Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Møte på helbredelsessenteret:
Mirakler på Mirakellørdag

MIRAKELLØRDAG: Helbredelsessenteret i Vennesla er først og fremst til for deg som trenger et mirakel. Velkommen! FOTO: Anders Haukland
Annenhver måned arrangerer MJL helbredelsesmøte på senteret i Vennesla. Møtet den 25. november ble en tolv timers mirakelkveld av de sjeldne!

Tekst: Svein-Magne Pedersen
Foto: Anders Haukland

De hadde lest annonsen i Legedom, og nå tråkket mange mirakelsugne nordmenn til! De var kommet fra et vidt spekter av steder i Norge. Her er noen av dem: Skien, Porsgrunn, Kongsberg, Vik i Sogn, Gjøvik, Bergen, Oslo, Grimstad, Fevik, Kvinesdal, Brevik, Langhus, Hagan, Siljan, Fostra, Karmsund, Kristiansand og flere.

De møtesugne begynte å komme allerede tre timer før festen startet. De satt og ventet i bilene til dørene ble åpnet en time før møtet begynte klokken 16. Flere fortalte at de merket en spesiell atmosfære i bygget. Køen var stor utenfor da endelig dørene ble åpnet. Den som kommer først til mølla ... Seks forskjellige fargede kølapper ble delt ut denne kvelden, hver på ti stykker. Møtet varte i nesten 12 timer.

De besøkende syntes å trives. Mens jeg ba for syke, satt noen i salen og ventet på sin tur mens mange satt i spisesalen med skyvedøren inn til salen åpen. Her ble det tid til å stifte nye bekjentskaper samtidig som man fikk seg en enkel matbit. Fra scenen strømmet rolig kristen musikk. Her spilte og sang Anne Katrine og Per Arne Ravnå. Sanger fra platen «Salve» ble fremført til fornøyde ører i salen. Sangen og musikken er selvkomponert og bygd på bibeltekster om helbredelse. Munnspillvirtuosen Alf Trygve Winge («Charlie Blackwater») imponerte med sine toner. Hva han kan få «vridd» ut av sine munnspill, er helt utrolig.

Jeg talte over et emne fra serien «Guds lover om helbredelse». Denne kvelden tok jeg for meg ett emne om det som kan hindre Gud fra å helbrede. Budskapet må ha løst opp noe i Åndens verden, for under forbønnen etterpå sto miraklene i kø.

Noen kunne fortelle at de ble helbredet mens de satt nede i salen under forbønnen. En kvinne fortalte at hun kjente en brennende varme i nakken. Den var så intens at det var litt ubehagelig. Hun trodde noen hadde satt på en stråleovn rett bak henne. Kvinnen måtte snu seg for å se. Der var det ingen ovn. Men plutselig oppdaget hun at nakke- og skuldersmertene var blåst bort!

Men størst av alt: seks ble frelst denne kvelden. Blant dem var et ektepar og tre eldre søstre.

Velkommen på neste Mirakellørdag: 29. januar 2011! Gjør alt hva du kan for å oppleve en slik mirakelfest. Benytt sjansen til å knytte kontakt med andre MJL-venner. Velkommen fra fjern og nær!


Publisert:
2010-11-26


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2010

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15