Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Takker Gud for VM-gull

VERDENSMESTER: Serghei Teliucov takker Gud for at han fikk mulighet til å delta i VM i vektløfting, hvor han i fjor tok gull og satte to verdensrekorder.
– Gud er min trener, sier Serghei Teliucov, som i fjor ble til inspirasjon for hele sin nasjon da han vant gull i verdensmesterskapet i vektløfting.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I juni i fjor vant han europamesterskapet i Estland, og i november gikk han til topps is sin vektklasse også i verdensmesterskapet som gikk av stabelen i England. Der satte han faktisk to verdensrekorder underveis i konkurransen. 23 år gamle Serghei Teliucov fra Moldova er en kristen, og går i menigheten Troens Ord i hovedstaden Chisinau. Der møtte Svein-Magne Pedersen ham under besøket i juni. Verdensmesteren var tydelig på at han takker Gud for seirene.

– Under prisutdelingen knelte jeg, løftet hendene til Gud, og ba og takket Ham foran hele salen som var full av idrettsfolk, trenere, dommere og tilskuere, forteller han.

– Gud er min trener

Han opplever det som bønnesvar at han fikk økonomisk støtte som gjorde det mulig for ham å delta i mesterskapene, og sier bønn er viktig for ham.

– En måned før konkurransen begynte jeg å gå på de nattlige bønnemøtene i menigheten, som foregår på fredager. På ett av bønnemøtene ba de spesielt for meg, om at Gud måtte velsigne konkurransen, sier han.

Den unge vektløfteren opplever at Gud hjelper og leder ham.

– Gud er min trener. Han råder meg til hvordan jeg best kan spise, gå ned i vekt når det trengs, og annet.

Fra andre i menigheten får vi høre at han gjennom sine idrettsprestasjoner har blitt til inspirasjon for hele folket i Moldova. Han har vist at det går an å nå helt til topps uansett om man kommer fra en fattig bakgrunn.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15