Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Takker Gud for VM-gull

VERDENSMESTER: Serghei Teliucov takker Gud for at han fikk mulighet til å delta i VM i vektløfting, hvor han i fjor tok gull og satte to verdensrekorder.
– Gud er min trener, sier Serghei Teliucov, som i fjor ble til inspirasjon for hele sin nasjon da han vant gull i verdensmesterskapet i vektløfting.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I juni i fjor vant han europamesterskapet i Estland, og i november gikk han til topps is sin vektklasse også i verdensmesterskapet som gikk av stabelen i England. Der satte han faktisk to verdensrekorder underveis i konkurransen. 23 år gamle Serghei Teliucov fra Moldova er en kristen, og går i menigheten Troens Ord i hovedstaden Chisinau. Der møtte Svein-Magne Pedersen ham under besøket i juni. Verdensmesteren var tydelig på at han takker Gud for seirene.

– Under prisutdelingen knelte jeg, løftet hendene til Gud, og ba og takket Ham foran hele salen som var full av idrettsfolk, trenere, dommere og tilskuere, forteller han.

– Gud er min trener

Han opplever det som bønnesvar at han fikk økonomisk støtte som gjorde det mulig for ham å delta i mesterskapene, og sier bønn er viktig for ham.

– En måned før konkurransen begynte jeg å gå på de nattlige bønnemøtene i menigheten, som foregår på fredager. På ett av bønnemøtene ba de spesielt for meg, om at Gud måtte velsigne konkurransen, sier han.

Den unge vektløfteren opplever at Gud hjelper og leder ham.

– Gud er min trener. Han råder meg til hvordan jeg best kan spise, gå ned i vekt når det trengs, og annet.

Fra andre i menigheten får vi høre at han gjennom sine idrettsprestasjoner har blitt til inspirasjon for hele folket i Moldova. Han har vist at det går an å nå helt til topps uansett om man kommer fra en fattig bakgrunn.


Publisert:
2010-09-27


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2010

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15