Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«Miraklet er ditt» sendes nå over New York – og snart til hele verden!

Vi har inntatt verdensmetropolen. MJLs TV-program «Miraklet er ditt» sendes nå daglig over New York. Programmet sendes på engelsk og kalles «The Miracle is Yours». I løpet av februar vil programmet bli sendt over hele Nord-Amerika. Deretter står hele Asia og hele verden for tur.

Fredag den 7. januar i år, klokken 22.00 sendte vi vårt program «Miraklet er ditt» for første gang på norsk til Skandinavia gjennom Visjon Norge. Annen hver uke på dette klokkeslettet vil folk her kunne høre de gode nyhetene om miraklets Gud. Dette betød mye for oss. For her ligger vår base, herfra får vi vår støtte til å nå hele verden med evangeliet.

Men vi vil videre. Det er ikke til å tro, men sant er det likevel – vårt program brer seg fra land til land. Hvem skulle tro da vi begynte med TV-produksjon i 2005 at vi skulle sende vårt program over Amerika? At folk i New York skulle våkne opp om morgenen, slå på fjernsynet på Channel 35 for å høre om Guds mirakler som har skjedd i Norge og ellers i verden der vi driver misjon!

For tre år siden begynte vi å sende over en del av staten Virginia. Vårt TV-selskap i USA utvider i dag og vil ha oss med på enda et digitalt eventyr. 1. desember 2010 begynte selskapet å sende over New York og deler av statene New Jersey og Connecticut med digitale sendinger, noe som er ganske nytt over der. Potensielt sett kan nærmere 20 millioner følge oss hver morgen fra kl. 06.00 til 06.30 over Channel 35.

Nå kan amerikanerne høre om hvordan sivilingeniør Randi Øksnes ble kvitt bekkenløsning, plattfot og dårlig syn. Eller hvordan Gud helbredet fiolinist Margaret Beresford uhelbredelige hånd, om miraklene i Moldova osv.

Men vårt TV-selskap i USA utvider til stadighet. Nå vil de ha oss med på sendinger over hele Nord-Amerika med flere andre lang i området. I løpet av februar i år vil programmet bli sendt over følgende land: Nord-Mexico, USA, Canada, Alaska, Hawaii, Haiti, Den Dominikanske Republikk, Cuba og De karibiske øyene.

De som blir plukket ut til å komme på vårt TV-program, vil i tillegg snart komme over 48 land i Asia og helt til Italia i Europa via et annet TV-selskap. Det har jeg fått tilbud om. Kinesere, japanere og indere vil kunne høre om Guds store gjerninger på deres TV-skjermer. Deres vitnesbyrd også vil bli sendt via et annet TV-selskap over Iran, Afghanistan, Tyrkia og andre land i området og bli oversatt til persisk og aserbadjansk. Senere kommer hele Europa, Afrika og hele Sør-Amerika.

Kallet strekker seg «like til verdens ende», sa Jesus. La oss sprenge grenser for Mesteren. Vi sier med apostelen Peter: «Vi kan ikke la være å fortelle om det vi har sett og hørt.»

Din støtte til Misjonen Jesus Leger er med på å sende evangeliet over hele verden. Jeg har sagt til mine medarbeidere: «Hvis ikke vi sender over hele verden før utgangen av 2011, skal jeg spise mine fem cowboyhatter.» Det gjør utfordringen enda mer aktuell. Det er i alle fall målet.

Hvis Jesus hadde vært på jorden i dag ville han kanskje ha brukt en annen ordformulering i misjonsbefalingen: «Meg er gitt all makt i himmel og på jord! Send derfor ut.»

Svein-Magne Pedersen


Publisert:
2011-03-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15