Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
MJL bygger barnehjem i India!

1100 foreldreløse barn venter på vår hjelp
Vi er på offensiven og vil til stadighet innta nytt land og nye områder for Jesus. Fra høsten av går MJL inn i en ny fase med hensyn til misjonsstrategi – vi skal bygge ti barnehjem i et av verdens mest sårbare områder - staten Orissa i India. Det første er allerede kjøpt!

I staten Orissa i India har det i løpet av de siste årene vært store opptøyer mot de kristne. For et par år siden ble en hindu-leder drept og en hinduistisk, hellig bok ble brent. Hinduene, som er i stort flertall i staten, fikk høre falske rykter om at det var kristne som sto bak ugjerningene. Det brøt ut en stor forfølgelse mot dem. Kirker og mange landsbyer ble brent. Jeg har hørt at 16.000 kristne ble drept og kvinner voldtatt. Mange av verdens ledere har tatt opp volden mot de kristne med indiske ledere. Også paven har tatt til orde mot volden. De politiske lederne i India vil helst dysse ned saken. Etter en tid sto noen muslimer frem og sa at det var de som hadde stått bak det som forårsaket massakrene. Forfølgelsen roet seg litt ned. Men det ulmer hele tiden i dette hinduistiske landet.

1100 foreldreløse barn

Som en følge av massakren mot de kristne er det mange foreldreløse barn i staten Orissa. Vår samarbeidsorganisasjon i India, Sharing Hands Trust, har vist stor kjærlighet og omtanke for de stakkars foreldreløse barna i Orissa. De har kjøpt en tomt på 16 mål hvor det skal bygges ti barnehjem til plass for 1100 barn. Den indiske stiftelsen har alt kjøpt et bygg på den nye tomten og gjort det til barnehjem for 200 barn. Med glede kan vi nå slå fast: MJL har nå betalt for dette barnehjemmet!

Ledende politikere så det gode de kristne gjorde mot barna og har sagt at hvis de vil bygge barnehjem, så vil staten lønne arbeiderne ved hjemmene! Det er kjempebra! Men for en liten, fattig organisasjon er det vanskelig å bygge flere barnehjem.

Nøden skriker mot dem. Og så spør de oss i Misjonen Jesus Leger om vi kan hjelpe. Det er en stemme i meg som sier: «Dette har Gud lagt ferdig for dere!»

Kostnad: en million. Dette vil koste en million kroner. I India står de klar til å ta det første spadetaket. Det første barnehjemmet er alt bygd og er i funksjon. Hvert barnehjem vil koste 100.000 kroner. Det rommer 100 barn. Misjonen Jesus Leger vil nå starte innsamlingen til byggingen av totalt ti barnehjem i India, hvorav ett allerede er betalt av MJL.

Jeg er glad for å tilhøre en misjon som lykkes. Men vi er totalt avhengig av at Gud velsigner oss. Han velsigner oss gjennom deg. Uten din hjelp, ville alt gått i stå. Tusen takk til dere som har støttet oss gjennom sommeren! Takket være din innsats har vi så vidt holdt nesen over vannet. Men nå kommer høsten og storsatsing i India. «Alt dere gjorde mot en av disse mine minste brødre, det gjorde dere mot meg,» sa Jesus. Ordet passer perfekt i vår situasjon: Vi ønsker å bygge ti barnehjem med plass til 1100 barn. Dessuten ønsker vi å nå ut til resten av verden med verdens beste budskap.

Vi trenger tre millioner i september–oktober – og så er vi ved målet – foreløpig. Spør først Gud hva han vil at du skal gi – og gi av et glad hjerte. Velkommen med din gave, liten eller stor. Gud velsigner en glad giver, og lønner hundrefold tilbake!

Jeg setter min lit til at du vil hjelpe noen av verdens fattigste - foreldreløse barn i India, som har såre traumer i sitt indre etter at deres foreldre ble myrdet og brent rett foran deres øyne. Nå skal hatets Orissa bli til en oase hvor kjærlighet og tilgivelse råder.

Gud har gitt MJL en kjempesjanse til å bli et redskap til en historisk begivenhet i Orissa: Møte hat med kjærlighet! For alltid vil det stå på et skilt utenfor hvert av barnehjemmene at Misjonen Jesus Leger i Norge har satt opp disse barnehjemmene. Bli med på begivenheten! Det haster med å starte prosjektet. Nøden er stor. I India venter de på oss.

Ved å gi MJLs konto er du med på å støtte prosjektet.

Din venn Svein-Magne


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15