Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
TV-program når fem milliarder

MJL ønsker å bringe evangeliets budskap ut til hele verden.

Fra den 15. april har vi sendt vårt program «The Miracle is Yours» («Miraklet er ditt») over Asia, Midt Østen, Nord-Afrika, en del av Europa, Mellom- Amerika og Nord-Amerika, Hawaii, De karibiske øyene, Den Dominikanske republikk, Haiti og Cuba. Dessuten sender vi over Visjon Norge hver uke til hele Skandinavia. Vi rekker over et potensiale på fem milliarder mennesker! Bare i India vet vi at rundt 300 millioner ser på vårt program hver fredag kl. 21 og lørdag kl. 16 gjennom kabel-TV. Hvor mange millioner som ser på oss via parabol i India og de mange andre landene vet bare Gud. Kanskje 500 millioner? Skavlan er glad når han får en million seere - men dette er da mye, mye større! Fra vårt nye, moderne studio i Vennesla kan vi lage programmer som snart skal nå til verdens ende! Hvis du har opplevd en sterk helbredelse, må du ta kontakt med meg, så kan jeg vurdere å ta deg med i et program med et ti minutters intervju. Du vil bli sett og hørt over store deler av verden!

Mange ringer inn.

Vår sekretær ved hovedkontoret i Chennai, Benita, mottar mange henvendelser fra India og andre land i nærheten under og like etter at TV-programmene blir sendt fredager og lørdager. Noen forteller at de er blitt frelst og andre forteller at de er blitt helbredet. Benita ber for de som har behov og sender bønnebegjærene til oss på kontoret i Norge. Og så ber vi også for dem. Det kjennes ubeskrivelig fint å nå ut til så mange mennesker!

Innfødte evangelister

Vår samarbeidsorganisasjon i India eier en bibelskole/teologisk seminar der man kan studere opp til mastergrad. Mange av elevene fra bibelskolen er villige til å være evangelister i sitt eget land. Det koster 500 kroner måneden å underholde en evangelist. MJL har planer om å støtte flere innfødte evangelister i landet med et folkehav på 1.2 milliarder mennesker. Når du sender din støtte til MJL, er du også med på å bringe evangeliet ut til unådde mennesker i India – via en infødt evangelist!


Publisert:
2011-09-13


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15