Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 30 søkte frelse – og Reidun ble kvitt helvetesild

FRISK FRA HELVETES-ILD: Reidun Kristiansen hadde kronisk helvetesild i seks år, men ble momentant helbredet under forbønn av Svein-Magne Pedersen på alternativmessa i Trondheim.
Folk flokket seg rundt Svein-Magne Pedersens stand under alternativmessen i Trondheim, og mange opplevde Guds kraft til helbredelse.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

1. til 3. april var 90 utstillere på plass i messehallen i Trondheim Spektrum. Over 3.000 besøkende fikk tilbud om alt fra fotografering av folks aura, til samtaler med døde, spådommer, healing og meditasjon. Midt i hallen hadde Misjonen Jesus Leger en godt synlig stand hvor evangelist Svein-Magne Pedersen ba for syke og snakket med mennesker om Jesus hele helgen.

Ni timer bønn

I perioder var pågangen så stor at det dannet seg lang kø av forbønnssøkende mennesker. Noen ventet tålmodig på tur i over tre timer for å få forbønn. Lørdagen var trengselen rundt standen så stor at Pedersen betjente folk i ett strekk alle de ni timene messen var åpen. Mange fortalte om at de kjente en varme eller en kraft som rørte ved dem da de ble bedt for, og at Guds kraft helbredet dem. Pedersen holdt også to seminarer der han underviste om frelse og helbredelse. I løpet av helgen ga 36 personer til kjenne at de ønsket å ta imot Jesus som sin frelser. 26 av dem oppga navn for videre oppfølging.

Kronisk helvetesild

Trondheimskvinnen Reidun Kristiansen ble helbredet fra helvetesild, da hun fikk forbønn av Svein-Magne på messen. Det er seks år siden hun fikk helvetesild i ryggen, og sykdommen hadde satt seg som en kronisk tilstand. Ved selv det minste forsøk på fysisk aktivitet fikk hun uutholdelige smerter.

– Det var som om en kniv ble stukket inn i ryggen min, forteller hun.

– Jeg kunne verken støvsuge eller vaske kjøkkengulvet, for da kom smerteanfallene for fullt.

Legen hadde ingen behandling å tilby, kun smertestillende tabletter. Hun spiste både Paralgin Forte og andre piller, men det hjalp ikke mot de sterke smertene. Om kvelden spiste hun innsovningstabletter for å klare å sovne med smertene.

Slutt på smertene

På alternativmessa ble alt forandret.

– Det var en indre stemme som sa til meg at jeg skulle gå til messa og treffe Svein-Magne Pedersen, forteller hun.

Som hørt, så gjort. Og helbredelsen kom momentant da det ble hennes tur i forbønnskøen.

– Jeg kjente vibrering, og jeg tenkte at nå skjer det, forteller hun.

Siden har ikke Reidun hatt et eneste smerteanfall. Helvetesilden er borte.

Tarmbetennelse

En kvinne som ikke ønsker å stå frem med navn, kom til standen for å fortelle at hun i år 2000 hadde blitt mirakuløst helbredet fra en pinefull betennelse i tolvfingertarmen som hun hadde slitt med i flere år. Det siste halve året før hun fikk forbønn var hun så syk at hun ikke klarte å spise annet enn litt tørket frukt i løpet av arbeidsdagene på parfymeriet hvor hun var ansatt. Når hun kom hjem etter endt arbeidsdag, klarte hun å spise litt suppe og brød, men var da syk helt til neste morgen.

– En torsdag ringte jeg til Svein-Magne Pedersen på forbønnstelefonen, og da ble det bom stopp på plagene, forteller hun.

To dager senere ble fordøyelsen slik at det opplevdes som om hun skulle vært gjennom en tarmskylling. Etter dette har tarmen vært fullstendig frisk. Uken etter var hun til undersøkelse på sykehuset, og det ble påvist av leger at tarmen var frisk.

– Legene fant bare rester av en tidligere betennelse i tarmen, sier kvinnen.

TRENGSEL VED STANDEN: I perioder var det svært lang kø for å få forbønn ved standen. Noen ventet tålmodig i over tre timer.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15