Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
TV-program når fem milliarder

MJL ønsker å bringe evangeliets budskap ut til hele verden.

Fra den 15. april har vi sendt vårt program «The Miracle is Yours» («Miraklet er ditt») over Asia, Midt Østen, Nord-Afrika, en del av Europa, Mellom- Amerika og Nord-Amerika, Hawaii, De karibiske øyene, Den Dominikanske republikk, Haiti og Cuba. Dessuten sender vi over Visjon Norge hver uke til hele Skandinavia. Vi rekker over et potensiale på fem milliarder mennesker! Bare i India vet vi at rundt 300 millioner ser på vårt program hver fredag kl. 21 og lørdag kl. 16 gjennom kabel-TV. Hvor mange millioner som ser på oss via parabol i India og de mange andre landene vet bare Gud. Kanskje 500 millioner? Skavlan er glad når han får en million seere - men dette er da mye, mye større! Fra vårt nye, moderne studio i Vennesla kan vi lage programmer som snart skal nå til verdens ende! Hvis du har opplevd en sterk helbredelse, må du ta kontakt med meg, så kan jeg vurdere å ta deg med i et program med et ti minutters intervju. Du vil bli sett og hørt over store deler av verden!

Mange ringer inn.

Vår sekretær ved hovedkontoret i Chennai, Benita, mottar mange henvendelser fra India og andre land i nærheten under og like etter at TV-programmene blir sendt fredager og lørdager. Noen forteller at de er blitt frelst og andre forteller at de er blitt helbredet. Benita ber for de som har behov og sender bønnebegjærene til oss på kontoret i Norge. Og så ber vi også for dem. Det kjennes ubeskrivelig fint å nå ut til så mange mennesker!

Innfødte evangelister

Vår samarbeidsorganisasjon i India eier en bibelskole/teologisk seminar der man kan studere opp til mastergrad. Mange av elevene fra bibelskolen er villige til å være evangelister i sitt eget land. Det koster 500 kroner måneden å underholde en evangelist. MJL har planer om å støtte flere innfødte evangelister i landet med et folkehav på 1.2 milliarder mennesker. Når du sender din støtte til MJL, er du også med på å bringe evangeliet ut til unådde mennesker i India – via en infødt evangelist!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15