Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Slapp nakkeoperasjon etter forbønn

Jeg føler meg som et nytt menneske, smiler Thorunn Iversen fra Brevik.
Thorunn Iversen (73) hadde så tette blodårer opp til hodet at legene på Rikshospitalet mente det var nødvendig å forberede operasjon. Men på en Mirakeltorsdag i Vennesla forandret alt seg.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

– Jeg føler meg som et nytt menneske, smiler Thorunn Iversen fra Brevik.

Ikke nok med at blodårene ble mirakuløst åpnet. Denne høsten (2009) har hun også blitt kvitt en femti år gammel nakkeskade, øresus, dårlig hørsel og kroniske muskelsmerter i brystregionen.

Tette årer

Thorunn er født med en genetisk sykdom som får leveren til å produsere altfor mye kolesterol. Selv om hun siden 1987 har holdt kolesterolproduksjonen noenlunde i sjakk ved hjelp av medisiner, var det etter alt å dømme dette som førte til at blodårene på begge sider av hodet etter hvert tettet seg til mer og mer.

På en undersøkelse på lipidklinikken ved Rikshospitalet i Oslo 24. juni i fjor, fikk hun beskjed om at årene opp til hodet nå var blitt så tette at noe måtte gjøres. Hun fikk time til en ekstra undersøkelse på sykehuset i Skien før en eventuell operasjon skulle iverksettes.

Guddommelig inngrep

Men i mellomtiden dro Thorunn på Mirakeltorsdag på helbredelsessenteret i Vennesla 5. november og fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen. Han la hendene på nakken hennes og ba.

Ikke bare var fire årer i hals og nakke nesten tette, men i femti år hadde hun lidd av smerter i nakken etter en skade som oppsto under en operasjon. Tusenvis av kroner har gått med til kiropraktor, naprapat, fysioterapeut og medisiner, og to ganger har hun vært innlagt på Smerteklinikken i Oslo. Men ingenting annet enn forbønn ga varig hjelp.

– Det kjentes ut som om hele nakken løste seg opp i småbiter, selv om Svein-Magne bare holdt hånden sin der forsiktig. Det var skikkelig vondt. På veien hjem til Brevik satt jeg helt stille i bilen, og da jeg kom hjem, var nakken blitt bra, forteller Thorunn, som ikke har hatt vondt i nakken siden.

– Tenk å kunne ligge på ryggen uten å kjenne smertebølger oppover i hodet! Det har jeg ikke kunnet i alle disse årene.

Helt rene årer

25. november i fjor kom tiden for undersøkelsen av de tidligere tette blodårene. Legen på nevrologisk avdeling i Skien foretok en dopplerundersøkelse, en ultralydmåling av blodtilførselen, og Thorunn fikk gode nyheter: – Så rene årer er sjelden å se. I din alder pleier det i alle fall å være noe grums der, men du har helt rene årer. Fire årer i hals og nakke var nå helt åpne.

Øresus og hørsel

To dager etter Thorunns mirakeltorsdag oppdaget hun at også det høyre øret var helbredet.

– Jeg var plaget med øresus i begge ørene i minst ti år, men nå var susingen i det høyre øret helt borte, forteller hun.

– Jeg hadde dessuten lenge hatt nedsatt hørsel på dette øret, men plutselig hørte jeg like godt på begge ørene!

Senere fikk hun forbønn av Svein-Magne på telefon for susingen i venstre øret.

– Øresusen er nå 90 prosent borte fra venstre øret, stråler hun.

Helbredet gjennom andaktstelefonen (820 750 80)

Første gangen Thorunn kontaktet Svein-Magne var 25. september 2009. De siste ti til femten årene var hun stadig plaget med muskelsmerter og hevelser i triggerpunkter i brystregionen. Hevelsene hadde vokst til fire cm i diameter og smertene var så voldsomme at Thorunn satte seg klar med telefonen for å ringe 113 dersom det skulle bli enda verre. Da falt øynene på et blad som lå på salongbordet. Noen hadde gitt henne et eksemplar av bladet Legedom, og nå begynte hun å bla i det.

– Jeg kan jo ringe andaktstelefonen og høre på andakten mens jeg sitter her, tenkte hun.

– Da andakten var nesten slutt, begynte jeg plutselig å gråte og noe løsnet. Smertene raste sakte nedover og ut fra kroppen som et takras. Siden har disse smertene ikke plaget meg, forteller hun.

– Takken sender jeg først oppover, og så til Svein-Magne som stiller seg disponibel for å formidle hjelp til folk. Jeg håper at min historie kan hjelpe andre til ikke å miste motet, men se at de også kan få legedom.

Fem mirakler: Thorunn Iversen fra Brevik har blitt helbredet for fem sykdommer. Her poserer hun glad sammen med sin mann, Arild, under et besøk på senteret i Vennesla.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15