Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
La bort lesebrillene

FÅR BEDRE SYN: Her ber Svein-Magne Pedersen for Håkons Mathiesens øyne.
Håkon Mathiesen fikk momentant bedre syn da Svein-Magne Pedersen ba for ham under Alternativmessen i Bergen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

69-åringen fra Hardbakke i Sogn og Fjordane hadde godt syn lenge, men har den senere tiden vært plaget med grå stær. Diagnosen fikk han tidligere i vinter, men selv mener han at sykdommen kan ha vært der i opptil fire-fem år, og så forverret seg gradvis. I fjor sommer fikk han lesebriller, og da diagnosen ble stilt i vinter, ble det snakk om at han trengte operasjon for å bli kvitt plagen.

Leste fra Legedom

Håkon møtte opp på Alternativmessen i Bergen for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen. Evangelisten la hendene på øynene hans og ba om at den grå stæren skulle forsvinne, og da han åpnet øynene igjen, var synet blitt klart og tydelig.

Han tok opp et eksemplar av bladet Legedom, og testet øynene ved å lese artikler med liten skrift. Det gikk helt fint. Og ikke bare overskriftene. Han leste hele tekster.

Siden har ikke Håkon hatt bruk for lesebrillene, forteller han to uker senere.

– Nå skal det svært liten skrift til for at jeg ikke skal kunne lese den, sier han.

La bort krykkene

Håkon har også blitt helbredet en gang tidligere gjennom forbønn av Svein-Magne. 25. februar 2006 kom han med krykker til et helbredelsesseminar i Bergen. Da hadde han hatt problemer med beina i syv år, etter at han falt ned flere meter på jobb som sveiser ved Ankerløkken Verft i Florø. Som følge av arbeidsulykken fikk han operert inn protese i begge knærne. Han forsøkte å trene seg opp, men smertene i beina forsvant ikke, og han klarte ikke å bli kvitt krykkene ved egen hjelp.

Etter at han fikk forbønn, forsvant smertene momentant, og til jubel fra seminardeltakerne kunne han gå frem og tilbake problemfritt uten krykker. Da han kom hjem, la han bort krykkene, og han går og går, den dag i dag.

PRØVELESER: Håkon Mathiesen tester synet ved å lese i bladet Legedom, og oppdager at han kan lese tekstene uten briller.

Publisert:
2010-04-21


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2010

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15