Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Himmel-nøkkelen
- frelse på 10 minutter

Mange er i dag på leting etter mening med livet. Folk spør: Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og hvor går vi etter død og grav? Det fins et svar. Jesus er den eneste som kan gi rett svar i et virvar av religioner, sekter og kirker. Selv kaller han seg "veien, sannheten og livet". Han beviste at han var Guds Sønn ved å dø for menneskenes synder og stå levende opp fra de døde.

I andakten "Himmel-nøkkelen" forteller evangelist Svein-Magne klart og tydelig hvordan man skal motta evig liv. Etter å ha lyttet til andakten kan man trykke tallet 2 på tastaturet hvis man vil motta gratis brosjyre om evig liv. Deretter kan man legge igjen sitt navn, adresse og telefonnummer slik at vi kan gi respons. Og hvis man har bedt frelsesbønnen kan man bare si: "Jeg ba frelsesbønnen". Men alt dette er frivillig. Alt blir behandlet konfidensielt. Vanlig telefontakst.

Dette er en genial og enkel måte å ta livets viktigste valg.

Du er bare ti minutter fra frelse og full tilgivelse. For det tar bare 10 minutter å lytte til andakten "Himmel-nøkkelen.

Du har lenge utsatt livets viktigste valg. Livet er kort og kan stoppe brått og uventet. Ikke ta sjansen på enda en dag uten sikkerhet på hvor du vil tilbringe evigheten.

Det er kun to utganger på livet: himmel eller helvete. Gud venter på at du skal ringe:

Himmel-nøkkelen er døgnåpen:
815 50 077
(vanlig telefontakst)


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15