Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
El-allergien forsvant

Normalt liv: Torhild Bratten fra Lillesand hadde slitt med el-allergi i flere år. På Mirakellørdag fikk hun et kraftig møte med Den Hellige Ånd og problemene forsvant. – Nå kan jeg leve et normalt liv, sier hun glad.
Torhild Bratten hadde i flere år slitt med el-allergi. Etter forbønn på Mirakellørdag kan hun nå leve et normalt liv uten plager med elektrisitet der hun ferdes.

Det hele startet for rundt ti år siden. Torhild Bratten fra Lillesand opplevde at hun stadig fikk pusteproblemer og ble slapp. Etter som tiden gikk kom «anfallene» stadig hyppigere. Rundt 2005 fikk hun vite at det antagelig var snakk om el-allergi, en lidelse hvor kroppen reagerer på elektrisitet som er i nærheten.

– Jeg merket det spesielt når jeg gikk i butikker, for her var det mye lysstoffrør. Da måtte jeg skynde meg inn og ut igjen for ikke å få problemer. Når jeg kjørte forbi transformatorer, kunne jeg også merke det. I tillegg opplevde jeg pustebesvær hjemme når tv, datamaskin og andre elektriske apparater var i bruk, sier hun.

Legene til Torhild godtok ikke at dette var årsaken til pusteproblemene. Hun ble derfor sendt til røntgen og videre til en hjertespesialist.

– De skjønte jeg var syk, men fant ikke ut årsaken, sier hun.

Uføretrygdet

I august 2009 skulle Torhild på et planleggingsmøte i forbindelse med jobben som førskolelærer. I møterommet var det et omfattende trådløst nettverk, og plutselig fikk hun et akutt anfall med store pusteproblemer. Hun klarte å komme seg ut, men problemene bare vedvarte. Etter denne situasjonen ble helsetilstanden merkbart endret til det negative, og følsomheten i forhold til elektrisitet økte betraktelig.

– Jeg ble etter hvert uføretrygdet og måtte gjøre en del tiltak i hjemmet. Ved juletider, etter en lang periode i sengen, kom jeg i kontakt med ei som hadde erfaring med lidelsen selv. Hun gav meg en rekke tips til hvordan hverdagen kunne bli bedre.

Torhild gjorde flere tiltak i hjemmet, og hun monterte ulike strømavledere på telefon, tv og andre elektriske apparater. Hun fjernet også tre amalgamfyllinger i tennene, noe som hjalp en del. Torhild var også i kontakt med en kvinnelig biopat. Hun hadde et apparat som kunne måle de elektriske impulsene i kroppen. Her var resultatet langt over det normale. Ved hjelp av denne maskinen kunne man også nøytralisere deler av kroppens overskudd av strøm.

Bønneduk

Torhild har alltid trodd på Gud og tidligere opplevd å bli helbredet. Som liten fikk hun en gang voldsomme smerter i armen etter en vaksine. Da hadde hun bedt selv, og smertene forsvant momentant. Hun visste derfor at Gud kunne helbrede. Den 15. oktober 2011 dro hun til Mirakellørdag med et håp om et under.

– Da jeg satt og ventet på forbønn, fikk jeg plutselig voldsomme pusteproblemer igjen. Ei snill dame som satt på raden bak forstod at jeg hadde vondt og gav meg en bønneduk hun hadde fått av Pedersen. Etter bare noen minutter forsvant pusteproblemene, og jeg ble fylt av en intens varme. Da Pedersen ba for meg, var jeg nesten frisk allerede.

Puster normalt

Etter møtet dro Torhild hjem til Lillesand og tenkte ikke så mye mer på el-allergien. Da hun kom til en butikk noen dager senere, ble hun plutselig klar over at noe hadde skjedd

– Jeg sto der i butikken uten å føle pustebesvær. «Hva har skjedd?» sa jeg høyt til meg selv.

I ettertid har jeg vært i flere butikker og sittet ved datamaskinen hjemme uten å få problemer.

Torhild har også vært på kontroll hos biopaten med strømmåleren. Der viste resultatene minimalt med strøm.

– Nå har jeg fått et nytt liv, og jeg kaller det et under. Det er helt utrolig, og jeg takker Gud for en ny hverdag, avslutter Torhild Bratten.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15