Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kronisk betennelse forsvant momentant

HOFTEHELBREDET: Siv Solheim ble kvitt kronisk betennelse i begge hoftene etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.
Siv Solheim (44) slet med hofteplager helt siden hun var 18 år gammel. Men så dro hun på helbredelsesmøte med Svein-Magne Pedersen på kulturhuset i Stryn, den 14 mars i fjor.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

Det begynte med at hun fikk bekkenløsning da hun var 18 år gammel. Hoftene fortsatte å verke helt siden da. For to år siden ga legen henne diagnosen kronisk betennelse i begge hoftene. Siden da brukte hun daglig smertestillende og betennelsesdempende medisiner, først Voltaren og så Brufen.

Siv er fra Olden, og jobber som drosjesjåfør der. I perioder førte smertene til at hun måtte sykemelde seg, men ofte valgte hun heller å bite tennene sammen og leve med det.

– Verd å prøve

Moren hennes ville gjerne få med seg Svein-Magne Pedersens møte på kulturhuset i Stryn, og dermed ble det til at Siv dro dit sammen med henne. Hun visste ikke helt hva hun gikk til, bare at moren noen ganger hadde ringt til denne mannen. Men når først hun var der, ville hun gjerne få forbønn. Hun tenkte det kunne være verd å prøve.

– Da han ba for meg, sto jeg først og ventet på denne varmen i hendene som så mange snakker om, men jeg kjente ingenting. Derfor sa jeg først nei da han spurte om jeg kjente at det skjedde noe. Men plutselig oppdaget jeg at hoftene ikke gjorde vondt lenger, forteller hun.

La bort tablettene

Hun var svært overrasket da hun kjente at smertene var borte, fordi hun hadde stått lenge i forbønnskøen.

– Det å stå stille og henge pleide å være det verste jeg kunne gjøre, men likevel kjente jeg ikke noe vondt lenger, sier hun.

De første to dagene etter møtet tok hun fortsatt smertestillende tabletter av gammel vane.

– Hallo, jeg trenger jo ikke dette lenger, sa hun til seg selv da hun oppdaget at smertene ikke kom tilbake.

Siden har hun ikke behøvd å røre tablettene.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15