Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
El-allergien forsvant

Normalt liv: Torhild Bratten fra Lillesand hadde slitt med el-allergi i flere år. På Mirakellørdag fikk hun et kraftig møte med Den Hellige Ånd og problemene forsvant. – Nå kan jeg leve et normalt liv, sier hun glad.
Torhild Bratten hadde i flere år slitt med el-allergi. Etter forbønn på Mirakellørdag kan hun nå leve et normalt liv uten plager med elektrisitet der hun ferdes.

Det hele startet for rundt ti år siden. Torhild Bratten fra Lillesand opplevde at hun stadig fikk pusteproblemer og ble slapp. Etter som tiden gikk kom «anfallene» stadig hyppigere. Rundt 2005 fikk hun vite at det antagelig var snakk om el-allergi, en lidelse hvor kroppen reagerer på elektrisitet som er i nærheten.

– Jeg merket det spesielt når jeg gikk i butikker, for her var det mye lysstoffrør. Da måtte jeg skynde meg inn og ut igjen for ikke å få problemer. Når jeg kjørte forbi transformatorer, kunne jeg også merke det. I tillegg opplevde jeg pustebesvær hjemme når tv, datamaskin og andre elektriske apparater var i bruk, sier hun.

Legene til Torhild godtok ikke at dette var årsaken til pusteproblemene. Hun ble derfor sendt til røntgen og videre til en hjertespesialist.

– De skjønte jeg var syk, men fant ikke ut årsaken, sier hun.

Uføretrygdet

I august 2009 skulle Torhild på et planleggingsmøte i forbindelse med jobben som førskolelærer. I møterommet var det et omfattende trådløst nettverk, og plutselig fikk hun et akutt anfall med store pusteproblemer. Hun klarte å komme seg ut, men problemene bare vedvarte. Etter denne situasjonen ble helsetilstanden merkbart endret til det negative, og følsomheten i forhold til elektrisitet økte betraktelig.

– Jeg ble etter hvert uføretrygdet og måtte gjøre en del tiltak i hjemmet. Ved juletider, etter en lang periode i sengen, kom jeg i kontakt med ei som hadde erfaring med lidelsen selv. Hun gav meg en rekke tips til hvordan hverdagen kunne bli bedre.

Torhild gjorde flere tiltak i hjemmet, og hun monterte ulike strømavledere på telefon, tv og andre elektriske apparater. Hun fjernet også tre amalgamfyllinger i tennene, noe som hjalp en del. Torhild var også i kontakt med en kvinnelig biopat. Hun hadde et apparat som kunne måle de elektriske impulsene i kroppen. Her var resultatet langt over det normale. Ved hjelp av denne maskinen kunne man også nøytralisere deler av kroppens overskudd av strøm.

Bønneduk

Torhild har alltid trodd på Gud og tidligere opplevd å bli helbredet. Som liten fikk hun en gang voldsomme smerter i armen etter en vaksine. Da hadde hun bedt selv, og smertene forsvant momentant. Hun visste derfor at Gud kunne helbrede. Den 15. oktober 2011 dro hun til Mirakellørdag med et håp om et under.

– Da jeg satt og ventet på forbønn, fikk jeg plutselig voldsomme pusteproblemer igjen. Ei snill dame som satt på raden bak forstod at jeg hadde vondt og gav meg en bønneduk hun hadde fått av Pedersen. Etter bare noen minutter forsvant pusteproblemene, og jeg ble fylt av en intens varme. Da Pedersen ba for meg, var jeg nesten frisk allerede.

Puster normalt

Etter møtet dro Torhild hjem til Lillesand og tenkte ikke så mye mer på el-allergien. Da hun kom til en butikk noen dager senere, ble hun plutselig klar over at noe hadde skjedd

– Jeg sto der i butikken uten å føle pustebesvær. «Hva har skjedd?» sa jeg høyt til meg selv.

I ettertid har jeg vært i flere butikker og sittet ved datamaskinen hjemme uten å få problemer.

Torhild har også vært på kontroll hos biopaten med strømmåleren. Der viste resultatene minimalt med strøm.

– Nå har jeg fått et nytt liv, og jeg kaller det et under. Det er helt utrolig, og jeg takker Gud for en ny hverdag, avslutter Torhild Bratten.


Publisert:
2012-11-06


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2012

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15