Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Måtte ligge på gulvet og spise

Ny hverdag: Ei knekt skive i ryggen forårsaket store ryggsmerter for Andreas Johnsen (39). Men etter at Svein-Magne Pedersen ba for ham, kan han igjen utføre arbeid uten å få vondt. FOTO: Privat
I 1999 fikk Andreas Johnsen (39) fra Bø i Vesterålen så vondt i ryggen at han i perioder ikke var i stand til å sitte ved bordet og spise.

Tekst: Jan Inge Skeie

– Enkelte ganger var det så ille at kona måtte servere maten til meg på gulvet, sier Johnsen som i alle år har jobbet på sjøen.

Han forteller at det var ei skive langt nede i ryggen som var knekt og grodde skjevt sammen. Dette førte til at nerver kom i klem og forårsaket store smerter.

– Jeg måtte stadig ha sykemeldinger, beretter han og legger til at han arbeider som trålbas på en tråler.

Hos legen fikk han smertestillende, både Somadril og Paralgin Forte.

– Jeg brukte så mye at legen nektet meg mer Somadril, minnes den staute sjømannen som medgir at bruken av all smertestillende også gikk ut over humøret.

Etter å ha gått med konstante smerter i omkring ett år gav det seg noe. Men senere kom smertene tilbake i perioder som varte opptil to måneder om gangen.

Stadig sykemeldt

– Jeg var stadig sykemeldt. På sykehus-et vurderte legen operasjon, men de mente at det bare var femti prosent sjanse for å lykkes. Operasjon kunne også føre til at jeg ble sittende i rullestol, og den sjansen ville jeg ikke ta, kan Andreas fortelle.

Når han gikk, hang foten litt igjen så han haltet, og han måtte bruke stav når han skulle gå i fjellet.

– Alt var bare et slit. Om bord på båten fant mannskapet frem et nyrebelte for å prøve å rette opp ryggen min litt. Ryggen var så vond at jeg rett og slett ble litt krumbøyd, sier han. Også det å kjøre bil var et stort problem for Andreas.

– Satt jeg fem minutter i bilen. måtte jeg legge meg etterpå. Satt jeg en time i bilen, var resten av dagen ødelagt, forteller han.

Fastlegen sa for et par år siden at det ikke var noen sjanser for at han kunne fortsette som sjømann, og omskolering var eneste mulighet for å fortsette som yrkesaktiv.

Smertene var helt uutholdelige, og Andreas bare måtte gjøre noe.

Ringte

– I november 2008 tok jeg telefonen og ringte til Svein-Magne Pedersen. Etter at han hadde bedt for meg, ble jeg helt rar i kroppen. Jeg ble både varm og kald. Da jeg gikk over stue-gulvet, merket jeg at foten ikke hang igjen slik den alltid hadde gjort mens jeg var syk, sier han begeistret.

Den kvelden var det vanskelig å få sove, og han ble liggende våken til klokken to på natta.

– Jeg kjenner meg som en ny person. Det er som jeg har fått en ny kropp, og folk som kjenner meg, ser det, sier han gledesstrålende og forteller at han fikk forbønn av Svein-Magne to ganger.

Fra 1. januar 2009 var det slutt på sykemeldingen, og også om bord har de merket seg forandringen.

– Skipperen kom og spurte meg om jeg ikke hadde vondt i ryggen. Da måtte jeg selvfølgelig fortelle ham hva som var skjedd, sier han ivrig. Han er sjeleglad for at han ringte til Svein-Magne.

– Hvis ikke hadde jeg fremdeles gått sykemeldt, mener han og er overbevist om at det er Jesus som har gjort et under.

Sluttet å halte

Han forteller at han også leser i boken «Legende dråper» av Svein-Magne Pedersen hver eneste dag. I tillegg er det også et høydepunkt når bladet Legedom kommer i postkassen.

–Til og med datteren min på syv år har kommentert at jeg har sluttet å halte, sier han med et stort smil.

Han synes det er en stor lettelse å fungere normalt igjen, og ikke minst, å være kvitt de smertestillende medisinene.

– Når jeg i dag gjør jobben om bord på båten, kjenner jeg ikke snev av smerter. Skipperen og hele mannskapet legger merke til at det har skjedd en forandring, sier Andreas.

Kona Gry Anette Olsen synes det er ganske utrolig hva som har skjedd med mannen.

– Jeg visste jo ikke om han noen gang kom til å bli frisk. Men nå fungerer han helt normalt. Han skifter dekk på bilen, noe han måtte ha hjelp til tidligere. Hjemme både maler og vasker han, sier Gry Anette fornøyd.

– Jeg har fått en helt ny hverdag, avslutter Andreas Johnsen.


Publisert:
2009-11-24


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15