Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredelesmøter i Halden
Geir Arne fikk hørselen igjen

HØRSELSMIRAKEL: Geir-Arne ble oppfordret av Kona Lillian til å gå på møte lørdag kveld. Nå har han lagt høreapparatene på hylla for godt. Her blir han intervjuet av Svein-Magne foran en fullsatt Remmen Aula.
Foto: Halden Arbeiderblad
Helgen 31. mars til 1. april hadde Baptistmenigheten Elim og Metodistmenigheten i Tistedal besøk av helbredelsespredikanten Svein-Magne Pedersen. Om lag 20 tok imot frelsen og et trettitalls mennesker kunne vitne om sin helbredelse.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

En av de mange som gikk lykkelig hjem fra Remmen Aula på Høgskolen i Halden, var tømrer Geir-Arne Høvik (34) fra Halden. Da han var seks år, slo han en dag på stereoanlegget sitt. Han hadde øreklokkene på, men visste ikke at anlegget var stilt på fullt. Det ble en eksplosjon av lyder inne i ørene. Dermed sprengte Geir-Arne trommehinnene. Da han som 19-åring var hvor sju var best, oppnådde han bare 1 på begge ørene.

Testet med stereoanlegg

– Hørselen var svært redusert. Mange lyder kunne jeg ikke høre, særlig høye frekvenser. Mine venner ble lei av å repetere hva de sa. For 12 år siden fikk jeg høreapparat. Det bedret situasjonen en del, men det forsterket også andre lyder. Derfor ble de kun brukt når det var stille rundt meg. En dag leste jeg i avisen at Svein-Magne skulle komme til Halden for å be for syke. Kona mi mente at jeg burde prøve med forbønn. Derfor kom jeg på møtet. Mens Svein-Magne bad for meg, kjente jeg at det skjedde noe rart inne i ørene. Da han tok fingrene ut av ørene, hørte jeg ubeskrivelig godt! På veien hjem testet jeg meg selv via stereoanlegget i bilen. Før måtte jeg ha det på 12 for å kunne høre bra. Nå trengte jeg bare å ha det på 7! sier en overlykkelig Geir-Arne.

Kan høre hvisking

– Hva sa din kone til det?

– Dagen etter fortalte jeg om underet til Lillian. Hun testet hørselen på flere måter. Blant annet stod hun bak meg og hvisket ord til meg. Tenk, det hørte jeg helt tydelig! Nå trenger jeg ikke å lese ordene fra munnen hennes lenger. Og endelig kan jeg høre når noen ringer på dørklokken! Vi har to små gutter, Kristian og Alexander. Når Kristian på 7 måneder gråt på rommet i 2. etasje, kunne jeg ikke høre ham, men det kan jeg nå. I dag satt jeg og så på barne-tv sammen med Alexander på fire år. Han bad meg skru opp volumet, for det var så lavt. Da skjønte jeg at et under virkelig hadde skjedd. Min kone og jeg går rundt og smiler og lurer på om dette virkelig kan være sant. Nå drar jeg rundt til venner og kjente for å fortelle om underet. De er overgitt over det som har skjedd meg, sier tømreren fra Halden.

Halden Arbeiderblad var til stede på møtet sist søndag. Da vitnet Geir-Arne og Lillian om underet. Det førte til et helsides-oppslag i avisen følgende mandag, med overskriften:

«Mirakelmøter på Remmen. Geir-Arne fikk igjen hørselen.»


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15