Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
30 år med nakkeplager og dårlig søvn forsvant

LYKKELIG: Etter tretti år med nakkesmerter og dårlig søvn kan Ingunn Sylvi Tysse fra Lindås kommune endelig nyte livet. – Nå er jeg smertefri og sover bedre enn for tretti år siden, sier hun.
Etter tretti år med nakkesmerter og dårlig søvn dro Ingunn Sylvi Tysse til Mirakellørdag i Vennesla med håp om et under. Nå sover hun bedre enn noen gang og nakken er total smertefri.

Tekst og foto: Dag Buhagen

For tretti år siden ble Ingunn Sylvi Tysse fra Lindås kommune utsatt for en ulykke da hun ramlet ned en bratt trapp hjemme i huset. I to dager lå hun rett ut på sofaen uten å kunne røre seg. Etter hvert klarte hun å fungere mer normalt, men smertene i nakken forsvant aldri.

– Jeg hadde noen gode dager, men nakken ble ikke bra igjen. Det var vanskelig å fungere normalt, og svært utfordrende å kjøre bil, siden jeg ikke klarte å snu på nakken.

Ingunn var flere ganger hos legen og fikk behandling både hos naprapat og kiropraktor. De prøvde å løse opp skaden, men det ble heller bare verre. Hun led også av «tennisalbuer».

Dårlig søvn

I løpet de siste tretti årene slet Ingunn også med nattesøvnen. I 27 år gikk hun på medisiner.

– Jeg begynte med noen tabletter som legen ikke sa var vanedannende. Det var de likevel, og jeg har derfor vært avhengig av disse store deler av livet.

For Ingunn ble hverdagen svært slitsom. Hun hadde tre barn og jobbet ved siden av. Uten tablettene sov hun bare to til tre timer natten i gjennom. Den vonde nakken gjorde det heller ikke noe bedre.

Smertefri før forbønn

Den 17. mars i år dro Ingunn og sønnen den lange veien fra Bergen til Vennesla for å være med på Mirakellørdag. Sønnen hadde lenge mast om at hun skulle bli med. I løpet av møtet var det mange som fikk forbønn og ventetiden var lang.

– Jeg var litt skeptisk, men ba stille til Gud at han måtte fri meg fra vantro. Jeg følte en god atmosfære i rommet. Et stykke ute i møte sa plutselig Svein-Magne Pedersen: – Den Hellige Ånds nærvær er sterkt her fremme. Kom og sett dere på de første radene.

Ingunn og sønnen gjorde dette, og plutselig kunne hun kjenne at smertene forsvant, og hun kunne bevege nakken normalt. Da Pedersen skulle be for henne senere, var hun allerede smertefri. Også «tennisalbuene», som hun hadde slitt med i armene, ble bra.

«Redd» for å sovne

Da Ingunn og sønnen kom til campingplassen etter møtet, tok hun en sovepille som normalt. Den natten sov hun i fire timer. Det er den siste pillen Ingunn har tatt for søvn etter 27 år med sovemedisin.

– De neste nettene sov jeg hele natten igjennom uten tabletter. Nå sover jeg like godt som for tretti år siden. Når jeg er ute og kjører om kveldene, må jeg av og til synge fordi jeg er litt redd for å sovne. Det er helt fantastisk, og jeg føler meg som et nytt menneske, avslutter hun lykkelig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15