Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 søkte frelse i Porsgrunn

FULL SAL: Mange tok turen til Porsgrunn Baptistkirke på møtene 3. og 4. mars.
Mange opplevde mirakler da Svein-Magne Pedersen besøkte Porsgrunn Baptistkirke 3. og 4. mars i år.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Så rart, der forsvant smertene i armene mine, hvisket Ann Karin Martila til venninnen som satt ved siden av henne midt i den fullsatte salen i den ærverdige baptistkirken i sentrum av Porsgrunn.

Allerede i starten av Svein-Magne Pedersens tale, merket hun at Guds kraft hadde rørt ved henne.

Svein-Magne forkynte evangeliet for full sal begge kveldene, og til sammen ga omlag 20 personer til kjenne at de ville ta imot Jesus som sin frelser. Mange ønsket forbønn om helbredelse, og møtene pågikk til langt på natt. Lørdag var klokken blitt fire om natten før enden av bønnekøen var nådd, og søndag ba evangelisten for syke til klokken var tre på natten. Stadig fortalte folk om at Guds kraft rørte ved dem og helbredet dem under forbønnen.

– Aldri gått så fort

For Ann Karin Martila begynte helbredelsesopplevelsen allerede mens hun satt i salen. Siden hun var utsatt for en ulykke da hun var 28 år gammel, hadde den nå 70 år gamle kvinnen slitt med jevnlige stikkende smerter og verk i muskulaturen i armene og beina. Armene verket da hun kom til møtet, men dette forsvant mens hun satt i salen under forkynnelsen, og hun forteller senere på telefon at plagene ikke har kommet tilbake.

Klokken ett på natten fikk hun forbønn, og helbredelsene fortsatte. I ulykken hun var utsatt for som ung knuste hun begge anklene, og selv om hun etter opptrening slapp å sitte i rullestol, hadde hun alltid problemer med at hælene var vonde og anklene stive.

– Alt det vonde forsvant da Svein-Magne ba for meg. Jeg har aldri gått med så stor fart som da jeg gikk hjemover fra kirken den natten, forteller hun.

Undersøkt av leger

I mer enn ti år hadde hun dessuten vært plaget med magesmerter og fordøyelsesproblemer.

– Jeg har hatt betennelse på betennelse, og flere magesår, forteller hun.

Etter flere penicillinkurer og undersøkelser med slanger gjennom halsen og tarmen hadde legene fortsatt ikke klart å hjelpe henne. Men etter forbønn er hun frisk.

– Jeg var til koloskopi på sykehuset torsdagen i uken etter møtet, og da sa de at tarmen var helt ren. Legene kunne ikke skjønne at jeg hadde hatt noen plager i det hele tatt, sier Ann Karin. I tillegg ble hun kvitt pusteproblemer som skyldtes astma. – Astmaen har blitt lettere og lettere for hver dag etter møtet, og nå er det ikke tungt å puste lenger, forteller hun på telefon en uke etterpå.

Ble kvitt nervesmerter

Håvard Hegge hadde slitt med jevnlige nervesmerter i den høyre stortåen siden han nesten knakk tåa da han sparket foten inn i en dørkarm for ti år siden. Røntgenbilder har påvist at bristet i tåa ikke grodde skikkelig på plass igjen, og at det derfor dannet seg brusk i leddet som gnikket mot en nerve.

– Smertene kunne komme ved belastning, men også noen ganger helt plutselig, forteller han.

– Jeg kjente at det gikk en strømning av varme fra tåa og opp til hoften da Svein-Magne ba for meg, og etterpå har jeg ikke hatt problemer med tåa, sier Håvard.

Kurt løper igjen

Kurt Müller, som kommer fra Østerrike men er bosatt i Langesund, skadet den høyre hælen da han spilte volleyball for to år siden. De første ukene etter at han slo seg, ble smertene verre hver gang han trente volleyball, og han skjønte snart at han ikke lenger kunne holde på med hobbyen han hadde hatt helt siden han kom til Norge for 30 år siden. Han klarte heller ikke å gå turer i skog og mark, slik han før pleide å gjøre hver uke, og han kunne ikke lenger løpe i det hele tatt. Legene forsøkte salver og henviste til fysioterapi, men ingenting hjelp. Da han fikk kortisonsprøyte, var han frisk i en måneds tid før tilbakeslaget kom. Etter hvert ble det funnet slimposebetennelse, og den siste beskjeden fra legene var at akillessenen nesten var revet over, og at det ikke var mulig for ham å bli frisk igjen i foten.

Midnatt søndag kveld i Porsgrunn Baptistkirke ble det umulige likevel mulig. Han ble momentant helbredet da Svein-Magne ba for ham, og løp opp og ned kirkegulvet etterpå.

– Dette har ikke vært mulig for meg på to år, jublet han.

– Mandag morgen sto jeg opp og dro rett ut på en times joggetur i skogen. Det gikk helt fint, og siden har foten vært god, forteller han senere på telefon.

Regionavisen Varden skrev en stor reportasje fra møtene, med overskriften: «Helbredelsesmøte til langt på natt». NRK Østafjells laget radioreportasje fra møtene.

MULTIHELBREDET: Ann Karin Martila ble helbredet for en rekke lidelser da hun dro på helbredelsesmøte med Svein-Magne Pedersen i Porsgrunn Baptistkirke.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15