Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
62 år med smerte forsvant

Som 15-åring skadet Magnus Svensli overarmen. 62 år senere forsvant skaden under en Mirakellørdag i mai 2011. Nå løfter han armen som aldri før.

I tenårene begynte Magnus Svensli (77) å jobbe som maskinist på et stort skip. I 17 måneder arbeidet han i maskinrommet på skipet som fraktet sild mellom Bergen og England. En kveld måtte han opp på dekk for å hjelpe resten av mannskapet med å heve en livbåt. Det var kaldt og meget isete på dekk. Da arbeidet var utført, skulle han gå ned trappen til maskinrommet igjen. På grunn av det glatte underlaget, skled han og slo høyrearmen kraftig. Det førte til et langt liv med smerter.

– Jeg hadde vondt, men gjorde ikke noe med det. Selv om det til tider var svært ubehagelig, fortsatte jeg å stå på, sier Magnus.

Kunne ikke hilse

I 18-års alderen begynte han i marinen. Det fysiske arbeidet var heldigvis ikke av det tyngste slaget, og Magnus klarte å gjennomføre de ulike oppgavene. Likevel møtte han en utfordring som følge av skaden i overarmen.

– Jeg fikk problemer med å hilse. Hver gang de andre løftet hånden for å hilse til befalet, måtte jeg slenge med armen for å få den opp. Ofte måtte jeg prøve flere ganger, og det hele ble bare komisk, noe som medførte at jeg fikk fritak for hilsing.

Martin Svensli hadde også utdannet seg som elektriker og fortsatte derfor å jobbe på ulike skip som seilte rundt i verden. Med det ble han en av Norges yngste elektrikere som har jobbet til sjøs.

– Etter sju år på båt og tre år i Australia, har jeg ellers jobbet i Norge. Jeg brukte armen mye og kjente stadig til smertene, men jeg har aldri gått til noen lege med overarmen.

Hogde ved

Etter et langt liv og 62 år med smerte, inviterte broren ham med til Mirakellørdag med Svein-Magne Pedersen.

– Broren min kjente litt til Pedersen og hadde abonnert på bladet Legedom. Jeg ble derfor med på møte en lørdag i mai, 2011. Da Svein-Magne Pedersen ba for meg, kjente jeg ikke noe spesielt, men plutselig kunne jeg løfte hånda. Det hele skjedde så raskt, og det var veldig spesielt.

Under neste mirakellørdag den 27.august 2011 vitnet han om hva Gud hadde gjort. Foran alle de fremmøtte løftet han en tung kontorstol over hodet, og fikk med det demonstrert hvor godt overarmen fungerte.

– Det hadde jeg aldri klart før. Kvelden etter mirakelmøtet gikk jeg også ut og hogde ved hele natten. Jeg hadde så mye krefter, og det var fantastisk å endelig kunne bruke armen uten å føle smerte. Gud er god, avslutter Magnus Svensli glad.

ARMSTYRKE: – Se hvor sterk jeg er. Dette kunne jeg ikke gjøre før jeg ble helbredet, sier Martin Svensli. I 62 år hadde han smerter i armen og slet med å løfte den over hodet.
FOTO: Anders Haukland (innfelt bilde)

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15