Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Møte på helbredelsessenteret:
Mirakler på Mirakellørdag

MIRAKELLØRDAG: Helbredelsessenteret i Vennesla er først og fremst til for deg som trenger et mirakel. Velkommen! FOTO: Anders Haukland
Annenhver måned arrangerer MJL helbredelsesmøte på senteret i Vennesla. Møtet den 25. november ble en tolv timers mirakelkveld av de sjeldne!

Tekst: Svein-Magne Pedersen
Foto: Anders Haukland

De hadde lest annonsen i Legedom, og nå tråkket mange mirakelsugne nordmenn til! De var kommet fra et vidt spekter av steder i Norge. Her er noen av dem: Skien, Porsgrunn, Kongsberg, Vik i Sogn, Gjøvik, Bergen, Oslo, Grimstad, Fevik, Kvinesdal, Brevik, Langhus, Hagan, Siljan, Fostra, Karmsund, Kristiansand og flere.

De møtesugne begynte å komme allerede tre timer før festen startet. De satt og ventet i bilene til dørene ble åpnet en time før møtet begynte klokken 16. Flere fortalte at de merket en spesiell atmosfære i bygget. Køen var stor utenfor da endelig dørene ble åpnet. Den som kommer først til mølla ... Seks forskjellige fargede kølapper ble delt ut denne kvelden, hver på ti stykker. Møtet varte i nesten 12 timer.

De besøkende syntes å trives. Mens jeg ba for syke, satt noen i salen og ventet på sin tur mens mange satt i spisesalen med skyvedøren inn til salen åpen. Her ble det tid til å stifte nye bekjentskaper samtidig som man fikk seg en enkel matbit. Fra scenen strømmet rolig kristen musikk. Her spilte og sang Anne Katrine og Per Arne Ravnå. Sanger fra platen «Salve» ble fremført til fornøyde ører i salen. Sangen og musikken er selvkomponert og bygd på bibeltekster om helbredelse. Munnspillvirtuosen Alf Trygve Winge («Charlie Blackwater») imponerte med sine toner. Hva han kan få «vridd» ut av sine munnspill, er helt utrolig.

Jeg talte over et emne fra serien «Guds lover om helbredelse». Denne kvelden tok jeg for meg ett emne om det som kan hindre Gud fra å helbrede. Budskapet må ha løst opp noe i Åndens verden, for under forbønnen etterpå sto miraklene i kø.

Noen kunne fortelle at de ble helbredet mens de satt nede i salen under forbønnen. En kvinne fortalte at hun kjente en brennende varme i nakken. Den var så intens at det var litt ubehagelig. Hun trodde noen hadde satt på en stråleovn rett bak henne. Kvinnen måtte snu seg for å se. Der var det ingen ovn. Men plutselig oppdaget hun at nakke- og skuldersmertene var blåst bort!

Men størst av alt: seks ble frelst denne kvelden. Blant dem var et ektepar og tre eldre søstre.

Velkommen på neste Mirakellørdag: 29. januar 2011! Gjør alt hva du kan for å oppleve en slik mirakelfest. Benytt sjansen til å knytte kontakt med andre MJL-venner. Velkommen fra fjern og nær!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15