Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
44 tok imot Jesus på alternativmesse

FRELST: Robert Vetti (20) var en av dem som tok imot Jesus på messen.
Folk samlet seg i lange køer for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen ved standen til Misjonen Jesus Leger på Alternativmessen i Bergen. Mange fikk oppleve helbredelse.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Svein-Magne Pedersen og teamet fra Misjonen Jesus Leger deltok på Alternativmessen i Grieghallen 19. til 21. februar. I underetasjen i Grieghallen ligger Dovregubbens Hall. Der tilbød sjamaner, spåmenn, healere og synske alt fra kommunikasjon med engler, kjæledyr og avdøde til helbredelse, fremtidsforutsigelser og harmoni gjennom meditasjon. Midt på livssynstorget representerte Svein-Magne og teamet det klassiske, kristne evangeliet om frelse og helbredelse gjennom Jesus Kristus.

Først og fremst frelse

Mange oppsøkte standen for å få forbønn om helbredelse, og i løpet av helgen holdt Svein-Magne fire seminarer der han underviste om helbredelse til både kropp, sjel og ånd. Han understreket at Gud er interessert i både å helbrede mennesker fysisk og psykisk, og i at mennesker skal få åndelig helbredelse ved å bli frelst.

– Den åndelige helbredelsen er viktigst, fordi den avgjør hvor du skal tilbringe evigheten din. Det nytter ikke å si at du er døpt og konfirmert, hvis ikke du har tatt imot Jesus i hjertet ditt, utfordret han.

Bønn hele dagen

På hvert av seminarene innbød han til frelse, og 35 sa ja til Jesus i seminarene. Noen tok også imot Jesus etter en samtale med Svein-Magne ved standen i messehallen. I løpet av helgen tok til sammen 44 mennesker imot Jesus som sin frelser.

Ved standen samlet det seg lange køer av folk som ønsket personlig forbønn, og mange fikk oppleve Guds helbredende kraft. Flere av de andre utstillerne på messen ønsket også forbønn om helbredelse, og Guds kraft rørte ved dem også.

Fortsatt frelst og friske

I løpet av helgen kom flere bort til standen for å fortelle at de tidligere hadde blitt frelst på et av Svein-Magnes møter, og at de fortsatt gikk med Jesus.

– Jeg tok imot Jesus på Alternativmessen i Kongsberg, men jeg gikk ikke frem, fortalte en kvinne.

Dermed var hun ikke blitt registrert blant de nyfrelste. Likevel hadde hun tatt imot, og var fortsatt en troende.

– Jeg var på et av dine møter i Lervåg bedehus ved Mongstad i 2007, og der ble jeg frelst, fortalte en annen kvinne til Svein-Magne.

Flere kom også for å fortelle at de tidligere hadde opplevd helbredelse fra blant annet prolaps i ryggen, vonde knær og en kronisk leddsykdom da Svein-Magne ba for dem.

BØNNEKØ: Det ble lang kø for å få forbønn av Svein-Magne ved standen.

Publisert:
2010-04-19


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2010

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15