Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 frelst på 15-timers Mirakellørdag

HØY PULS: Mia Håland fra Sarpsborg hadde slitt med galopperende hjerte det siste året, noe som førte til mange søvnløse netter. Etter forbønn av Pedersen ble hjerterytmen normal.
På Mirakellørdag 28. april i år søkte 15 personer frelse, og en rekke mennesker opplevde Guds helbredende kraft. Møtet varte i over 15 timer og er et av de lengste Svein-Magne Pedersen har vært med på.

- Jeg holdt et 16 timer langt møte i Nord-Troms en gang. Vi slo nesten den gamle rekorden, sier Svein-Magne Pedersen. Lørdag 28. april kunne han og de fremmøtte glede seg over at 15 personer gav til kjenne at de ønsket å bli frelst.

Møtet begynte klokken fire og varte til nærmere halv åtte søndag morgen. Mange hadde tatt turen til Vennesla for å være med på nok en Mirakellørdag. Folk kom med bo-biler og campingvogner, og allerede tre timer før møtet var det 60 personer i køen utenfor mirakelsenteret. Også lokalavisen tok turen for å skrive om den noe oppsiktsvekkende køen. Folk kom fra hele landet, blant annet fra Molde, Bergen, Trondheim, Danmark og Karasjok.

Pulsen gikk ned

Mia Håland fra Sarpsborg hadde slitt med galopperende hjerte det siste året, noe som antagelig skyldtes stress. Det førte til mange søvnløse netter.

– Jeg slet med å finne den riktig sove-stillingen, og måtte snu meg hele tiden. Hjertet dunket over alt i kroppen, sier Håland.

Den aktuelle lørdagskvelden dro hun sammen med sønnen til Vennesla. Under forbønn av Svein-Magne Pedersen kjente hun en intens varme i brystet og hjertet.

– Plutselig roet hjertet seg. Mannen min satt ved siden av meg og tok pulsen på armen. Han kunne kjenne forskjellen. Det var utrolig, og nå sover jeg normalt, sier hun glad.

Kunne spise normalt

For to år siden fikk Clara Idsø fra Jørpeland brokk på spiserøret, noe som førte til betennelse. Det skapte en rekke utfordringer under måltidene.

– Jeg kunne ikke spise det jeg ønsket, og det var svært vanskelig å svelge maten. Ofte måtte jeg tygge lenge, og stadig satte maten seg fast i halsen.

Idsø hadde vært flere ganger på sykehus hvor de hadde brukt slanger i halsen for å få bukt med problemet, men uten resultat. Under møtet kjente hun en varme i halsen, og da hun kom hjem kunne hun spise normalt.

– Det er helt fantastisk. Nå tar jeg ikke tabletter lengre og kan kose meg med maten hver dag, sier hun.

Kunnskapsord

Flere andre mirakler skjedde også i løpet av kvelden. Marit Lund fra Jæren kom til møte med slitasjegikt i bena. Etter forbønn var hun betydelig bedre, og fysioterapeuten hadde kommentert at noe måtte ha skjedd.

I løpet av kvelden fikk Pedersen en rekke kunnskapsord om ulike plager folk i salen hadde.

Da Pedersen nevnte et vondt lår, visste Ellen Gunn Kjøll Hansen fra Sandefjord at det gjaldt henne. Hun hadde slitt med en vond muskel i to år.

– Under forbønnen kjente jeg en varme og smertene forsvant, sier hun glad. Flere av de fremmøtte hadde også reist langt med håp om et mirakel. En kvinne med bekkenproblemer hadde tatt den 900 kilometer lange turen fra Trondheim til Sørlandet, noe hun ikke angret på.

– Jeg slet med å finne en riktig sovestilling og hadde veldig vondt hvis jeg hadde gått meg en tur. Men etter forbønnen kjenner jeg lite til smertene, sier hun glad.

Flere andre mennesker ble også møtt av Guds helbredende kraft. Folk med vonde hofter, skiveutglidning, nakkeplager og dårlig hørsel kunne gå takknemlig hjem. De siste gikk ikke hjem fra maratonmøtet før halv åtte, da solen for lengst hadde stått opp over Vennesla.

KVITT BROKK: Clara Idsø fra Jørpeland slet med å spise etter en betennelse i spiserøret på grunn av brokk. – Nå kan jeg spise normalt, sier hun glad.

FORBØNN: I starten av forbønnen fikk alle som ville en kort bønn med håndspåleggelse. Flere ble helbredet utover kvelden og natten.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15