Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Svein-Magne Pedersen i Sødorp kyrkje på Vinstra
Over 20 frelst - og mange helbredet

STYRKET HØRSEL: Per Edvin Ryen (55) hadde bare 25 prosent hørsel på det høyre øret da han kom til Sødorp Kyrkje på Vinstra. Da han gikk hjem, hadde han normal hørsel.
Den ærverdige Sødorp Kyrkje fyller 250 år neste år. For første gang i kirkas historie ble det holdt helbredelsesmøter her da Svein-Magne besøkte Vinstra i Gudbrandsdalen den 28. – 29. april i år. Leddgikt, nedsatt hørsel, artrose, ryggsmerter og mange andre plager forsvant som dugg for sola midt i kirkerommet.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Det var klokker i Sødorp Kyrkje, Ragnhild Bjørkhaug, som var primus motor for møtene med Pedersen. Hun er sekretær for Fellesmøtekomiteen i Fron, som stod bak arrangementet. Pedersen kom til Vinstra med et utfordrende budskap til de omlag to hundre frammøtte.

– Det viktigste i ditt liv er om du er blitt fri fra din synd. Ta imot Jesus og la ham få fjerne det som skiller deg fra Gud. Du klarer ikke å forbedre deg selv. Men Jesus kan frelse deg, forkynte han.

Men ikke fra talerstolen fra 1765, som ruvet til venstre i kirkerommet, tungt smykket med treskjæringer.
– Jeg får ikke til å bruke en slik en. Jeg må ha mer plass til å boltre meg på, forklarte han de kirkebesøkende.

Strålende hørsel

For 20 år siden var Per Edvin Ryen (55) fra Heidal på Heimevernskurs på Elverum. Under en skyteøvelse hvor man skulle kaste flest mulig granater på ett minutt, gled hørselsvernet ned fra det høyre øret hans.

– Jeg klarte 20 granater, men var døv i en måned etterpå på det høyre øret. Siden har jeg hatt bare 25 prosent hørsel på det øret, fortalte han Svein-Magne, som stakk fingrene sine i ørene hans og bad til Gud.

– Nå kan jeg høre hva du sier, utbrøt han noen minutter senere mens Svein-Magne hvisket bak ryggen hans.

I dagene etter forbønnen, er livet blitt helt forvandlet for Per Edvin.

– Jeg kan snakke i telefonen med røret på det øret jeg før var så tunghørt på, og jeg har ikke problemer med å kommunisere med andre lenger. Dette er strålende, og jeg har vitnet om helbredelsen på jobben, forteller han.

Historiske møter

De trofaste gudbrandsdølene satt i de smale kirkebenkene til ut i de små timer for å få forbønn hos Pedersen. Søndag kveld var det spesielt mange som vitnet om at de hadde fått en berøring med Guds kraft. Også organisten i Nord-Fron, Nils Ottesen (46), fikk hjelp. Han hadde lenge slitt med nakke- og ryggsmerter etter mange og intense øvingstimer bak orgelet.

– Nå er jeg mye, mye bedre, sa han glad og bøyde og tøyde som den rene tenåringen i midtgangen. Aldri før hadde et møte vart så lenge i Sødorp Kyrkje som dette møtet, men ingen rakk å kjede seg etterhvert som fibromyalgi, astma, svimmelhet, smerter, meniskskader, artrose, muskelrevmatisme og leddgikt måtte gi tapt for bønnens makt.

Søkte frelse

I alt 25 personer rakte opp hånda til tegn på at de ville bli frelst i løpet av de to møtene. Blant dem var Marita og Kjell Wickstrøm fra Oppdal, som kom til møtet for å få forbønn.

– Etterhvert som Svein-Magne forkynte, fant jeg ut at det riktige var å søke frelse, sa han ettertenksomt. Ekteparet hadde tatt med seg kameraten Kjell Grønning fra Aure på Nord-Møre, og også han ble frelst søndag kveld.

GLADE SOGNEPRESTER: Sogneprest i Nord-Fron, Kjartan Ruset (t.v.), og fungerende sogneprest, Jens Petter Ous, var glade over at folk ble frelst og helbredet i kirka deres.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15