Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
45 år med smerte forsvant

LYKKEDAG: John Heimstad var strålende glad for at 45 år med smerter i kneet forsvant. – Jeg må takke både Svein-Magne Pedersen og Jesus.
Som 8-åring skadet John Heimstad kneet etter et hopp på ski. 45 år senere forsvant smertene etter forbønn på alternativmessa i Lillestrøm.

Tekst og foto: Dag Buhagen

– Det er jo helt fantastisk. Smertene er jo borte, utbrøt John Heimstad da Svein Magne Pedersen hadde bedt for ham.

Spesielt de siste månedene hadde han slitt med voldsomme smerter i kneet. Under besøket på messa i Lillestrøm måtte han sette seg ned flere ganger for å hvile.

Etter forbønnen kunne han løpe frem og tilbake i midtgangen og bøye knærne uten problem.

– Da Svein-Magne ba for meg, kjente jeg en varme i hele kneet og smertene forsvant. Det er helt utrolig.

Smerter i 45 år

Smertene i kneet kom som et resultat av et fall på ski da han var liten. I over 45 år har han slitt med smerter.

– Jeg var åtte år, og vi hoppet på ski hjemme i Båtsfjord. Plutselig falt jeg galt og vrei kneet. Jeg krøp over 200 meter hjem, fordi nabogutten ikke våget å røre meg. Da jeg kom hjem, ble jeg sendt til legen som gjorde det han kunne, men jeg ble aldri helt bra.

I tiden etter jobbet han i over 25 år som fisker. Han seilte både på Barentshavet og Nordsjøen, samt utenfor Island og Canada. Fiskeyrket var fysisk anstrengende og Heimstad kjente derfor smertene stadig vekk. Samtidig fikk han slitasje i både nakke og rygg. Disse forsvant også under forbønnen.

Ble advart

John Heimstad hadde hørt om Svein-Magne Pedersen og hans arbeid. Likevel hadde han aldri tatt kontakt med ham personlig. Heimstad trodde nemlig at Pedersen holdt til på Nordmøre og følte derfor det ble for komplisert å oppsøke ham. I fjor hadde han tenkt seg på messa, da han hørte at Pedersen skulle komme. Dessverre ble han advart av en kristen eldstebror som mente at kristne ikke skulle oppsøke en slik messe.

– I år lot jeg ingen påvirke meg, og jeg bestemte meg for å dra. Det var dumt at jeg lyttet til rådet hans. Kanskje ble helbredelsen ett år forsinket.

Ut i naturen

På messen fikk Svein-Magne Pedersen be med rundt 20 mennesker frelse blant annet John Heimstad. – Jeg har hatt en barnetro, men det er deilig å virkelig bli en del av Guds familie. Nå vet jeg at han er i hjertet mitt, svarte en strålende glad Heimstad.

Nå vil han snart ta turen ut i skogen og fjellet.

Smertene i kneet har nemlig hindret den naturglade nordlendingen i å kunnet bevege seg der han helst vil.

– Jeg er glad i både skogen og fjellet, men i to år har jeg ikke våget å bevege meg der i frykt for at smertene skulle bli for ille. Nå gleder jeg meg til nye turer i Guds frie natur, avslutter han.


Publisert:
2011-06-27


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15