Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Plakatevangelisten

Frelsesplakaten: «Himmelnøkkelen» Pris kr 98,– + porto og eksp. geb. Bestill på telefon 38 15 00 50

Hva er menighetens største behov for tiden? Penere kirkebygg? Bedre musikalske innslag? Et engasjerende opplegg for hele familien? En mer entusiastisk og allsidig forkynnelse? Alt dette er sikkert bra. Men det er ikke der det største behovet ligger. Det rører knapt ved Guds hjerte. De første kristne hadde ikke kirker og det var dårlig med sangkor og musikklag. Men de snudde opp ned på Det romerske riket i løpet av de tre første århundrene.

Hva er menighetens største behov? Svaret får vi ved å spørre: Hvorfor kom Jesus til jorden? For å frelse syndige mennesker fra fortapelsens gru. Menighetens største behov i dag er kristne som ser det enorme behovet for evangelisasjon – og gjør noe med det. Menighetens største behov er menneskefiskere. «Dere er mine vitner,» sa Jesus. Det er vårt kall. Statistisk sett regner man med at 95 % av alle kristne ikke har hatt det privilegium å lede et annet menneske til frelsen. Det er et sjokkerende tall. Ingen krig vinnes hvis bare offiserene går ut i krigen mens soldatene sitter på gjerdet og kritiserer de få stridende (predikantene). Går alle ut i krigen, rustet til tennene – stakkars den som er fiende! Vekkelsen i Norge kommer når vi får mange nok evangeliserende krigere.

På 60 og 70-tallet var det flust med traktater, trykksaker som på en kort og enkel måte viste veien til frelse. Nå er de nesten umulig å oppdrive. Derfor har jeg laget flere selv. Man delte dem ut til mennesker på forskjellige steder, på gaten, i postkasser, på buss og trikk osv. Jeg hadde en venn som brukte telefonkatalogen og sendte brev med traktater til mennesker på forskjellige steder av landet. Han betalte selv portoen. Frykten for Herren og kjærlighet til mennesker er drivkraften. Her om dagen bestilte en mann 2000 eksemplarer av min traktat «Alt kan ikke kjøpes for penger». Han skulle bruke den til postkasseevangelisasjon. Flott!

På denne tiden kunne man ta kurs i evangelisasjon. Det er lenge siden jeg så slike kurs bli avertert. I min iver etter å se mennesker bli frelst har jeg tatt sju-åtte slike kurs. Jeg ville bli et bedre vitne med verdens beste budskap, bli en mer effektiv sjelevinner.

Har du dårlig samvittighet for at du ikke får gjort så mye på dette området, kan du i det minste støtte de som arbeider med å få ut evangeliet. Ofte begrenser arbeidet seg på grunn av dårlig økonomi. Men vi trenger også bønnestøtte. Vi trenger en solid baktropp og gode forsyningslinjer. Kan jeg få regne med deg på dette området? La meg få være din utsendte evangelist til en verden i nød.

Her om dagen begynte Gud å tale til meg om en uhyre enkel måte å formidle evangeliet på. En måte absolutt alle kan være med på. «Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?» tenkte jeg. Plakater er alltid en grei måte å få frem nyheter på. Hva med en frelsesplakat? tenkte jeg. En plakat som kort og presist forteller om veien til frelse med frelsesbønn. Den kan henges opp i gangen i vårt hjem med en fin innramming, på badet, i garasjen, på kontoret, i korridorer, på oppslagstavler osv. Når vi får venner på besøk, har de muligheten til å lese seg frelst mens de er en tur på badet, eller når de står i gangen. Eller når de kikker på oppslagstavla på butikken.

Jeg gikk straks til verket. Nå er frelsesplakaten «Himmelnøkkelen» ferdig trykt. Et taust vitne om et stort emne. La «Himmelnøkkelen» bli en av de metodene du benytter for å spre sannhetens ord om frelse og evig liv til vår generasjon.

Å henge opp en plakat kan alle gjøre. Så blir plakaten din evangelist som bringer evangeliet videre. Nå har du ingen unnskyldning for ikke å ha frimodighet til å vitne.

Slå på tråden til oss på kontoret, så skal vi sende deg verdens første (?) plakatevangelist.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15