Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv!

Angina-helbredet på Visjon Norge

På sykehuset i Førde fant legen tette årer i hjertet. Jeg hadde fått angina. Jeg tålte ikke å anstrenge meg, for da fikk jeg store brystsmerter. I to-tre år gikk jeg med angina. Jeg ringte til deg og fikk forbønn rett etter at jeg hadde fått konstatert at jeg hadde angina. Men dessverre – jeg ble ikke bra da. En junidag i 2009 talte du på Norge IDAGs generalforsamling på Bildøy ved Bergen. Visjon Norge filmet møtet. Mens du ba for syke på møtet, la jeg en hånd over brystet og den andre på TV-skjermen. Da kjente jeg at noe skjedde inne i brystet. Det strømmet varme inn der. En måned senere var jeg til sjekk på Haukeland sykehus. Undersøkelsen viste at årene nå var fine. Nå er jeg frisk og kan arbeide på gården min. Jeg trenger ikke lenger nitro.

Beinskjørhet og tre brudd i ryggen

Høsten 2010 deltok du på en alternativmesse i Bergen. Min søster gikk forbi standen din. Da kom du bak henne og sa til henne: «Hei, du har vondt i ryggen din.» Det stemte. Nesten hele livet har hun hatt rygglidelse. Grunnen var at hun hadde beinskjørhet og tre brudd i ryggen. Legene kunne ikke operere ryggen på grunn av beinskjørheten. Den eneste hjelpen hun hadde var smertestillende tabletter som hun spiste hver dag. Du ba for henne og hun ble helbredet. Hun tror nesten ikke at det er sant. Nå har hun det så fint og trenger ikke lenger smertestillende tabletter. Ryggen er god.

Eksem over hele kroppen

Min dattersønn på 20 år hadde eksem over hele kroppen. Han klødde seg ofte til blods og hadde mange sår på kroppen. Hele livet hadde han denne grusomme lidelsen. Den unge mannen brukte mange slags salver, men ingenting hjalp. Uten å si noe til ham ringte jeg deg og fikk forbønn for ham våren 2010. Kort tid senere forsvant all eksemen over hele kroppen. Da jeg hørte dette, sa jeg til ham: «Jeg har ringt til Svein-Magne Pedersen og fått forbønn for deg.» Han syntes dette var helt fantastisk.

Helbredet for diabetes 1

For fire-fem år siden fikk jeg diabetes 1. Blodsukkeret viste 12, og jeg måtte begynne å ta medisiner. En dag bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Deretter var jeg til en ny test hos legen. Da var blodsukkeret gått ned til 5, og det er jo normalt! Legen forsto ingenting, men tok fra meg alle medisinene. Siden da har jeg drukket te med sukker i, spist is og en del søtsaker, men jeg overdriver ikke. Dette til tross – blodsukkeret ligger likevel på 5. Jeg er kjempeglad for det som har skjedd med meg!

Musesyke

Min datter har en høy stilling i Yahoo i USA. Hun er ingeniør og bruker PCen svært mye. På grunn av dette fikk hun for et par år siden musesyke i begge armene og måtte gå med støttebandasje. Situasjonen var ganske alvorlig for henne på grunn av hennes arbeid. På denne tiden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Dagen etter var hun frisk.

«Legen erklærte meg frisk for ulcerøs kolitt»

Jeg hadde fått ulcerøs kolitt. Dette ble konstatert på ultralyd. Jeg fikk medisin som jeg skulle bruke, men jeg bli ikke frisk av den. Et halvt år etter at jeg fikk denne sykdommen, ringte jeg til deg og fikk forbønn. Det er nå ett år siden. Like etterpå var jeg til ny ultralyd. Tenk, da viste ultralyden at sårene i tykktarmen var kommet bort. Legen trodde ikke at det var medisinen som hadde helbredet meg. Han trodde at jeg var blitt helbredet gjennom din forbønn.

Barnet fikk søvnen tilbake

En tre år gammel gutt som jeg er i familie med, fikk søvnproblemer. Har ropte på moren flere ganger om natten, og det forstyrret foreldrene svært mye. Jeg ringte til deg, fikk forbønn og en salveduk. Den la moren inn i putetrekket til sønnen. Etter dette våknet han ikke mer om natten, til hele familiens store lettelse.

Brystkreft

Min søster på 93 år hadde en stor kreftkul i det venstre brystet. Legene ville ikke gjøre noe med kreften. Hun var nok for gammel til å få hjelp. Våren 2010 fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Du ba for henne, sendte henne en salveduk, og straks begynte ting å skje. Kreften i brystet ble mindre og mindre. Etter to måneder var den kommet bort. Nå bor hun på et sykehjem og er frisk for kreft.

Helbredet for KOLS

Min far hadde røykt i mange år og fikk KOLS. I flere år gikk han med denne sykdommen. Sykdommen førte til at han måtte bruke oksygenmaske. Så en dag for to år siden kontaktet han deg og fikk forbønn. Straks begynte han å bli bedre. Han gikk til en ny sjekk hos legen. Da kunne legen konstatere at han ikke lenger hadde KOLS. «Her er det skjedd et under!» sa legen. Hele familien er imponert over det som har skjedd.

Nakkeskade

Jeg ble skadet i nakken da en elev ved en ulykke falt oppå nakken min. Fire nakkevirvler ble skadd. I ti år gikk jeg med denne nakkelidelsen. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Noen dager etterpå fikk jeg en salveduk fra deg. Jeg la den på nakken. Plutselig kjente jeg en varme som bredte seg inn i nakken. I løpet av noen dager ble jeg god.

