Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
25 frelst i Canada

FRELSESFRYD: Av de 25 som ble frelst var Monica og Mark Peckford. Det vakte stor glede hos Monicas foreldre, Inger og Willy Østensen (midten) da deres datter og svigersønn ble frelst på et av møtene i Canada.
Dørene har begynt å åpnes seg for oss i Canada. På tre møter i januar og april i år ble 25 frelst i provinsen British Columbia. Og miraklene lot ikke vente på seg.

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

Våre norske venner Inger og Willy Østensen har bodd i Canada i 39 år, og bor nå i byen Qualicom Beach. De kjenner mange kirkeledere i provinsen. Dørene ble sakte men sikkert åpnet for oss.

Første møte ble arrangert den 11. januar. Da talte jeg på et møte i en pinsemenighet i Qualicum Beach: Oceanside Community Church. Til tross for at det var et onsdagsmøte kom 164 på møtet. Lokalavisen hadde skrevet en fin omtale av meg. Her ga 15 til kjenne at de ville bli frelst. Snøballen hadde begynt å rulle. Men Solveig og jeg ønsket å komme snart tilbake.

Den 10. april talte jeg på et møte i Evangel Pentecostal Church i Powell River. Og onsdag den 11. april talte jeg på et møte i Coquitlam Christian Center. Canadierne er åpne for evangeliet. Ti søkte frelse og mange kunne fortelle at de var blitt helbredet.

Men Gud velsignet Inger og Willy for at de var med på å åpne dørene for oss. På møtet i Powell River søkte deres datter og svigersønn frelse!

Den påfølgende søndag spurte pastoren i Qualicum Beach om det var noen som var blitt helbredet. Det var så mange som vitnet at pastoren måtte sette strek og be resten om å komme på møtet neste søndag for å fortsette å fortelle om Guds store gjerninger.

Fra den 18. mars begynte Grace TV i Toronto å sende vårt program «The Miracle is Yours» over Canada. Det sendes over Canada i beste sendetid – hver søndagskveld. Vi holder på med å dekke hele kloden med evangeliet. «Like til jordens ende» sa Jesus.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15