Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
44 tok imot Jesus på alternativmesse

FRELST: Robert Vetti (20) var en av dem som tok imot Jesus på messen.
Folk samlet seg i lange køer for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen ved standen til Misjonen Jesus Leger på Alternativmessen i Bergen. Mange fikk oppleve helbredelse.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Svein-Magne Pedersen og teamet fra Misjonen Jesus Leger deltok på Alternativmessen i Grieghallen 19. til 21. februar. I underetasjen i Grieghallen ligger Dovregubbens Hall. Der tilbød sjamaner, spåmenn, healere og synske alt fra kommunikasjon med engler, kjæledyr og avdøde til helbredelse, fremtidsforutsigelser og harmoni gjennom meditasjon. Midt på livssynstorget representerte Svein-Magne og teamet det klassiske, kristne evangeliet om frelse og helbredelse gjennom Jesus Kristus.

Først og fremst frelse

Mange oppsøkte standen for å få forbønn om helbredelse, og i løpet av helgen holdt Svein-Magne fire seminarer der han underviste om helbredelse til både kropp, sjel og ånd. Han understreket at Gud er interessert i både å helbrede mennesker fysisk og psykisk, og i at mennesker skal få åndelig helbredelse ved å bli frelst.

– Den åndelige helbredelsen er viktigst, fordi den avgjør hvor du skal tilbringe evigheten din. Det nytter ikke å si at du er døpt og konfirmert, hvis ikke du har tatt imot Jesus i hjertet ditt, utfordret han.

Bønn hele dagen

På hvert av seminarene innbød han til frelse, og 35 sa ja til Jesus i seminarene. Noen tok også imot Jesus etter en samtale med Svein-Magne ved standen i messehallen. I løpet av helgen tok til sammen 44 mennesker imot Jesus som sin frelser.

Ved standen samlet det seg lange køer av folk som ønsket personlig forbønn, og mange fikk oppleve Guds helbredende kraft. Flere av de andre utstillerne på messen ønsket også forbønn om helbredelse, og Guds kraft rørte ved dem også.

Fortsatt frelst og friske

I løpet av helgen kom flere bort til standen for å fortelle at de tidligere hadde blitt frelst på et av Svein-Magnes møter, og at de fortsatt gikk med Jesus.

– Jeg tok imot Jesus på Alternativmessen i Kongsberg, men jeg gikk ikke frem, fortalte en kvinne.

Dermed var hun ikke blitt registrert blant de nyfrelste. Likevel hadde hun tatt imot, og var fortsatt en troende.

– Jeg var på et av dine møter i Lervåg bedehus ved Mongstad i 2007, og der ble jeg frelst, fortalte en annen kvinne til Svein-Magne.

Flere kom også for å fortelle at de tidligere hadde opplevd helbredelse fra blant annet prolaps i ryggen, vonde knær og en kronisk leddsykdom da Svein-Magne ba for dem.

BØNNEKØ: Det ble lang kø for å få forbønn av Svein-Magne ved standen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15