart tilbake.

Den 10. april talte jeg på et møte i Evangel Pentecostal Church i Powell River. Og onsdag den 11. april talte jeg på et møte i Coquitlam Christian Center. Canadierne er åpne for evangeliet. Ti søkte frelse og mange kunne fortelle at de var blitt helbredet.

Men Gud velsignet Inger og Willy for at de var med på å åpne dørene for oss. På møtet i Powell River søkte deres datter og svigersønn frelse!

Den påfølgende søndag spurte pastoren i Qualicum Beach om det var noen som var blitt helbredet. Det var så mange som vitnet at pastoren måtte sette strek og be resten om å komme på møtet neste søndag for å fortsette å fortelle om Guds store gjerninger.

Fra den 18. mars begynte Grace TV i Toronto å sende vårt program «The Miracle is Yours» over Canada. Det sendes over Canada i beste sendetid – hver søndagskveld. Vi holder på med å dekke hele kloden med evangeliet. «Like til jordens ende» sa Jesus.


Publisert:
2012-04-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2012

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15