Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sovnet av forbønn - våknet frisk

Det var såvidt hun klarte å vente til posten kom etter å ha fått forbønn for sin smertefulle hofte. Hun var så trøtt, og tok imot den uten å se på dagens avis. To timer senere våknet den 83 år gamle kvinnen fra Fredrikstad - smertefri.

Tekst: Linda Helén Haukland

Hun har ikke hatt et enkelt liv, denne kvinnen fra Fredrikstad. Opprinnelig er hun fra Svolvær, og under de harde trettiårene var det knapt med både arbeid, penger og mat i magen.

- Det var dårlige tider, og om å gjøre å ta den første og beste jobben som bød seg. Jeg må nok si at vi ble utnyttet både med hensyn til lønn og selve arbeidsmengden, forteller hun.

For tretti år siden prøvde hun lykken lenger sør, tok kurser og fikk seg arbeid som kokk. Spesialiteten er ulike dietter, så hun er flink med mat, selv om alderen setter begrensninger for hva hun klarer å lage i dag.

Lenket til stolen

På grunn av et hovent ben begynte hun å bruke støttestrømper på sine eldre dager. Men benet trivdes ikke med den trange tilværelsen. Hun fikk plutselig vondt opp gjennom den venstre hoften.

- Jeg tror kanskje at det var blodsirkulasjonen som ble stoppet av den trange, elastiske strømpen, filosoferer hun.

- Jeg fryktet at jeg skulle bli sittende resten av livet, for smertene var så sterke at jeg ikke kom meg opp av stolen.

Våken og glad

Til slutt bestemte hun seg for å ringe til Svein-Magne for forbønn. Hun visste godt om ham, for hun hadde holdt Legedom i flere år og lest om miraklene som skjer når han ber.

- Jeg satt på sengen da jeg ringte til ham, og da jeg hadde lagt på røret, kjente jeg meg plutselig så trøtt. Det er uvanlig for meg, for jeg bruker å være pigg og opplagt på formiddagen. Jeg kom meg på et vis inn i stua og satte meg ned for å vente på at postmannen skulle komme til meg med posten. Jeg klarte ikke å hente den selv.

Endelig kom han, men posten ble liggende urørt. Hun var nødt til å få seg en lur før hun klarte å åpne avisen denne dagen.

- Jeg våknet to timer etterpå, og overrasket oppdaget jeg at jeg var helt uten smerter i hoften. Det var helt fantastisk, forteller hun.

Gud finnes

Etter noen dager fikk hun et hosteanfall som var så kraftig at hun trodde hun ikke skulle overleve.

- Jeg ringte Svein-Magne igjen, og han bad for meg. Han hørte selv hvordan jeg hadde det, for jeg fikk nesten ikke sagt et ord mellom hver gang jeg hostet. Da jeg la på røret, ble jeg så merkelig trøtt enda en gang. Jeg gikk og la meg, og da jeg våknet, var hosten borte. Det er virkelig mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, sier den trivelige enken fra Fredrikstad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15