Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Plakatevangelisten

Frelsesplakaten: «Himmelnøkkelen» Pris kr 98,– + porto og eksp. geb. Bestill på telefon 38 15 00 50

Hva er menighetens største behov for tiden? Penere kirkebygg? Bedre musikalske innslag? Et engasjerende opplegg for hele familien? En mer entusiastisk og allsidig forkynnelse? Alt dette er sikkert bra. Men det er ikke der det største behovet ligger. Det rører knapt ved Guds hjerte. De første kristne hadde ikke kirker og det var dårlig med sangkor og musikklag. Men de snudde opp ned på Det romerske riket i løpet av de tre første århundrene.

Hva er menighetens største behov? Svaret får vi ved å spørre: Hvorfor kom Jesus til jorden? For å frelse syndige mennesker fra fortapelsens gru. Menighetens største behov i dag er kristne som ser det enorme behovet for evangelisasjon – og gjør noe med det. Menighetens største behov er menneskefiskere. «Dere er mine vitner,» sa Jesus. Det er vårt kall. Statistisk sett regner man med at 95 % av alle kristne ikke har hatt det privilegium å lede et annet menneske til frelsen. Det er et sjokkerende tall. Ingen krig vinnes hvis bare offiserene går ut i krigen mens soldatene sitter på gjerdet og kritiserer de få stridende (predikantene). Går alle ut i krigen, rustet til tennene – stakkars den som er fiende! Vekkelsen i Norge kommer når vi får mange nok evangeliserende krigere.

På 60 og 70-tallet var det flust med traktater, trykksaker som på en kort og enkel måte viste veien til frelse. Nå er de nesten umulig å oppdrive. Derfor har jeg laget flere selv. Man delte dem ut til mennesker på forskjellige steder, på gaten, i postkasser, på buss og trikk osv. Jeg hadde en venn som brukte telefonkatalogen og sendte brev med traktater til mennesker på forskjellige steder av landet. Han betalte selv portoen. Frykten for Herren og kjærlighet til mennesker er drivkraften. Her om dagen bestilte en mann 2000 eksemplarer av min traktat «Alt kan ikke kjøpes for penger». Han skulle bruke den til postkasseevangelisasjon. Flott!

På denne tiden kunne man ta kurs i evangelisasjon. Det er lenge siden jeg så slike kurs bli avertert. I min iver etter å se mennesker bli frelst har jeg tatt sju-åtte slike kurs. Jeg ville bli et bedre vitne med verdens beste budskap, bli en mer effektiv sjelevinner.

Har du dårlig samvittighet for at du ikke får gjort så mye på dette området, kan du i det minste støtte de som arbeider med å få ut evangeliet. Ofte begrenser arbeidet seg på grunn av dårlig økonomi. Men vi trenger også bønnestøtte. Vi trenger en solid baktropp og gode forsyningslinjer. Kan jeg få regne med deg på dette området? La meg få være din utsendte evangelist til en verden i nød.

Her om dagen begynte Gud å tale til meg om en uhyre enkel måte å formidle evangeliet på. En måte absolutt alle kan være med på. «Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?» tenkte jeg. Plakater er alltid en grei måte å få frem nyheter på. Hva med en frelsesplakat? tenkte jeg. En plakat som kort og presist forteller om veien til frelse med frelsesbønn. Den kan henges opp i gangen i vårt hjem med en fin innramming, på badet, i garasjen, på kontoret, i korridorer, på oppslagstavler osv. Når vi får venner på besøk, har de muligheten til å lese seg frelst mens de er en tur på badet, eller når de står i gangen. Eller når de kikker på oppslagstavla på butikken.

Jeg gikk straks til verket. Nå er frelsesplakaten «Himmelnøkkelen» ferdig trykt. Et taust vitne om et stort emne. La «Himmelnøkkelen» bli en av de metodene du benytter for å spre sannhetens ord om frelse og evig liv til vår generasjon.

Å henge opp en plakat kan alle gjøre. Så blir plakaten din evangelist som bringer evangeliet videre. Nå har du ingen unnskyldning for ikke å ha frimodighet til å vitne.

Slå på tråden til oss på kontoret, så skal vi sende deg verdens første (?) plakatevangelist.


Publisert:
2010-01-29


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2010

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15