Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Frisk fra leddgikt på et øyeblikk

HELBREDET FRA LEDDGIKT: Celina Strømme har fått bekreftet av lege at leddgikt forsvant etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne.
Celina Strømme takker Jesus for at han helbredet henne fra leddgikt da Svein-Magne Pedersen ba for henne.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

Celina er 65 år gammel og kommer fra den karibiske øya Trinidad, men bor på Laksevåg i Bergen. Da hun kom til alternativmessen i Grieghallen helgen 19.–21. februar 2010, hadde hun hatt leddgikt i over to år.

– Fra topp til tå

– Hver morgen da jeg sto opp hadde jeg smerter fra topp til tå. Jeg hadde vondt i både armene, ryggen og beina, forteller hun.

To år før messen fikk hun konstatert av en spesiallege at det var leddgikt hun hadde fått, og hun ble satt på medisiner som hun måtte ta daglig.

– Medisinene hjalp litt, men plagene kom tilbake hele tiden, forteller hun.

– Bekreftet av lege

På Misjonen Jesus Leger sin stand ba Svein-Magne Pedersen for syke, og Celina forteller at hun ble momentant helbredet idet han la hendene på henne.

– Da han ba for meg, var det som om et elektrisk sjokk gikk gjennom meg, og så var smertene plutselig borte. Fra det øyeblikket har jeg vært helbredet, sier hun.

Det har legen også bekreftet.

– Etter at jeg ble frisk, tok legen en blodprøve og konstaterte at jeg ikke lenger hadde leddgikt.

– Du trenger ikke ta medisin lenger, for du har ikke leddgikt lenger, forteller hun at legen sa.

– Takker Jesus

Det var på den samme alternativmessen ett år senere at Celina kom til standen og fortalte hva som hadde skjedd. Hun hadde ikke hatt tegn på leddgikt noen gang i løpet av hele året, kunne hun fortelle da hun møtte Svein-Magne igjen i Grieghallen helgen 18.–20. mars i år.

– Jeg takker Jesus hver eneste dag, fordi han er min frelser og han har helbredet meg, sier hun.


Publisert:
2011-09-13


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15