Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Rolf hadde to høreapparater:
-Nå hører jeg til og med fuglekvitter

HØRER FUGLENE KVITRE: Det var lenge siden Rolf Wannebo fra Namsos kunne høre fuglekvitter. Men etter forbønn hos Svein-Magne på Oppdal i pinsen, har han fått hørselen tilbake.
Etter å ha arbeidet i støy hele sitt voksne liv, var Rolf Wannebos hørsel så nedsatt at han var avhengig av to høreapparater. Kona Idun måtte stadig gjenta seg selv for at han skulle oppfatte hva hun sa, og teleslynge på TVen var nødvendig. Helt til Svein-Magne bad for ham på Oppdal i pinsen.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Rolf Wannebo fra Namsos satte seg i bilen og kjørte på møte med Svein-Magne på Oppdal i pinsehelgen. I nærmere ti år hadde han vært plaget med dårlig hørsel. Han har tatt mange tunge tak i sine yrkesaktive år på både sagbruk og sliperi, og støyen fra maskinene ødela til slutt hørselen hans.

– Det var ingen som gikk rundt med hørselsvern på den tiden jeg begynte å arbeide, forteller Rolf.

Hadde håp

Dermed ble hørselen til slutt så svekket at han måtte bruke høreapparater på begge ørene for å kunne fungere som normalt hørende.

– Når jeg skulle se på TV, var jeg avhengig av teleslynge, hvis ikke ble volumet så høyt at kona mi ikke holdt det ut.

Han hadde sommerfugler i magen da han endelig kom fram til Oppdal Kristne Senters lokaler pinseaften, og fikk seg en kølapp til forbønnskøen.

– Vi har en nabo som ble helbredet da Svein-Magne var på Lønning Direkte. Han hadde en svær kul på fingeren sin som plaget ham veldig når han spilte piano. Selv om han var skeptisk, la han hånda på TVen slik Svein-Magne sa man skulle før han bad for de syke. Han ble momentant helbredet, og det gjorde at jeg fikk håp om å få hørselen tilbake.

Rolf har dessuten hørt på Svein-Magne på kassett hver kveld i en tid, og leser ofte i bladet Legedom.

«Motor» i ørene

Framme ved scenekanten inne i møtesalen, stakk Svein-Magne fingrene inn i ørene på Rolf og bad Gud om å reparere hørselen hans. Da skjedde det noe merkelig.

– Det var som om det var en motor inne i ørene mine. Det var så kraftig at den høyre hånda mi slo opp og ned i takt med «motoren» i ørene mine.

Svein-Magne tok fingrene ut av ørene hans, og så ble alt stille igjen. Det vil si, «motoren» forsvant, men hørselen var nå så god at han hørte alt rundt seg.

Hører fuglekvitter

– Jeg tror Gud vil polere hørselen din, sa Svein-Magne, og stakk fingrene i ørene hans igjen. Dermed begynte det å dure igjen, og noen sekunder etterpå er hørselen enda bedre.

– Etterpå har jeg ikke hatt bruk for høreapparatene, og kona mi går bare rundt og smiler fra øre til øre. Før måtte hun repetere og repetere når hun snakket til meg, men nå hører jeg alt hun sier. Ja, jeg hører til og med fuglekvitter, så du skjønner at jeg har hatt en herlig sommer, sier han glad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15