Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Trippelfrelse på Gol

ALLE TRE FRELST: Både Erik Kjensli, Lidvor Stenseth og May Britt Stenseth var blant de 27 personene som ga til kjenne at de tok imot Jesus på Svein-Magne Pedersens helbredelsesmøter på Gol 24. og 25. april 2010.
Lidvor Stenseth fra Aust-Torpa dro til Gol på helbredelsesmøte sammen med samboeren Erik Kjensrud og datteren May Britt Stenseth. Der tok alle tre imot Jesus.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I møtene på Pers Hotell på Gol 24. og 25. april ga til sammen 27 personer til kjenne at de ville ta imot Jesus som sin frelser, og denne familien fra Aust-Torpa er tre av dem.

– Jeg har alltid hatt en sterk tro, og lest mye i Bibelen, men jeg har aldri tidligere tatt imot Jesus. Nå syntes jeg tiden var inne for å gjøre det, forteller Lidvor.

Hun tok imot frelsen etter at Svein-Magne Pedersen hadde forkynt evangeliet på møtet lørdag 24. april. Hun er svært glad for at også Erik og May Britt ville ta det samme valget som henne.

Frelseskontrakten

På veggen i stua hjemme hos Lidvor og Erik henger nå både Frelseskontrakten, frelsesplakaten Himmel-nøkkelen og æresbevisningen for medlemmer av Misjonens Venner – alt sammen rammet pent inn. Frelseskontrakten er et slags personlig «skjøte» på at Jesus bor i hjertet til den som har invitert ham inn. Den ligner et bryllupstelegram i utforming, og har påskrevet en rekke av Bibelens løfter som angår frelsen.

Frelsesplakaten Himmel-nøkkelen er en enkel presentasjon av hvordan man blir frelst. Misjonens Venner er en forening for Misjonen Jesus Legers økonomiske støttepartnere, og medlemmene har fått tilsendt et diplom med æresbevisning.

Også May Britt har rammet inn og hengt opp Frelseskontrakten på stueveggen.

– Jeg synes det er koselig å ha den framme, og ikke bare liggende i en skuff, sier hun.

– Jeg ser på frelseskontrakten hele tiden og leser den stadig om igjen, sier Lidvor.

Kvitt søvnløshet

På møtet fikk de også forbønn for sykdommer og plager. Etter forbønn av Svein-Magne Pedersen fikk Erik igjen nattesøvnen etter å ha slitt med søvnproblemer i årevis. Lidvor fikk forbønn for astma og allergi, og opplever at hun har blitt mindre plaget med dette etterpå.

– Jeg har ringt forbønnstelefonen og fått mer forbønn for dette, og det kjennes ut som at det er på vei bort, forteller hun.


Publisert:
2010-10-05


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2010

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15