Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tegn og under i India

FRELSE OG FORNYELSE: Da Svein-Magne inviterte til frelse, strømmet folk frem. Mange ble frelst for første gang denne kvelden, og en del kom frem for å fornye sitt forhold til Jesus.
Da Svein-Magne Pedersen forkynte og ba for syke i Manna Church i Chennai, søkte mange frelse, og mange opplevde helbredelse.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

En muslimsk gutt som bor i nabolaget rundt menigheten, kom på møte for første gang i sitt liv denne kvelden. Noen hadde invitert ham med fordi det ville bli mulighet for forbønn om helbredelse. Etter å ha hørt evangeliet presentert, tok han imot Jesus og ble frelst. Han har nå begynt å gå fast i menigheten.

Trafikkskade

Helbredelsen han søkte fikk han også den samme kvelden. Et år tidligere hadde han vært utsatt for en trafikkulykke. Han satt i en av de mange karakteristiske indiske taxiene som kalles «tuk-tuk», som er et lite kjøretøy med tre hjul, da kjøretøyet brått kolliderte, og han ble kastet fremover. Han pådro seg skader i nakken og korsryggen, og har hatt smerter og problemer med bevegeligheten siden. Han fikk ingen legehjelp. Da Svein-Magne ba for ham, forsvant smertene umiddelbart, og han kunne plutselig bevege seg fritt, og snu på både nakken og ryggen slik han ikke hadde kunnet siden før ulykken.

Ankler og rygg

– Jeg kjenner at noe skjer i anklene mine. Det vibrerer, fortalte en kvinne mens hun ble bedt for.

Hun hadde hatt store smerter i anklene og ryggen i mange år, inntil dette møtet.

– Når jeg var på jobb, måtte jeg ofte brått sette meg rett ned på grunn av at smertene i anklene ble for sterke. Fordi ryggen også var full av smerter, klarte jeg ikke å reise meg opp igjen uten å bruke lang tid på det.

Etter forbønn forsvant smertene, og hun kunne løpe rundt i lokalet uten å kjenne ubehag.

– Jeg har hele tiden trodd at Gud en dag ville røre ved meg og helbrede meg, og i dag er den dagen, strålte hun.

Mange andre opplevde også helbredelse denne kvelden. På bildene ser du noen av dem.

MUSLIM FRELST OG HELBREDET: I tillegg til at denne gutten tok imot Jesus som sin frelser, ble han helbredet i nakken og ryggen.

ANKLER OG RYGG: Denne kvinnen kan gå smertefritt etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15