Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vil nå hele verden med mirakelprogram

OPPTAK: Svein-Magne Pedersen ønsker velkommen til programmet «Miraklet er ditt» som skal sendes til hele verden fra studioet i Vennesla.
Etter to år i dvale er endelig Svein-Magne Pedersen tilbake på TV-skjermen. I løpet av året er målet at hele verden skal få høre om Jesus fra studioet i Vennesla.

– Velkommen til programmet Miraklet er ditt, sier Svein-Magne Pedersen.

Han sitter i sofaen i det nye TV-studio i Vennesla. Omringet med fire kameraer og en rekke lyskastere i taket, ønsker han seerne velkommen til det første TV-programmet på to år.

– Jeg føler jeg har et kall til å forkynne gjennom TV. Det er derfor fantastisk å være i gang igjen. Vi har drevet med dette før, og har en viss erfaring, men i begynnelsen må vi prøve oss litt frem, sier Pedersen

– Hva er målet med programmet?

– Jesu ordre er at vi skal forkynne evangeliet til verdens ende. Da er TV et viktig hjelpemiddel, siden det er et medium mange har tilgang til. Paulus sier at han «vil vinne så mange som mulig» (1.Kor 9:19). Det er også blitt mitt ord, og jeg ønsker derfor å så Guds ord på alle kanter.

Hele verden

Pedersen har tidligere drevet med TV på 80-tallet da han bodde i Canada. I 2005 ble det også produsert åtte programmer fra det gamle studio i Vennesla. Det gikk i reprise i tre år i både Europa, Midtøsten og deler av Nord-Afrika.

– Vi har vært tålmodige og ventet lenge på å komme i gang igjen. I desember sto endelig det nye studioet til nærmere 1,5 millioner kroner klar for opptak, sier Pedersen.

Oppstarten for de nye programmene er fredag 7. januar klokken 22. Fra da av og annen hver fredag vil man kunne se programmet blant annet på Visjon Norge. I uken mellom originalprogrammene går programmet i reprise tirsdager og lørdager. Pedersen kan avsløre at han har flere kontakter som vil gjøre det mulig å sende over store deler av verden.

– Målet er at i løpet av 2011 skal hele verden ha tilgang på programmet. Vi er allerede i dialog med TV-stasjoner som gjør det mulig for oss å nå hele Østen, Afrika, Nord-Amerika og Europa. Vi har også blitt lovt beste sendetid. I tillegg har vi fått tilgang til muslimske land som Iran og Afghanistan. Programmene vil bli tekstet på flere kjente språk.

– Når det gjelder sendinger over Skandinavia har Visjon Norge enerett til våre programmer. Vi setter stor pris på kontakten med Visjon Norge og Jan Hanvold. De gjør et kjempefint arbeid.

– Tror du folk rundt i verden vil se programmene?

– Vi har selvfølgelig mange å konkurrere med, og det er snakk om mange milliarder mennesker. Derfor må vi be om at folk rundt i verden skal klikke seg inn på våre sendinger og finne oss. Vi har et fint budskap og mange er åpne. Folk er på leting, og det har aldri vært så lett å forkynne Jesus i Norge og ellers i verden som i dag. Mange syke trenger et mirakel og millioner trenger å bli frelst, sier Pedersen.

Lokal-TV i Amerika

Selv om mange milliarder rundt om i verden vil kunne ha mulighet med å ta inn programmet via parabol, ønsker Pedersen også å sende på lokalnettet i Amerika.

– I tre år har vi sendt vårt program over store deler av staten Virginia i USA, men nå går vårt amerikanske TV-selskap over til digitale sendinger. Fra 1. desember har vårt program blitt sendt over storbyen New York, samt deler av statene Connecticut og New Jersey. Her når vi 20 millioner potensielle seere. Hver morgen fra 06.00 til 06.30 er vi på Channel 35 over dette området i USA. Men TV-selskapet utvider til stadighet. Fra februar i år sender vi over hele Nord-Amerika og andre land i nærheten. Dette er fantastisk! sier en entusiastisk evangelist.

Variert innhold

I midten av opptaket ønsker også Pedersen dagens gjest velkommen. Grethe Jakobsen er svigerinna til Pedersen og har fått æren av å være med i det første nye programmet. Hun har reist helt fra Trondheim for å fortelle om sitt mirakel.

– Vi vil alltid invitere gjester til studio som vil foretelle hva Gud har gjort i deres liv. Grethe var den første jeg ba for som ble helbredet. Det skjedde i juli i 1971 i Mosjøen. Hun hadde plattfot, og jeg kunne se med egne øyne hvordan buen formet seg. Det var starten på min tjeneste.

I løpet av opptaket får seerne også del i en rekke andre programposter. Pedersen leser vitnesbyrd og viser frem artikler i media. I tillegg underviser han om guddommelig helbredelse, ber frelsesbønn og ber for syke.

– Vi vil ha et variert program som skal vekke interesse hos folk. Vi håper å kunne lage noen vitnesbyrd hjemme i stua hos mennesker, samt enkelte reportasjer fra ulike møter og stevner vi besøker etter hvert i fremtiden. I de første programmene vil folk få se reportasjer fra alternativmessen både i Tromsø og Lillestrøm. God hjelp

I kontrollrommet ved siden av studio sitter produksjonsleder Kenneth Stevenson. Han instruerer Pedersen og kamerateamet hvordan han vil ha det. Stevenson har tatt turen fra Sandnes for å hjelpe til med produksjonen. I dag styrer han både lys, bilde, regi og opptak. Til daglig jobber han som lærer ved medie – og kommunikasjon ved Sandnes videregående skole, samt driver et eget produksjonsselskap.

– Litt nærmere kamera tre! Vær klar! Tre, tro, en, kjør! sier han og trykker på opptaksknappen. Stevenson var også med på de første programmene til Svein-Magne Pedersen for fem år siden. Han ser positivt på det nye prosjektet.

– Det er godt å være i gang igjen. Vi har jobbet hardt for å bli ferdig. Teknisk sett er alt bedre nå. Når vi starter opp med et nytt program, bruker en litt tid for å finne riktig form, men jeg synes dette er et veldig bra konsept, sier Stevenson.

Svein-Magne Pedersen har også bare rosende ord å si om hjelpen han har fått.

– Vi er utrolig glade for all den hjelpen vi får. Kenneth er en meget dyktig og teknisk faglig mann med et stort engasjement. Han har stor erfaring og har jobbet både for TV2 og NRK.

– I tillegg har vi fått fantastisk hjelp av TV-teknikerne Kristian Møllesjø og Øyvind Rygg. Sistnevnte er daglig leder i den nye kristne kanalen Kanal 10. Begge har hjulpet oss med å sette opp det nye studioet vårt. Uten denne hjelpen hadde vi ikke kommet i mål, avslutter Pedersen.

VITNESBYRD: Grethe Jakobsen var den første som ble helbredet ved bønn av Svein-Magne Pedersen i 1971. Her er hun dagens gjest i programmet.

Publisert:
2011-03-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15