Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 sa ja til Jesus i Mo i Rana

DOBBELT HELBREDET: Tove Hagen ble helbredet i tykktarmen etter forbønn over telefonen i april. Da hun kom på møte, ble hun frisk i ryggen også.
Etter to år med verkende rygg, er Tove Hagen storfornøyd med at smertene forsvant da Svein-Magne Pedersen ba for henne under møtene i Mo i Rana.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Misjonen Jesus Leger arrangerte helbredelsesmøter med evangelist Svein-Magne Pedersen på Samfunnshuset i Mo i Rana lørdag 5. og søndag 6. september. Folk kom tilreisende fra fjern og nær. De som hadde lengst vei var nok et ektepar fra Sunnmøre som hadde kjørt 66 mil for å komme på møte. Begge kveldene forkynte Pedersen evangeliet om frelse gjennom troen på Jesus.

– Menneskets største problem er ikke fysisk sykdom, men syndeproblemet, sa han.

Til sammen kom i overkant av 20 mennesker frem for å gi respons på at de ønsket å ta imot Jesus som sin frelser. Både unge og eldre var blant de frelsessøkende. Den yngste var åtte år gammel.

– Jeg kjente at jeg bare måtte ta det valget i kveld, sa en mann på 61 år.

Hvordan bli helbredet

Evangelisten forkynte at Jesus både ønsker å frelse mennesker for evigheten, og å helbrede mennesker her og nå. Helbredelse er tilveiebrakt ene og alene gjennom Jesu frelsesverk på korset, og alle mennesker kan ta imot dette gratis, av bare nåde.

– Grunnen til at Gud vil helbrede deg, er at Gud er glad i deg, sa han.

Samtidig gav han tilhørerne to punkter som svar på hva man selv kan gjøre for å bli helbredet.

– For det første må du ha et ønske om å bli helbredet. Å sitte hjemme i sofaen og bare si at det som skjer, det skjer, det er å ha en død tro. Mennesker med en levende tro handler på troen.

– For det andre må du innstille deg på den bølgelengden der hvor Gud finnes. Den stasjonen heter Jesus Kristus – Hans vilje, Hans lære, Hans død og oppstandelse.

– En voldsom kraft

Mange av de fremmøtte ønsket forbønn ved håndspåleggelse, og utover kvelden kunne folk stadig fortelle at smerter hadde forsvunnet.

– Svein-Magne forsvant helt for meg, fordi det kom en sånn voldsom kraft fra Gud, sa en kvinne etter at hun hadde blitt bedt for.

Tykktarmhelbredelse

Tove Hagen kom på møtet for å få forbønn for ryggplager. Hun hadde allerede opplevd en gang tidligere hvordan Guds kraft kunne virke gjennom Svein-Magne Pedersen. I vår ble hun plutselig plaget med stadige blødninger fra tykktarmen. Dette pågikk en måneds tid, og smertene stjal etter hvert hele livsgnisten.

– Jeg begynte å rydde opp i tingene mine, fordi jeg tenkte at nå var det nok slutt, sier den 72 år gamle kvinnen fra Mo i Rana.

I april bestilte fastlegen hennes rektoskopi – en undersøkelse av tykktarmen – på Rana sykehus. Fire eller fem dager før undersøkelsen, ringte hun Svein-Magne Pedersen på forbønnstelefonen.

– Etter at jeg hadde snakket med ham, kom det aldri noe mer blod fra tarmen, og jeg fikk gleden og livsgnisten tilbake. På sykehuset sa de at tarmen var helt perfekt, forteller hun.

Rygghelbredelse

På møtet lørdag kveld ble hun helbredet i ryggen. Søndag kveld kom hun tilbake for å fortelle om det som hadde skjedd. Hun merket ingenting da hun ble bedt for, men idet hun gikk ut av lokalet, forsto hun at noe skjedde.

– Da jeg gikk ut, kjente jeg en varme som spredte seg i ryggen. I bilen på vei hjem var jeg fortsatt varm, og da jeg våknet neste morgen, hadde jeg ikke vondt i ryggen lenger, forteller hun.

Plagene begynte for to år siden, da hun forsøkte å løfte en altfor tung symaskin.

– Da kjente jeg at noe skjedde med ryggen. Dagen etter ramlet jeg sammen og klarte ikke å reise meg på grunn av ryggsmertene. Etter det kjente jeg smertene hver gang jeg rørte på meg, og jeg kunne ikke løfte noen ting.

Men nå er livet forandret.

– Nå er ryggen så god som det går an å få den, sier Tove Hagen en måned etter møtet.

NYFRELSTE: Over 20 mennesker kom frem for å gi til kjenne at de tok imot Jesus som sin frelser.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15