Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fri fra astma

ANGER IKKE: Joachim Shafik og Lill Hilde Lysø kom på Den Store Alternativmessen for å gi Svein-Magne en gave som takk for at han ba for Lill Hildes livslanga astma. Seks år etter forbønnen kjenner hun fortsatt ingen plager. Astmamedisinen er lagt bort for godt.
I 2003 ba Svein-Magne Pedersen for Lill Hildes astmaplager som hun hadde hatt hele livet. Hun fikk oppleve at det var en der oppe som var glad i henne.

Tekst og foto: Johan Hovda

Lill Hilde Lysø (27) og Joachim Shafik (28) kom lørdag 8.november på Den Store Alternativmessen i Lillestrøm med en konfekteske ene og alene for å takke Svein-Magne Pedersen for et stort mirakel som hadde skjedd.

Lill Hilde Lysø er født og oppvokst i Bodø. Men allerede som toåring kunne foreldrene konstatere at jenta slet med tung pust. I hele oppveksten hadde Lill Hilde astma uten at hun var klar over det. Først da hun var 18 år kunne en lege i Oslo endelig si at det var astma jenta hadde slitt med hele sitt liv.

– Det er ganske ille at jeg ikke fikk greie på dette før, sier Lill Hilde. Lill Hilde flyttet til Oslo som 18-åring og begynte på en folkehøgskole i nærheten av Oslo. Hun forteller at astmaplagene bare tiltok. Hennes astma var så kraftig at legen anbefalte henne å bruke spray tre ganger om dagen. Dette gjorde hun daglig fra 18 års alderen.

En bønn om hjelp

2003 ble et vendepunkt i Lill Hildes liv når det gjaldt astma. Hun var på den tiden samboer med Joachim Shafik som hun hadde truffet på folkehøgskolen.

– Joachim trodde på Gud, og at Gud ville helbrede meg. Jeg synes hele ideen var absurd. Jeg var verken kristen eller trodde spesielt på Gud. Men Joachim ga seg ikke. Han hadde kommet over bladet Legedom og hørt om Svein-Magnes forbønnstelefon.

Så etter en dag da Lill Hilde hadde hatt et kraftig astmaanfall, ville Joachim ringe til forbønnstelefonen. Men Lill Hilde ville ikke. Det ble en diskusjon, men Joachim gav seg ikke. Han satte telefonen på speakerfunksjon og ringte til Svein-Magne. Svein-Magne bad for Lill Hildes astma.

– Jeg kjente ingenting, verken da han ba eller etterpå, forteller Lill Hilde. – Der ser du, tenkte jeg. – Gud finnes ikke og han kan ikke hjelpe meg. Lill Hilde regnet med at livet hennes ville fortsette som før.

Men utover dagen merket hun ikke behovet for astmamedisin. Neste dag hadde hun heller ikke behov for å bruke astmamedisin. Slik fortsatte det noen dager.

Først da Joachim spurte henne om astmamedisinen, gikk det opp for Lill Hilde at hun var fri. – Spørsmålet kom som et sjokk, og jeg oppdaget at jeg ikke trengte astmamedisinen lenger. Det var et positivt sjokk. Et mirakel hadde skjedd, sier Lill Hilde glad.

Hun la bort astmamedisinen og har siden ikke brukt den. Ikke en eneste dag. Ingen tilbakefall. Lill Hilde var satt fri for astmaplagene.

En veldig ro

2006 skulle bli et nytt merkeår i hennes liv. – En kveld inviterte noen venninner henne med på et møte med Jesuskvinner i Bodø. Her var også Linda Helén Haukland med. Hun ble med mest for å glede venninnene sine som hadde invitert henne, og for at hun ikke hadde noe annet å gjøre den kvelden.

– Jeg synes alle de kristne på møtet var så hjernevaska, sier hun. – De var litt rare. De var opptatt med lovsang og disse Jesusgreiene sine.

Senere på møtet ble alle unge kvinner oppfordret til å komme fram for å bli bedt for. Lill Hilde gikk også fram. – Jeg var ikke redd for å bli bedt for, sier hun. – Jeg kjente ingenting under forbønnen, sier hun. Men det var fint å bli bedt for å motta omsorg fra andre.

Så gikk Lill Hilde tilbake til setet. Hun hadde prøvd dette med bønn og det virket ikke. Nå ville hun fortsette livet som før. – Men plutselig kjente jeg en veldig ro inne i rommet og meg selv. Det var en følelse som ikke går an å forklare. Jeg forstod da at alt med Gud og Jesus var sant.

Lill Hilde ba en bønn om at Jesus skulle komme inn i hjertet hennes. – Det var som om hele Bibelen kom inn i meg på en gang, sier hun opprømt. – Nå forsto jeg at det var virkelig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15