Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
27 søkte frelse på Gol

70 STO I KØ: De første kølappene ble revet bort da vertskapet en time før møtet begynte å dele ut kølapper for forbønn.
Svein-Magne Pedersen ønsker å gjøre Hallingdal til en Guds dal. Helgen 24. og 25. april fikk mange oppleve Guds kraft til frelse og helbredelse på konferanse på Pers Hotell.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I samarbeid med Kilden menighet på Ål, holdt Misjonen Jesus Leger helbredelseskonferanse på Pers Hotell på Gol siste helgen i april. Svein-Magne Pedersen forkynte og ba for syke i møtene, som varte til langt på natt både lørdag og søndag.

Lørdag kom 17 personer frem for å gi til kjenne at de ønsket å bli frelst etter å ha hørt evangeliet forkynt.

På søndagens møte rakte noen få personer opp hånden som respons på at de ønsket å bli frelst da Svein-Magne innbød tilhørerne til å ta imot Jesus. Utover kvelden viste det seg imidlertid at flere av de som søkte forbønn om helbredelse også ønsket å bli frelst. Misjonen Jesus Leger har navnene på totalt ti personer som ga til kjenne at de tok imot Jesus i løpet av denne kvelden.

Til sammen søkte altså 27 personer frelse i de to møtene.

– På tide å bli frelst

– Har du sluppet Jesus inn i hjertet ditt? Spurte Svein-Magne en eldre mann som fortalte forsamlingen om hvordan Guds kraft hadde rørt ved ham under forbønn.

– Nei, men nå er jeg så gammel at det er vel på tide, svarte mannen.

Så ba de frelsesbønn sammen i mikrofonen. De frelsessøkende var i alle aldere, fra mange forskjellige steder.

– Jeg kjente det i magen og jeg kjente det i hjertet, sa ei ung jente etter å ha bedt frelsesbønnen.

Helbredelser til neste morgen

De fleste av de fremmøtte kom for å få forbønn om helbredelse fra sykdommer. Lørdag sto 70 personer i kø en time før møtet startet, for å sikre seg kølapp til forbønn.

På møtet lørdag opplevde Svein-Magne at Gud talte til ham om en rekke konkrete sykdommer som var representert i salen. Han delte dette med forsamlingen, og alt stemte med situasjonen til konkrete enkeltpersoner i salen.

– Dette er en hilsen fra Gud om at han tenker på akkurat deg, Han ser din situasjon og Han ønsker å hjelpe deg, sa Svein-Magne.

Utover kvelden og natten pågikk forbønn for en og en, og klokken ble halv fem om morgenen før alle i forbønnskøen var betjent. Da hadde møtet vart i 11 og en halv time.

Søndagens møte varte i ni timer, og sluttet klokken to.

I løpet av helgen opplevde mennesker helbredelse fra blant annet beinskjørhet, dårlig hørsel og ryggslitasje.

Stor oppslutning

Til møtene kom folk fra både Trondheim, Bergen og Oslo, samt vestlandssteder som Stord, Frekhaug, Sogndal og Eikefjord, og fra mange av bygdene i Hallingdal, Valdres og Numedal.

Det er tredje året på rad at Svein-Magne Pedersen holder helbredelsesmøter på Pers Hotell på Gol. Første gangen uttalte han at han ønsket å bidra til å gjøre Hallingdal til en Guds dal, og i møtene fortalte han at han fortsatt har denne visjonen.

Pastor Helge Svanaasen i Kilden menighet på Ål forteller at interessen omkring disse møtene er voksende.

– Vi har aldri tidligere fått så mange henvendelser med spørsmål og bønneemner i forkant av møtene som det vi har opplevd dette året. Enkelte har til og med ringt hotellet og bedt resepsjonistene om å formidle bønneemner til oss, forteller han.

Svein-Magne Pedersen kommer tilbake til Pers Hotell for å holde nye møter 30. april og 1. mai neste år, så Gol-møtene fortsetter å være en årlig foreteelse.

FRA FJERN OG NÆR: Folk fra både Østlandet, Vestlandet og Trøndelag fant veien til møtene på Gol.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15