Angina – kansellert operasjon

Min bestefar skulle opereres for angina på St. Olavs hospital i Trondheim. Anginaen var en stor plage for ham. Barnebarnet hans ringte til deg og fikk forbønn for ham. Han fikk også en salveduk fra deg. Hun la den på brystet hans og ba for ham. Da han kom til sykehuset i Trondheim og skulle opereres, fant legene ut at den tidligere tette åren var blitt åpen. Operasjonen ble kansellert. Dette skjedde i september 2010. Han er fremdeles god.

Kyssesyke

For tre år siden fikk mitt barnebarn kyssesyke. Sykdommen gjorde sitt til at han ikke kunne gå skolen på over et halvt år. Han var så dårlig til beins at han måtte bruke rullestolen. Like før jul for tre år siden ringte han deg, og du ba for ham. Tre-fire dager senere kunne han forlate rullestolen og ble kvitt kyssesyken.

Helbredet på Holmgang

I ett års tid hadde jeg smerter i nakke og skuldre. En kveld i oktober 2005 var du gjest på Holmgang. Mens du ba for syke der, gikk jeg bort til fjernsynet og la hendene på skjermen. Dagen etter var jeg kvitt smertene. Siden da har jeg vært god!

Katten ble frisk

Mannen til mitt søskenbarn hadde en katt som var veldig syk. Den gikk han og bar på. Selv hadde han migrene. En gang du var på TV, la han hånda på skjermen. Han har ikke hatt migrene siden. Det artige var at også katten ble frisk!

Frelst i Narvik

Jeg ble frelst på et hotellmøte du hadde i Narvik for fire år siden. Etter dette har jeg hatt det vidunderlig. Hver dag våkner jeg og priser Gud for en ny dag.

Slipper å skifte hofte?

For vel et halvt år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for min slitte venstre hofte. Røntgenbilder på sykehuset i Molde viste slitasje. Legene snakket om å sette inn en kunstig hofte om fem år. Da blir jeg 75 år. Det var så vondt å gå at jeg måtte gå kroket opp til veien når jeg skulle gå tur. For et halvt år siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Jeg kjente ingenting da du ba for meg. Men etter forbønnen ble jeg bare bedre og bedre. Etter fjorten dager var jeg god! Du kan tro at jeg er glad for det som har skjedd med meg.

Ringte SOS Helse – ble god (820 750 05)

Hadde jeg ikke ringt til forbønnstelefonen SOS Helse i går, tror jeg at jeg ville ha dødd! Jeg er virkelig takknemlig over å ha muligheten til å ringe den nye forbønnstelefonen på 820 750 05. Jeg hadde store pusteproblemer. Etter å ha lyttet til andakten kunne jeg igjen puste normalt – og fikk sove. Det er godt å ha et sted å ringe til når det er krise.

Fiskerens slitte kne

Jeg har drevet fiske siden jeg var 13 år gammel og var 61 da jeg sluttet. Da ble jeg uføretrygdet. Nå er jeg 71 år. Jeg hadde fått slitasje i et kne. Legen min ga meg en sprøyte, men det hjalp ingen ting. For tre-fire år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for mitt vonde kne. Mens du ba, kjente jeg noe som pirret inne i kneet. Etter to dager var kneet blitt helbredet. Siden da har jeg ikke kjent noe smerter i kneet.

Hjerteflimmer

I ett år hadde jeg veldig mye hjerteflimmer og var veldig tungpustet. Jeg ringte fire-fem ganger til deg og fikk forbønn. Etter dette var jeg til undersøkelse på sykehuset på Kirkenes. Her fikk jeg tatt EKG sjekk på hjertet. Legen kunne da konstatere at jeg ikke lenger hadde hjerteflimmer. Jeg fortalte ham at jeg hadde kontaktet deg og fått forbønn. Han visste om deg, for han hadde sett deg på TV.

Blærebetennelse

I mange år har jeg plagdes med kronisk blærebetennelse. Den kom og gikk hele tiden. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Mens jeg satt på telefonen og du ba for meg, forsvant blærebetennelsen. Jeg har vært god siden. Det er nå ett år siden jeg ble helbredet.

Brakk ryggen

For vel to år siden falt jeg og brakk ryggen. Etter denne ulykken gikk jeg med store ryggsmerter. Da kontaktet jeg deg. Ryggsmertene forsvant, og jeg ble helbredet nesten med en gang du ba.

Psoriasis

Jeg hadde psoriasis under føttene, på legger og hender. I to år slet jeg med denne hudsykdommen. På Universitetssykehuset i Tromsø fikk jeg sol-behandling og fikk salve for psoriasisen, men til ingen nytte. En dag satt jeg hjemme i stua og gråt av fortvilelse. Da kom jeg plutselig på å ringe til deg. Du ba for meg. Etter to dager begynte jeg å bli bedre, og etter en ukes tid var psoriasisen kommet bort. Siden da har jeg vært frisk.

Sosial angst

Jeg hadde sosial angst og torde ikke å være blant folk. Blant annet torde jeg ikke å gå i butikker. Det ble til at jeg stengte meg inne. Min mor ringte til deg og du ba for meg. Da ble jeg momentant frisk for sosial angst! Det er nå ti år siden. Siden da har jeg vært frisk.


Publisert:
2011-06-08


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15