Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sovnet av forbønn - våknet frisk

Det var såvidt hun klarte å vente til posten kom etter å ha fått forbønn for sin smertefulle hofte. Hun var så trøtt, og tok imot den uten å se på dagens avis. To timer senere våknet den 83 år gamle kvinnen fra Fredrikstad - smertefri.

Tekst: Linda Helén Haukland

Hun har ikke hatt et enkelt liv, denne kvinnen fra Fredrikstad. Opprinnelig er hun fra Svolvær, og under de harde trettiårene var det knapt med både arbeid, penger og mat i magen.

- Det var dårlige tider, og om å gjøre å ta den første og beste jobben som bød seg. Jeg må nok si at vi ble utnyttet både med hensyn til lønn og selve arbeidsmengden, forteller hun.

For tretti år siden prøvde hun lykken lenger sør, tok kurser og fikk seg arbeid som kokk. Spesialiteten er ulike dietter, så hun er flink med mat, selv om alderen setter begrensninger for hva hun klarer å lage i dag.

Lenket til stolen

På grunn av et hovent ben begynte hun å bruke støttestrømper på sine eldre dager. Men benet trivdes ikke med den trange tilværelsen. Hun fikk plutselig vondt opp gjennom den venstre hoften.

- Jeg tror kanskje at det var blodsirkulasjonen som ble stoppet av den trange, elastiske strømpen, filosoferer hun.

- Jeg fryktet at jeg skulle bli sittende resten av livet, for smertene var så sterke at jeg ikke kom meg opp av stolen.

Våken og glad

Til slutt bestemte hun seg for å ringe til Svein-Magne for forbønn. Hun visste godt om ham, for hun hadde holdt Legedom i flere år og lest om miraklene som skjer når han ber.

- Jeg satt på sengen da jeg ringte til ham, og da jeg hadde lagt på røret, kjente jeg meg plutselig så trøtt. Det er uvanlig for meg, for jeg bruker å være pigg og opplagt på formiddagen. Jeg kom meg på et vis inn i stua og satte meg ned for å vente på at postmannen skulle komme til meg med posten. Jeg klarte ikke å hente den selv.

Endelig kom han, men posten ble liggende urørt. Hun var nødt til å få seg en lur før hun klarte å åpne avisen denne dagen.

- Jeg våknet to timer etterpå, og overrasket oppdaget jeg at jeg var helt uten smerter i hoften. Det var helt fantastisk, forteller hun.

Gud finnes

Etter noen dager fikk hun et hosteanfall som var så kraftig at hun trodde hun ikke skulle overleve.

- Jeg ringte Svein-Magne igjen, og han bad for meg. Han hørte selv hvordan jeg hadde det, for jeg fikk nesten ikke sagt et ord mellom hver gang jeg hostet. Da jeg la på røret, ble jeg så merkelig trøtt enda en gang. Jeg gikk og la meg, og da jeg våknet, var hosten borte. Det er virkelig mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, sier den trivelige enken fra Fredrikstad.


Publisert:
2003-07-03


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2000

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15