Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Spiller trekkspill uten skuldersmerter

SPILLER TREKKSPILL: – Nå drar jeg i vei på bassarmen som bare det, uten at det gjør vondt i det hele tatt, sier Margrete Berg.
Forkalkning og slitasje i den venstre skulderen truet med å ta fra Margrete Berg (56) gleden ved å spille trekkspill. Men da Svein-Magne Pedersen ba for henne, ble hun momentant helbredet.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

– Før kunne jeg bare løfte armen så høyt, forteller hun, og holder den venstre armen vannrett ut fra kroppen.

– Men med det samme Svein-Magne hadde bedt for meg, var jeg helbredet, forteller hun, og løfter armen rett til værs uten problemer.

Spilt hele livet

For Margrete Berg betyr trekkspillet mye. Hun har spilt i en mannsalder. Bak seg har hun en fortid med 25 år som alkoholiker, før hun ble frelst og tørrlagt på Evangeliesenteret. Siden 1996 har hun levd i frihet fra alkoholen. Trekkspillet som hun før brukte da hun festet og drakk, bruker hun nå i tjeneste for Herren. Både hun og venninnen Else Berit Schøne brenner for å hjelpe dem som er utslått av rus, og ofte er de ute og synger og vitner. Men den venstre skulderen holdt på å ødelegge både spillegleden og sangtjenesten. I fem år hadde hun store smerter på grunn av forkalkning og slitasje.

– Legene sa at skulderen kunne opereres, men at dette ville forandre skulderleddet, slik at jeg ikke ville være i stand til å bruke trekkspillet etterpå. Da ville jeg heller ta litt smertestillende tabletter og i alle fall være i stand til å spille litt, forteller hun.

Momentant frisk

Da hun fulgte Else Berit Schøne på turen fra deres hjemsted Ål i Hallingdal til helbredelsessenteret til Misjonen Jesus Leger i Vennesla i juli, så hun først hvordan venninnen fikk synet tilbake. Hun hadde da vært blind i halvannet år. Etterpå fikk hun også forbønn.

– Idet han la hendene på skulderen min, ble jeg veldig varm, og så forsvant smertene, sier Margrete.

Straks kunne hun løfte armen rett til værs. Nå spiller hun trekkspill som aldri før. – Jeg drar i vei på bassarmen som bare det, og det gjør ikke vondt i det hele tatt, smiler hun.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15