Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 sa ja til Jesus i Mo i Rana

DOBBELT HELBREDET: Tove Hagen ble helbredet i tykktarmen etter forbønn over telefonen i april. Da hun kom på møte, ble hun frisk i ryggen også.
Etter to år med verkende rygg, er Tove Hagen storfornøyd med at smertene forsvant da Svein-Magne Pedersen ba for henne under møtene i Mo i Rana.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Misjonen Jesus Leger arrangerte helbredelsesmøter med evangelist Svein-Magne Pedersen på Samfunnshuset i Mo i Rana lørdag 5. og søndag 6. september. Folk kom tilreisende fra fjern og nær. De som hadde lengst vei var nok et ektepar fra Sunnmøre som hadde kjørt 66 mil for å komme på møte. Begge kveldene forkynte Pedersen evangeliet om frelse gjennom troen på Jesus.

– Menneskets største problem er ikke fysisk sykdom, men syndeproblemet, sa han.

Til sammen kom i overkant av 20 mennesker frem for å gi respons på at de ønsket å ta imot Jesus som sin frelser. Både unge og eldre var blant de frelsessøkende. Den yngste var åtte år gammel.

– Jeg kjente at jeg bare måtte ta det valget i kveld, sa en mann på 61 år.

Hvordan bli helbredet

Evangelisten forkynte at Jesus både ønsker å frelse mennesker for evigheten, og å helbrede mennesker her og nå. Helbredelse er tilveiebrakt ene og alene gjennom Jesu frelsesverk på korset, og alle mennesker kan ta imot dette gratis, av bare nåde.

– Grunnen til at Gud vil helbrede deg, er at Gud er glad i deg, sa han.

Samtidig gav han tilhørerne to punkter som svar på hva man selv kan gjøre for å bli helbredet.

– For det første må du ha et ønske om å bli helbredet. Å sitte hjemme i sofaen og bare si at det som skjer, det skjer, det er å ha en død tro. Mennesker med en levende tro handler på troen.

– For det andre må du innstille deg på den bølgelengden der hvor Gud finnes. Den stasjonen heter Jesus Kristus – Hans vilje, Hans lære, Hans død og oppstandelse.

– En voldsom kraft

Mange av de fremmøtte ønsket forbønn ved håndspåleggelse, og utover kvelden kunne folk stadig fortelle at smerter hadde forsvunnet.

– Svein-Magne forsvant helt for meg, fordi det kom en sånn voldsom kraft fra Gud, sa en kvinne etter at hun hadde blitt bedt for.

Tykktarmhelbredelse

Tove Hagen kom på møtet for å få forbønn for ryggplager. Hun hadde allerede opplevd en gang tidligere hvordan Guds kraft kunne virke gjennom Svein-Magne Pedersen. I vår ble hun plutselig plaget med stadige blødninger fra tykktarmen. Dette pågikk en måneds tid, og smertene stjal etter hvert hele livsgnisten.

– Jeg begynte å rydde opp i tingene mine, fordi jeg tenkte at nå var det nok slutt, sier den 72 år gamle kvinnen fra Mo i Rana.

I april bestilte fastlegen hennes rektoskopi – en undersøkelse av tykktarmen – på Rana sykehus. Fire eller fem dager før undersøkelsen, ringte hun Svein-Magne Pedersen på forbønnstelefonen.

– Etter at jeg hadde snakket med ham, kom det aldri noe mer blod fra tarmen, og jeg fikk gleden og livsgnisten tilbake. På sykehuset sa de at tarmen var helt perfekt, forteller hun.

Rygghelbredelse

På møtet lørdag kveld ble hun helbredet i ryggen. Søndag kveld kom hun tilbake for å fortelle om det som hadde skjedd. Hun merket ingenting da hun ble bedt for, men idet hun gikk ut av lokalet, forsto hun at noe skjedde.

– Da jeg gikk ut, kjente jeg en varme som spredte seg i ryggen. I bilen på vei hjem var jeg fortsatt varm, og da jeg våknet neste morgen, hadde jeg ikke vondt i ryggen lenger, forteller hun.

Plagene begynte for to år siden, da hun forsøkte å løfte en altfor tung symaskin.

– Da kjente jeg at noe skjedde med ryggen. Dagen etter ramlet jeg sammen og klarte ikke å reise meg på grunn av ryggsmertene. Etter det kjente jeg smertene hver gang jeg rørte på meg, og jeg kunne ikke løfte noen ting.

Men nå er livet forandret.

– Nå er ryggen så god som det går an å få den, sier Tove Hagen en måned etter møtet.

NYFRELSTE: Over 20 mennesker kom frem for å gi til kjenne at de tok imot Jesus som sin frelser.

Publisert:
2009-11-23


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15