Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ni søkte frelse på Bildøy

BLIR FRELST: I alt ni personer gav respons på at de ønsket å ta imot Jesus. Her kommer noen av dem frem til scenen.
– Hovedårsaken til at mange ikke blir helbredet, er at de ikke vet at Jesus er interessert i å helbrede dem, forkynte Svein-Magne Pedersen under helbredelsesmøtet på Norge I DAGs sommerkonferanse på Bildøy 21. juni.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Helbredelsesevangelisten forkynte at Gud både kan og vil helbrede alle som kommer til ham, men at det finnes en type helbredelse som er viktigere enn den fysiske – nemlig frelsen for evigheten.

– Det største av alle mirakler er ikke at Gud fjerner kreften. Det største mirakelet er det som varer ved også etter at man dør, sa Pedersen. Da han inviterte til å ta imot frelse gjennom Jesus, rakte ni personer opp hånden som respons på at de ville si ja til frelsesinvitasjonen. Fire av dem kom fram for å ta imot tilbudet om videre oppfølging.

– Smertefri etter 40 år

Etterpå ba evangelisten for syke – først en felles bønn for alle, slik at også de som må gå tidlig skulle få forbønn, deretter for en og en – til langt på natt.

– Han tar seg tid til den enkelte. Det er så koselig, smiler en kvinne i rullestol.

– Jesus er opptatt av å møte den enkelte personlig, og det er Svein-Magne også, konstaterte hun mens hun ventet tålmodig i køen. I køen satt også Wenche Selstø, som hadde slitt med en vond ankel i 40 år, etter at hun falt på ski som 18-åring. Bruddet i venstre ankel grodde feil etter uhellet, og siden har smertene kommet hver gang hun har utsatt seg selv for påkjenninger. Etter forbønn oppdaget hun plutselig at hun kunne bevege foten fritt frem og tilbake, noe hun ikke kunne tidligere. Smertene var borte. En måned etter møtet er smertene fortsatt borte, og hun kan fortelle at dette er første gang på 40 år at hun har opplevd at foten har forblitt smertefri over lang tid, selv om hun har gått turer og vært aktiv.

Utover natten fortalte mange at de opplevde hvordan Guds kraft rørte ved dem og helbredet dem gjennom evangelistens forbønn.

– Glemt budskap

Evangelisten underviste om hvordan han mener budskapet om helbredelse har blitt glemt av store deler av Guds menighet gjennom kirkehistorien.

– Frem til det fjerde århundre vokste Guds menighet fordi de helbredet syke og kastet ut demoner, ifølge en Harvard-professor. Etter at keiser Konstantin innførte kristendommen som statsreligion i år 313 begynte vantro og vranglære å gjøre seg gjeldende. Kirkefaderen Augustin trodde ikke helbredelse var nødvendig, og reformatorene Luther og Calvin gikk glipp av budskapet om helbredelse fordi de var påvirket av Augustin, underviste Pedersen.

– Tenk om Luther hadde skrevet en lærebok i helbredelse! Tenk hvor mange millioner i den vestlige verden som ville blitt frelst som resultat av det! I stedet har det blitt slik at i dag lærer man ikke om helbredelse på de teologiske utdanningsinstitusjonene. Da blir forkynnelsen preget av frykt for temaet, og det blir mer fokus på de som ikke blir helbredet enn på dem som blir det.

Pedersen forkynte at evangeliet har to bein: Frelse og helbredelse.

– Altfor lenge har vi hoppet på et bein. Det er på tide å få med seg det andre beinet også, utfordret han.

SMERTEFRI: Etter 40 år slipper endelig Wenche Selstø å ha vondt i venstre ankel.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15