Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
45 år med smerte forsvant

LYKKEDAG: John Heimstad var strålende glad for at 45 år med smerter i kneet forsvant. – Jeg må takke både Svein-Magne Pedersen og Jesus.
Som 8-åring skadet John Heimstad kneet etter et hopp på ski. 45 år senere forsvant smertene etter forbønn på alternativmessa i Lillestrøm.

Tekst og foto: Dag Buhagen

– Det er jo helt fantastisk. Smertene er jo borte, utbrøt John Heimstad da Svein Magne Pedersen hadde bedt for ham.

Spesielt de siste månedene hadde han slitt med voldsomme smerter i kneet. Under besøket på messa i Lillestrøm måtte han sette seg ned flere ganger for å hvile.

Etter forbønnen kunne han løpe frem og tilbake i midtgangen og bøye knærne uten problem.

– Da Svein-Magne ba for meg, kjente jeg en varme i hele kneet og smertene forsvant. Det er helt utrolig.

Smerter i 45 år

Smertene i kneet kom som et resultat av et fall på ski da han var liten. I over 45 år har han slitt med smerter.

– Jeg var åtte år, og vi hoppet på ski hjemme i Båtsfjord. Plutselig falt jeg galt og vrei kneet. Jeg krøp over 200 meter hjem, fordi nabogutten ikke våget å røre meg. Da jeg kom hjem, ble jeg sendt til legen som gjorde det han kunne, men jeg ble aldri helt bra.

I tiden etter jobbet han i over 25 år som fisker. Han seilte både på Barentshavet og Nordsjøen, samt utenfor Island og Canada. Fiskeyrket var fysisk anstrengende og Heimstad kjente derfor smertene stadig vekk. Samtidig fikk han slitasje i både nakke og rygg. Disse forsvant også under forbønnen.

Ble advart

John Heimstad hadde hørt om Svein-Magne Pedersen og hans arbeid. Likevel hadde han aldri tatt kontakt med ham personlig. Heimstad trodde nemlig at Pedersen holdt til på Nordmøre og følte derfor det ble for komplisert å oppsøke ham. I fjor hadde han tenkt seg på messa, da han hørte at Pedersen skulle komme. Dessverre ble han advart av en kristen eldstebror som mente at kristne ikke skulle oppsøke en slik messe.

– I år lot jeg ingen påvirke meg, og jeg bestemte meg for å dra. Det var dumt at jeg lyttet til rådet hans. Kanskje ble helbredelsen ett år forsinket.

Ut i naturen

På messen fikk Svein-Magne Pedersen be med rundt 20 mennesker frelse blant annet John Heimstad. – Jeg har hatt en barnetro, men det er deilig å virkelig bli en del av Guds familie. Nå vet jeg at han er i hjertet mitt, svarte en strålende glad Heimstad.

Nå vil han snart ta turen ut i skogen og fjellet.

Smertene i kneet har nemlig hindret den naturglade nordlendingen i å kunnet bevege seg der han helst vil.

– Jeg er glad i både skogen og fjellet, men i to år har jeg ikke våget å bevege meg der i frykt for at smertene skulle bli for ille. Nå gleder jeg meg til nye turer i Guds frie natur, avslutter han.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15