Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet fra leddgikt

GLEDER SEG: Eivi Klementsen gleder seg over bønnesvaret.
Eivi Klementsen (54) var plaget med leddgikt fra topp til tå. Etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne, danset hun av glede over at sykdommen forsvant momentant.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I 18 år måtte Eivi slite med leddgikt. Først i enkelte ledd. Så satte gikten seg i alle de store leddene i kroppen. Etter hvert satt den overalt fra nakken, ut i fingertuppene og ned i tærne. Hun har hatt operasjoner i tærne og i ryggen, men likevel ble hun dårlig igjen etter en tid. Hun gikk til regelmessig behandling ved Haukeland sykehus, og brukte mye smertestillende midler. Nattesøvnen var dårlig på grunn av plagene. Stadig måtte hun ha hjelp av barna sine til praktiske gjøremål. Smertene stjal både humør og livsglede.

Momentant frisk

Da hun besøkte Alternativmessen i Bergen, fikk hun se at Svein-Magne Pedersen sto og ba for syke ved standen sin. Forbønnskøen var lang, men hun stilte seg likevel i den, i håp om at det var hjelp å finne der.

En drøy halvtime i kø kjentes ut som timevis med venting for den slitne kroppen hennes. Mot slutten sto hun bøyd over en stol og holdt på å knekke sammen av smerter. Da ble det endelig hennes tur.

– Det er noe som arbeider i kroppen min, kommenterte hun da Svein-Magne ba for henne. – Etterpå kjente jeg ikke lenger smertene, forteller hun.

Hopp og sprett

– Nå føler jeg meg som en 18-åring, strålte Eivi etter å ha fått forbønn. Hun gikk frem og tilbake for å teste om smertene var borte, og hun kjente ingenting. Svein-Magne svingte henne rundt, og hun kunne danse, hoppe og sprette uten å kjenne noe ubehag. Og det bare noen minutter etter at hun så vidt orket å stå oppreist inntil en stol.

– Det er lenge siden sist jeg kunne hoppe og sprette på denne måten, sier hun. Folk samlet seg rundt standen for å se det som hadde skjedd, og hun fortalte gledestrålende om hvordan gikten hun hadde levd med i 18 år hadde forsvunnet i møte med Guds kraft.

Smilet er tilbake

– Hva er det som har skjedd med deg? Du er jo et eneste stort smil, undret sønnen hennes da hun kom hjem den ettermiddagen.

– Humøret mitt kom seg betraktelig etter denne opplevelsen. Når en ikke klarer noen ting selv, og må ha hjelp til nesten alt, føler en seg så gammel. Det gikk ut over humøret, og det var ikke så vanlig å se meg med et smil om munnen, forteller hun.

Barnevakt

To uker senere forteller hun at ledd-smertene fortsatt er borte fra nakken, beina, fingrene og tærne.

– Jeg har hatt litt vondt i ryggen og den ene armen, men det kan ha å gjøre med at jeg tok litt hardt i da jeg skuffet snø, sier hun.

I tiden etter helbredelsen har hun kunnet gjøre husarbeidet selv. Hun er svært glad for ikke å behøve å be om hjelp hele tiden. Dessuten har hun selv kunnet stille opp som barnevakt for barnebarnet på halvannet år.

– Jeg gjorde det før også, men da slet jeg meg gjennom det fordi jeg ønsket å være behjelpelig. Nå er det derimot fryd og gammen i stedet for gruelig slitsomt. Det er skikkelig gøy.

– Utrolig stort

Endelig sover hun godt om nettene igjen. De smertestillende tablettene har hun nesten ikke rørt.

– Jeg var nettopp hos legen min, og han bemerket at det var så lenge siden sist han hadde skrevet ut resept til meg på smertestillende. Han skrev ut en ny resept nå, men pakken står fortsatt uåpnet, forteller hun.

– Jeg hadde hørt mye om Svein-Magne Pedersen på forhånd, og jeg er selvsagt glad på alle menneskers vegne som blir friske. Men det å få oppleve det selv, det var utrolig stort, stråler Eivi Klementsen.

MOMENTANT HELBREDET: Her ber Svein-Magne Pedersen for Eivi Klementsen, og leddgikten forsvinner.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15