Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nakkespenninger slapp taket etter forbønn

Audun Sporsheim (40) var sykemeldt på grunn av at en skjev virvel i nakken ga ham konstant hodepine. Kona hans fikk for seg at han ville bli helbredet hvis han gikk på møte på Pers Hotell og fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen, og det fikk hun rett i.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Audun Sporsheim bor på Gol, og er musikklærer i kulturskolen på Ål. Der lærer han ungdommer å spille gitar og bass. Men de siste tre ukene før helbredelsesmøtene på Pers Hotell 24. og 25. april var han sykemeldt. Mye arbeid og stress resulterte i spenninger i nakken og hodet. En nakkevirvel var skjev, og sørget for konstant hodepine. Det er tre år siden Audun fikk dette problemet første gangen, og selv om han den gangen ble bedre etter en stund, kjente han hele tiden at spenningene fortsatt satt i nakken. I april slo altså plagen til for fullt igjen.

– Nakken låste seg, og jeg fikk et konstant trykk i hodet. Det føltes som dunking fra bakhodet og fremover. Når det var på det verste, klarte jeg ikke å fokusere på noe annet, forteller han.

Dermed ble han sykemeldt. Legen henviste ham til kiropraktor og fysioterapeut, men han opplevde ikke at det hjalp stort.

Helt frisk i nakken

Audun tror på helbredelse ved bønn, og har vært aktiv i menighetsliv både i hjembygda Aukra ved Molde, og i Oslo hvor han bodde inntil han og kona flyttet til Gol for to år siden. Der er de medarbeidere i menighetsplantingsprosjektet Halling-Kyrkja, som har hovedbase i Hemsedal. Siden kona hans fikk for seg at Gud ville helbrede ham hvis han gikk og fikk forbønn på et av Svein-Magne Pedersens møter på Gol, dro han på møtet søndag 25. april 2010.

– Jeg kjente en varme da han ba, og da jeg kom hjem, kjentes hodet lettere. Dagen etter fikk jeg et nytt anfall av hodeverken, men etterpå var både hodeverken og spenningene i nakken borte, forteller Audun.

Han fortsatte likevel å følge legens anvisning, og gikk til fysioterapi som avtalt. Men da han kom for andre gang etter at han var blitt frisk, fikk han beskjed av fysioterapeuten om at behandlingen var unødvendig. Det var ikke noe galt å finne i nakken hans. Da sykemeldingsperioden gikk ut fire dager etter at plagen forsvant, var han tilbake på jobb, og det har gått fint siden.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15