Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Pangstart på helbredelsessenteret

SENTERET STÅR KLART: I Misjonen Jesus Legers nye helbredelsessenter i Vennesla vil Svein-Magne Pedersen holde månedlige møtehelger i tiden fremover.
Åtte personer søkte frelse da Svein-Magne Pedersen for første gang holdt møte i det nye helbredelsessenteret til Misjonen Jesus Leger i Vennesla.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Lørdag 19. og søndag 20. september kunne helbredelsesevangelist Svein-Magne Pedersen for første gang forkynne og be for syke på hjemmebane, da stiftelsen hans, Misjonen Jesus Leger, inviterte til møter i egne lokaler.

– Dette er en kirkehistorisk begivenhet, sa Per Arne Ravnå, koordinator i stiftelsen, da han ønsket velkommen lørdag.

Han mener det nybygde helbredelsessenteret er det eneste i sitt slag i Norge, og siktet til det rendyrkede fokuset senteret har på å formidle frelse og helbredelse til folket.

– Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse. Herfra skal vi fortsette arbeidet med å gjenreise evangeliets glemte dimensjon, sa Svein-Magne Pedersen.

Han mener at både frelse for evigheten og helbredelse til kropp og sjel hører med i det fulle evangeliet, og at dette med helbredelse har vært glemt gjennom store deler av kirkehistorien.

– Et åndelig helsesenter

Helbredelsessenteret ligger sentralt i Vennesla, 17 kilometer fra Kristiansand. Senteret har siden 2. desember i fjor vært hovedbasen for virksomheten til Misjonen Jesus Leger, og rommer møtesal, spisesal, bønnerom, TV-studio, lokaler for Forlaget Legedom, kontorer og administrasjon. Byggeprosjektet har vært en stor satsing for stiftelsen, med en samlet prislapp på 28 millioner kroner. Hver ukedag sitter Pedersen på kontoret sitt i senteret og ber for syke på forbønnstelefonen, og annenhver torsdag kommer folk til avtalt forbønn på bønnerommet. Nå er han begeistret over at også møtesalen er tatt i bruk.

– Dette var en pangstart på noe som Gud skal fortsette. Folk skal strømme til dette stedet for å bli helbredet, sier han med visjonær frimodighet etter møtet lørdag kveld.

– Dette skal være et åndelig helsesenter for Skandinavia, for Europa og … Who knows? Proklamerte han i møtet.

Fra hele landet

Folk kom tilreisende til møtehelgen fra blant annet Farsund, Stavanger, Haugesund, Drammen, Drøbak og Sunnfjord.

Kilometertelleren til Kristian Georg Svensli fra Surnadal viste at han hadde kjørt 103,5 mil for å komme på møtene. Han brukte tre dager på turen, og overnattet underveis i sin hjemmebygde spesialtilhenger. «Bare Jesus Frelser» står det på et klistermerke bakpå bilen hans, sammen med Frelsesarmeens logo. Han har fulgt Pedersens tjeneste gjennom mange år.

– For ti år siden ble jeg helbredet i hjertet. Jeg var på vei til møte med Svein-Magne Pedersen i Oppdal for å få forbønn, men allerede før jeg kom frem, var plagene borte, forteller han.

Charlie Blackwater

Stiftelsens medarbeidere Per Arne og Anne Katrine Ravnå sto for sang og musikk, sammen med Alf Trygve Winge, som bruker kunstnernavnet Charlie Blackwater, og som er kjent for sin traktering av munnspill, blant annet gjennom TV-programmet «Norges Herligste» på TV Norge. Winge, eller Blackwater, syntes det var helt topp å bli spurt om å delta i helbredelsesmøtene.

– Kanskje kan musikken min også være med på å medvirke til at noen blir helbredet, sier musikeren, som selv er kristen, og som har stor tro på at Gud kan gjøre under.

Åtte søkte frelse

Pedersen underviste om hvordan man kan bli frelst. – Da Jesus hang på korset i seks timer, bombarderte Faderen Ham med all den synd du har begått både i fortid, nåtid og fremtid. Etterpå sa Han de mest fantastiske ordene som noen gang er sagt: Det er fullbrakt – betalt til fulle, forkynte evangelisten.

Åtte personer gav respons på at de ønsket å ta imot Jesus og bli frelst etter forkynnelsen. Pedersen underviste også om hvordan man kan ta imot helbredelse fra Jesus, og utover kvelden ba han for en og en. Mange fortalte at Guds kraft rørte ved dem og at smerter forsvant.

Hver måned fremover vil det bli en mirakellørdag på senteret. Annenhver torsdag blir det mirakeltorsdag, da kan syke bestille time til forbønn på senteret.

– Vi skal fortsatt dra ut og besøke forskjellige steder både i Norge og i resten av verden, men den nærmeste tiden vil vi fokusere mest på vårt senter i Vennesla, forteller han.

PÅ HJEMMEBANE: Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet fra Misjonen Jesus Legers egen talerstol i helgen.

MUSIKERE: Per Arne og Anne Katrine Ravnå, som er medarbeidere i Misjonen Jesus Leger, deltok med sang og musikk i møtene.

Publisert:
2009-11-24


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15