Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
På møte med kristne medisinstudenter

DISKUTERER HELBREDELSE: Lege Per Wik og Svein-Magne Pedersen i panelsamtale om emnet helbredelse.
Hvert år arrangerer kristne medisinstudenter en konferanse hvor de tar opp aktuelle emner innen etikk og tro. PULS var tema på årets konferanse på Hermon Høyfjellsenter fra 23.–25. oktober i fjor. Jeg var en av flere foredragsholdere.

Tekst: Svein-Magne Pedersen

150 studenter trosset redselen for å bli smittet av svineinfluensaen og møttes til fornyelse av tro og tanke.

Av flere interessante foredragsholdere fikk jeg møte den kjente legen Per Wik fra Trondheim i paneldebatt om helbredelse. Her fikk møtedeltakerne høre om vårt syn på sykdom og helbredelse. Selvsagt så vi på emnet ut fra forskjellig bakgrunn. Per Wik er en interessant og ydmyk lege som turde innrømme at han ikke likte å gi medisiner til sine pasienter som han visste ville gi dem uønskede bivirkninger. Men som lege måtte han det. Av denne grunn angret han på at han valgte legeyrket.

Per Wik er blitt kjent i media fordi han står grytidlig opp om morgenen for å be for de pasientene han skal møte denne dagen. Men selv presiserte han at han ikke hadde lov til å be for syke i en pasient-lege realasjon. Og det gjorde han heller ikke. Men ingen kunne hindre han å be for sine pasienters ve og vel alene på fritiden. Per og jeg takket hverandre for debatten i gemyttlig stil.

I tillegg til paneldebatten holdt jeg et seminar om sykdom og helbredelse, hvor jeg fortalte om hvordan jeg kom inn i tjenesten og teologien bak den. I debatten som fulgte viste det seg at ikke alle var enige i min teologi.

Det var fornyende å lytte til andre foredragsholdere som tok opp temaer som ikke er hverdagskost i karismatiske kretser. Og svært hyggelig var det å møte mange solide kristne fremtidige leger. Det var en av årsakene til at jeg valgte å si ja til tilbudet om å delta på årets medisinstudentkonferanse i naturskjønne omgivelser. Om noen få år vil jeg treffe dem igjen som leger i bygder og byer i vårt vidstrakte land.


Publisert:
2010-02-02


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2010

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15