Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
19 søkte frelse og healer ble helbredet

FORBØNN: Etter seminarene samlet det seg lang kø av forbønnssøkende mennesker ved standen. Svein-Magne ba for hver enkelt, og mange vitnet om at de opplevde Guds kraft til helbredelse.
Svein-Magne Pedersen ba til frelse med 19 personer under alternativmessen i Bergen i oktober. Blant dem som ble helbredet etter forbønn, var Jan-Erik Hanssen, som er kjent fra TV-programmet «Jakten på den sjette sans» på TV Norge.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Misjonen Jesus Leger hadde den eneste kristne standen på alternativmessen som gikk av stabelen i Vestlandshallen ved Bergen 8. til 10. oktober 2010. Mange messebesøkende var innom standen og fikk med seg et eksemplar av bladet Legedom, og en traktat som forteller om veien til frelse ved tro på Jesus. Både lørdag og søndag holdt Svein-Magne Pedersen seminar hvor han presenterte Bibelens budskap om frelse og helbredelse ved tro på Jesus, innbød til frelse og ba for syke. 19 personer takket i løpet av helgen ja til å ta imot Jesus som sin frelser, og mange opplevde mirakler gjennom forbønn.

La bort lesebrillene

Jan-Erik Hanssen og samboeren Janphen Chookla sto på stand sammen under messen. Jan-Erik er 54 år gammel, og synet hans var blitt svekket med alderen. For tre år siden tok han en øyeoperasjon som gjorde at han ikke lenger behøvde å gå fast med briller, men han hadde likevel noe nedsatt avstandssyn og han trengte briller for å kunne lese liten skrift – særlig i rom med lav belysning. Han tok turen bort til Svein-Magnes stand for å få forbønn, og straks etterpå kunne han åpne Svein-Magnes bok «Jesus – Helbrederen fra Nasaret» og lese fra den uten å bruke briller. Bokstavene var for små og belysningen i lokalet var for svak til at han kunne klart det før.

– Da Svein-Magne ba for meg, fikk jeg bedre syn enn jeg hadde lenge før operasjonen. Nå trenger jeg ikke lesebrillene lenger, og jeg har også fått bedre avstandssyn, forteller han en ukes tid senere.

Flere i familien helbredet

Janphen ble helbredet fra senebetennelse i den høyre skulderen da hun fikk forbønn av Svein-Magne under alternativmessen i Kongsberg for halvannet år siden. Hun driver med massasje, og hadde vært sykemeldt i et halvt år på grunn av betennelsen. Fem år tidligere hadde hun vært på møte med Svein-Magne i Fokuskirken i Drammen, hvor hun hadde blitt helbredet fra syv år med uforklarlige smerter i den venstre siden av kroppen.

Senebetennelse forsvant

Kari-Lill Eide (75) fra Bergen kom til messen for å søke forbønn hos Svein-Magne, fordi hun hadde slitt med senebetennelse i det høyre benet i en måneds tid.

– Jeg bor i fjerde etasje i et bygg uten heis, og måtte formelig krype opp trappene. Jeg fikk nesten ikke foten med meg. Det var som om noe låste seg under kneet, forteller hun.

Betennelsen hadde slått ut i to smertefulle klumper på undersiden av kneet. Legen hadde gitt henne betennelsesdempende tabletter, men klumpene forble, og betennelsen ga seg ikke. Da Svein-Magne ba for henne, kom imidlertid bønnesvaret momentant.

– Det var som om han rullet betennelsen ut av meg da han ba, forteller hun.

Etter forbønnen kunne hun strekke ut benet uten å merke smerter. Straks oppdaget hun at de to klumpene som før var tydelig følbare med hånden, ikke lenger var å finne. Smertefri og glad svinget hun seg rundt i en humoristisk dans med Svein-Magne på standen.

Etter dette har klumpene vært sporløst borte, og det samme har betennelsen.

– Nå går jeg opp trappene uten at det gjør vondt i det hele tatt, sier hun en uke etterpå.

BLANT SØKENDE MENNESKER: Svein-Magne Pedersen og hans kone Solveig samt teammedarbeider Margaret Beresford, sto på stand under alternativmessen i Vestlandshallen for å presentere Jesus for mennesker.

EMINAR: Om lag 70 mennesker fikk høre Svein-Magne Pedersen forkynne evangeliet om frelse og helbredelse på to seminarer.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15